начало

Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й

Младши инспектор в Агенция Митници-конкурс vol. 2

Дискусионен форум, посветен на конкурсите за магистрати

Re: Младши инспектор в Агенция Митници-конкурс vol. 2

Мнениеот dundy123 » 20 Авг 2012, 19:31

bategenko написа:
dundy123 написа:
bategenko написа:Привет на всички участници в този форум.Явих се на конкурса за Митниц Столична,и разбира се не получих нито имейл,нито обаждане.Днес реших да звънна в Човешки ресурси,и от там ми отговориха,че на теста за интелигентност и на теста за професионална компетентност съм получил много добри и отлични резултати.На теста за интегритет,лоялност или както там му викат онези психотропни същества психолозите съм получил негативни резултати,какво ли значи това.Явно съм ненормален,може и да съм с болен мозък,защото отговорих на всички въпроси(90 на брой),това,което лично АЗ мисля,а не това кето някой иска да чуе,или което трябва да мисля.Прост пример,Имше въпрос дали като ученик съм бягал от час,отговорите бяха(никога,1-2 пъти,3-4 пъти,7-8 пъти нещо от този род),отговора ми беше 7-8 пъти.Сигурен съм,че всеки нормален човек,който е ходил на училище 11 или 12 г,е избягал от час поне няколко пъти,защо дасе правя на светец и да лъжа.Да,да ама не,както казваше великия Петко Бочаров лек му пръст.Явно съм тъпо копел,може и да съм психопат,може да съм различен,не знам вече.Утре е изпита за Митница Аерогара София.Разочарован съм,чудя се дали да отида.Ако отида,може да ми се подиграят още веднъж,а може пък да се окаже,че съм по тъп,отколкото е прието.Обръщам се с 1 молба към тези,които бяха поканени на интервю,ако имат малко кураж,нека да споделят какво отговориха те на въпроса за бягството от час,или ккв биха отговорили.Ще им бъда благодарен,а и на всички тук,които ще добавят коментар към моите психологически разсъждения.

Първо ти пожелавам успех утре.
На въпроса и аз съм отговорила като теб. А помниш ли какво отговори на въпроса какъв процент от политиците в БГ смяташ за корумпирани?
По телефона ли ти дадоха информацията за резултатите? Аз им писах мейл на които отговор не получих и щях да ходя лично.

Да,по телефона м,и дадоха информацията,и то доста бързо,буквално за секунди.Мисля че няма смисъл да се разхождаш до там.А на въпроса за корумпираните политици мисля че бях дал отговор 20-40%.

Благодаря!
Последна промяна dundy123 на 20 Авг 2012, 19:32, променена общо 1 път
dundy123
Младши потребител

Мнениеот 12000m » 20 Авг 2012, 19:32

dundy123 написа:
12000m написа::roll: аз ли съм в заблуда или по времена изпита споменаха, че ако тестът за интегритет не е издържан не проверяват другите два...
.. това по повод колегата на който са му казали че, има положителен резултат на теста за компетентност и интелигентност, а отрицателен на този за интегритет :roll:

Не си в заблуда. Така казаха. :D То и за резултатите казаха само лично на място :oops:
Явно обаче.... колкото и положително човек да е настроен както се казва в един виц лошото чувство остава.

мхм.. т.е.. не би трябвало да знаят дали на двата теста се е справил + или - :?:
Аз бях на интервю за Столична, казаха резултати до 10 дни. Та утре пак сме на бойното поле.
Успех :)
12000m
Младши потребител

Мнениеот dundy123 » 20 Авг 2012, 19:37

12000m написа:
dundy123 написа:
12000m написа::roll: аз ли съм в заблуда или по времена изпита споменаха, че ако тестът за интегритет не е издържан не проверяват другите два...
.. това по повод колегата на който са му казали че, има положителен резултат на теста за компетентност и интелигентност, а отрицателен на този за интегритет :roll:

Не си в заблуда. Така казаха. :D То и за резултатите казаха само лично на място :oops:
Явно обаче.... колкото и положително човек да е настроен както се казва в един виц лошото чувство остава.

