- Дата и час: 23 Ное 2024, 00:02 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Младши инспектор в Агенция Митници-конкурс vol. 2
|
|
Re: Младши инспектор в Агенция Митници-конкурс vol. 2
treks5, за това не се бях замисляла, но да - прав си. Съвсем не е честно... другите имат по няма и седмица преди интервюто, а виж ни нас тук цял месец Да ни завиди човек
- ani_fer
- Потребител
)) да не би да се подготвяте вече?
- _ivka_
- Нов потребител
Здравейте, първо искам да изкажа мойте поздравления на всички одобрени за Митница Столична и на всички одобрени за Митница Русе за интервюто-дано всички на интервюто се представите добре!
А за нас варненци при положение че на Бурсас са им казали че със варненци заедно ще се проведе обучението би трябвало вече да звънят на успешно изкаралите тестове защото няма време!Обучението започвало на 10 септември!Кога ще правят интервюта ами нали на назначениете те трябва да си изкарат документи -за тази работа се иска време!
Към novchovek, ако АМ е толкова честна и открита институция е редно да разреши на всички участниици на тестовете да си видят резултатите; да си видят грешките от тестовете!Аз честно казано много, много на протоколи не вярвам, да разрешат на всички да си видят тестовете и грешките!Що се отнася да се обърнем към служителите на АМ-дори и да се обърнем те пак ще шилкакавят ще ни излъжат а и дори да се обърнем към съдействие и към медиите, те ще откажат защото са слуги на управляващата власт-която и да е тя!
ПП:Това е мое мнение заставам зад всяка моя дума която съм казвала преди и сега!Аз не си отмятам мойте мнения не си ги трия, нямам друг профил, защото няма за какво да се крия и откого да бягам!
А за нас варненци при положение че на Бурсас са им казали че със варненци заедно ще се проведе обучението би трябвало вече да звънят на успешно изкаралите тестове защото няма време!Обучението започвало на 10 септември!Кога ще правят интервюта ами нали на назначениете те трябва да си изкарат документи -за тази работа се иска време!
Към novchovek, ако АМ е толкова честна и открита институция е редно да разреши на всички участниици на тестовете да си видят резултатите; да си видят грешките от тестовете!Аз честно казано много, много на протоколи не вярвам, да разрешат на всички да си видят тестовете и грешките!Що се отнася да се обърнем към служителите на АМ-дори и да се обърнем те пак ще шилкакавят ще ни излъжат а и дори да се обърнем към съдействие и към медиите, те ще откажат защото са слуги на управляващата власт-която и да е тя!
ПП:Това е мое мнение заставам зад всяка моя дума която съм казвала преди и сега!Аз не си отмятам мойте мнения не си ги трия, нямам друг профил, защото няма за какво да се крия и откого да бягам!
- maria__simova
- Младши потребител
с риск да получа значителен брой критики ,че не чета мненията по назад и предполагам някой някъде е писал но все пак да попитам-какви въпроси от материала задават на интервюто,може и на лични-Благодаря.
- gancho_
- Младши потребител
gancho_ написа:с риск да получа значителен брой критики ,че не чета мненията по назад и предполагам някой някъде е писал но все пак да попитам-какви въпроси от материала задават на интервюто,може и на лични-Благодаря.
Ако си отключиш и личните съобщения, може и да получиш такива
- vaness
- Потребител
Re: Младши инспектор в Агенция Митници-конкурс
Някъде назад из мненията има информация за това - може и други да има ...
lionbg написа:ani_fer написа:Между другото сега се замислих, че вместо цялото това "висене" във форума, ако си бях чела законите нямаше да имам и грам притеснение за интервюто (ако ми се обадят де)
Е, няма какво толкова да им четете на законите. Трябва да знаете да дадете точно определение на Митници, целите, функции те й /най-важната, че е приходен орган -събира митни сборове, акцизи и ДДС/, да кажете какво е акциз и кои са акцизните стоки, следователно къде се складират докато се освободят за потребление; как и кога се заплаща акциза, кога ДДС се внася в АМ и кога в НАП. Това е достатъчно, другото не е ваша работа да го знаете.
- treks5
- Младши потребител
да си използвам лимита на тъпи въпроси-как да си отключа съобщенията.
- gancho_
- Младши потребител
gancho_ написа:да си използвам лимита на тъпи въпроси-как да си отключа съобщенията.
1.Потребителски панел/контролен панел/
2. Настройки на форума
3. Слагаш отметка на "да" на "искам да получавам лични съобщения"
- vaness
- Потребител
държа да отбележа сам се оправих Благодаря Чакам отговори,или по точно въпроси:-)
- gancho_
- Младши потребител
До всички варненци; на един приятел са му се обадили за интервю на 30ти.На мен не са.Нз дали се обаждат по азбучен ред ...той е с буквата А
- frenchi
- Младши потребител
Честито, Варненци! И нашият ред дойде!
Току що ми се обадиха. Интервюто ми е на 30.08
Успех!
п.п. явно е по азбучен ред, защото и аз съм с А
Току що ми се обадиха. Интервюто ми е на 30.08
Успех!
п.п. явно е по азбучен ред, защото и аз съм с А
- ani_fer
- Потребител
Да, вероятно звънят по азбучен ред, и на мен се обадиха за 30.08.
- alpina
- Младши потребител
смятате ли,че днес ще звъннат на всички за интервюто?аз съм с буквата П и вече съм доста нервна
- frenchi
- Младши потребител
Аз съм с И и преди 20тина мин. ми се обадиха,за 31 съм
- _ivka_
- Нов потребител
Е и аз съм на 31 ....
Успех и достойно представяне на всички.
п.п.и на всичкото отгоре чух как коментираха коментара на Ани Фер дословно
- treks5
- Младши потребител
treks5 написа:Е и аз съм на 31 ....
Успех и от мен
Хаха Мисля, че форума се е превърнал във хит за работещите в АМ. Хубаво е, че имат и достъп до интернет и свобода да се ровят във форуми през работно време
- vaness
- Потребител
Здравейте,
Има ли информация за Благоевград! Кога ще има обаждания? Благодаря предварително!
Има ли информация за Благоевград! Кога ще има обаждания? Благодаря предварително!
Последна промяна fearofthedark на 24 Авг 2012, 15:50, променена общо 1 път
- fearofthedark
- Нов потребител
хах,
аз съм с буквичката "Х" и не са ми се обадили,но и да звъннат,не мисля да ходя:)Беше ми интересен този прословут "Тест за лоялост,професионлна компетентност и интелигентност"
Успех на всички,които имат желание да започнат работа в АМ:)
А на тези,които не им се обадят,как могат да разберат колко точки имат на теста?
аз съм с буквичката "Х" и не са ми се обадили,но и да звъннат,не мисля да ходя:)Беше ми интересен този прословут "Тест за лоялост,професионлна компетентност и интелигентност"
Успех на всички,които имат желание да започнат работа в АМ:)
А на тези,които не им се обадят,как могат да разберат колко точки имат на теста?
- hristina_k
- Младши потребител
fearofthedark написа:Здравейте,
Здрасти.Ами още няма резултати,казаха до 10-на дни на теста-значи след 27.08. трябва да чакаме.
- krisi80
- Младши потребител
krisi80 написа:fearofthedark написа:Здравейте,
Здрасти.Ами още няма резултати,казаха до 10-на дни на теста-значи след 27.08. трябва да чакаме.
Благодаря за инфото! Успех!!!
- fearofthedark
- Нов потребител
|
|