мхм.. т.е.. не би трябвало да знаят дали на двата теста се е справил + или - :?:
Аз бях на интервю за Столична, казаха резултати до 10 дни. Та утре пак сме на бойното поле.
Успех :)

Благодаря! Да утре сме пак там. Пожелавам успех на всички, които ще се явяват утре.
А на теб да си спечелил вече войната, но да не са те информирали още. :D
dundy123
Младши потребител

Мнениеот vanci86 » 20 Авг 2012, 19:43

22071974 написа:Някой, който е бил на интервю за Митница Столична дали е получил обаждане :?: Мисля, че одобрените кандидати след интервютата за Столична трябва да научат резултата днес, защото утре 21.08 е теста за Аерогара. Terra_s, имаш ли мнение по въпроса :?: УСПЕХ на всички, на които им предстои тест и интервю :lol:

Кое те кара да мислиш,че вече трябва да има резултати,освен,че утре е за Аерогарата,да не си се обаждала?
vanci86
Младши потребител

Мнениеот 22071974 » 20 Авг 2012, 20:48

vanci86 написа:
22071974 написа:Някой, който е бил на интервю за Митница Столична дали е получил обаждане :?: Мисля, че одобрените кандидати след интервютата за Столична трябва да научат резултата днес, защото утре 21.08 е теста за Аерогара. Terra_s, имаш ли мнение по въпроса :?: УСПЕХ на всички, на които им предстои тест и интервю :lol:

Кое те кара да мислиш,че вече трябва да има резултати,освен,че утре е за Аерогарата,да не си се обаждала?

Не съм се обаждала, иначе щях да споделя. Просто разсъждавам: около 95% от кандидатите за Столична кандидатстват и за Аерогара. Някои от тях може да не искат да дублират преживяванията си :mrgreen: ...
УСПЕХ на всички :lol:
22071974
Младши потребител

Мнениеот maria__simova » 20 Авг 2012, 21:03

jeraldin всключи си лични че да ти отговоря на въпроса!
maria__simova
Младши потребител

Мнениеот maria__simova » 20 Авг 2012, 21:08

vaness написа:Мислиш ли ,че тогава нямаше да има пак критикуване във форуми за неуредиците им? Ние винаги ще намерим под вола теле :lol: :lol:

Ванес донякъде си права че все ще намерим под вола теле, но аз си мисля че ако са обучени правилно от човешки ресурси как да организират конкурса мисля че няма да има проблем!Дори си мисля че контрол за организацията на конкурса трябва да има МФ, защото то контролира дейността на изпълнителния директор на АМ и въобще за цялата дейност на АМ!Това го пише в закона за митниците!
maria__simova
Младши потребител

Мнениеот ani_fer » 20 Авг 2012, 21:40

Всъщност Агенция "Митници" е към Министъра на финансите, а не към Министерството на финансите, но както и да е, не това е въпросът сега. Въпросът е: Има ли обаждания във Варна или Русе? :mrgreen:

treks5, от теб очаквам първата похвала :wink:
ani_fer
Потребител

Мнениеот maria__simova » 20 Авг 2012, 21:45

[quote="ani_fer"]Всъщност Агенция "Митници" е към Министъра на финансите, а не към Министерството на финансите, но както и да е, не това е въпросът сега. Въпросът е: Има ли обаждания във Варна или Русе? :mrgreen:

Права си за уточнението ani_fer!
maria__simova
Младши потребител

Мнениеот detektiv » 20 Авг 2012, 22:18

Ани май ги канят по азбука
detektiv
Младши потребител

Мнениеот sisa2012 » 20 Авг 2012, 22:21

o6te nikoi ne se e pohvalil za obajdane ot Varna.kvo stava mai nie sme na zaden plan.stoli4ani barzo gi opraviha sled nas im be6e testa pak ve4e i intervuto im mina pak nie si 4akame vav Varna.ako nqkoi mu zvannat za intervu da pi6e.
sisa2012
Младши потребител

Мнениеот maria__simova » 20 Авг 2012, 22:44

detektiv написа:Ани май ги канят по азбука

Детектив защо мислиш че по азбука ги канят?
maria__simova
Младши потребител

Мнениеот 12000m » 20 Авг 2012, 22:49

maria__simova написа:

по азбука е :)
ние бяхаме:
Мария, Марияна, Мая, Мая
12000m
Младши потребител

Мнениеот maria__simova » 20 Авг 2012, 23:15

12000m написа:
maria__simova написа:

по азбука е :)
ние бяхаме:
Мария, Марияна, Мая, Мая

Ясно!
maria__simova
Младши потребител

Мнениеот maria__simova » 20 Авг 2012, 23:20

"]
12000m написа:по азбука е :)
ние бяхаме:
Мария, Марияна, Мая, Мая

Ясно![/quote]
maria__simova
Младши потребител

Мнениеот tatqna11111 » 20 Авг 2012, 23:49

maria__simova написа:Не знам доколко ще бъде възприета моята идея но защо от всички градове не се съберем участващите в този конкурс и да направим 1 публичен диалог, да присъстват медии всички регионални директори на АМ и изпълнителния директор на АМ и не им зададем въпросите си за да се изяснят съмненията!Не мисля че трябва да мълчим!

Поздравления МАРИЯ, и аз това предложих на terra_s с нетърпение очаквам отговора, наистина има какво да кажа :D
tatqna11111
Младши потребител

Мнениеот detektiv » 21 Авг 2012, 09:04

tatqna11111 написа:
maria__simova написа:Не знам доколко ще бъде възприета моята идея но защо от всички градове не се съберем участващите в този конкурс и да направим 1 публичен диалог, да присъстват медии всички регионални директори на АМ и изпълнителния директор на АМ и не им зададем въпросите си за да се изяснят съмненията!Не мисля че трябва да мълчим!

Поздравления МАРИЯ, и аз това предложих на terra_s с нетърпение очаквам отговора, наистина има какво да кажа :D

Вярно е , че terra_s даде много отговори, но защо си мислиш че знае ВСИЧКИ отговори. Пък като има толкова какво да кажеш давай тук. Нали този форум се чете и от АМ и Журналисти.
detektiv
Младши потребител

Мнениеот frangolita » 21 Авг 2012, 10:16

Варна, Русе с обаждане или e-mail няма ли кой да се похвали?
frangolita
Младши потребител

Мнениеот ani_fer » 21 Авг 2012, 10:18

frangolita написа:Варна, Русе с обаждане или e-mail няма ли кой да се похвали?

И аз всеки ден задавам същия въпрос, но все още нищо...
ani_fer
Потребител

Мнениеот vaness » 21 Авг 2012, 10:33

maria__simova написа:
vaness написа:Мислиш ли ,че тогава нямаше да има пак критикуване във форуми за неуредиците им? Ние винаги ще намерим под вола теле :lol: :lol:

Ванес донякъде си права че все ще намерим под вола теле, но аз си мисля че ако са обучени правилно от човешки ресурси как да организират конкурса мисля че няма да има проблем!Дори си мисля че контрол за организацията на конкурса трябва да има МФ, защото то контролира дейността на изпълнителния директор на АМ и въобще за цялата дейност на АМ!Това го пише в закона за митниците!

Е колко по-обучени да са организаторите на конкурса? :D Баш шефката на човешки ресурси /Елена Кирилова/ беше част от организаторите и на самото интервю също имаше пропуски според мен.
А колкото до контрола върху организацията на конкурса мисля,че скоро може и ББ да обвиним, че не се е заел лично той :lol: :lol:
Всичко е въпрос на интереси :)
vaness
Потребител

ПредишнаСледваща

Назад към Конкурси, изпити