- Дата и час: 22 Ное 2024, 11:48 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Младши инспектор в Агенция Митници-конкурс vol. 2
|
|
Re: Младши инспектор в Агенция Митници-конкурс vol. 2
Варна, споделете нещо
- mak_ondo
- Нов потребител
megan_lb, ако има конкурс, ще се явиш ли пак?
- zda_1978
- Младши потребител
скроzda_1978 написа:megan_lb, ако има конкурс, ще се явиш ли пак?
Все още не съм решила, най- вероятно да, сега сме набрали скорост, ако е скоро конкурса естествено, а ти?
- megan_lb
- Младши потребител
За Варна са най-малко 90 одобрените за интервю, понеже са ден за ден листите не се знаеше колко са точно.
Впечатленията ми от интервюто- не е като в частния сектор, бих казал много различен е подхода - лични въпроси много малко ,а ситуации относно реакция при мен нямаше, но в крайна сметка предполагам от тези тестове може да се е получила достатъчно информация.
Успех на всички които им предстои интервю !
И си прочетете законите които са дадени.
Впечатленията ми от интервюто- не е като в частния сектор, бих казал много различен е подхода - лични въпроси много малко ,а ситуации относно реакция при мен нямаше, но в крайна сметка предполагам от тези тестове може да се е получила достатъчно информация.
- treks5
- Младши потребител
megan_lb написа:скроzda_1978 написа:megan_lb, ако има конкурс, ще се явиш ли пак?
Все още не съм решила, най- вероятно да, сега сме набрали скорост, ако е скоро конкурса естествено, а ти?
Уф, незнам......
Този тест за интелигентност ми е гаден.......
- zda_1978
- Младши потребител
treks5 написа:За Варна са най-малко 90 одобрените за интервю, понеже са ден за ден листите не се знаеше колко са точно.
Извинявайте за въпроса treks5, но вие откъде разбрахте тази информация!Показаха ли ви протокол че точно 90 човека са одобрени за интервюто?Благодаря за отговора!
- maria__simova
- Младши потребител
maria__simova написа:Извинявайте за въпроса treks5, но вие откъде разбрахте тази информация!Показаха ли ви протокол че точно 90 човека са одобрени за интервюто?Благодаря за отговора!
За петък бяха 30 кандидата от 31 до 60 номер ,за събота имаше също протокол пак 30 от жената която даде разяснение , протоколите излизат за текущия и следващия ден т.е. не знам дали за днес/неделя/ е имало повикани.
От това което видях - са гледали да организират всичко максимално прозрачно.
Както написах самия начин на водене на интервюто е по различен от това в частния сектор- все едно си на държавен изпит по тия закони , а не на как да кажа на "нормално" интервю. Отдавам това на факта ,че чрез тестовете са придобили информация за кандидата+подадените документи.
- treks5
- Младши потребител
treks5 написа:maria__simova написа:Извинявайте за въпроса treks5, но вие откъде разбрахте тази информация!Показаха ли ви протокол че точно 90 човека са одобрени за интервюто?Благодаря за отговора!
За петък бяха 30 кандидата от 31 до 60 номер ,за събота имаше също протокол пак 30 от жената която даде разяснение , протоколите излизат за текущия и следващия ден т.е. не знам дали за днес/неделя/ е имало повикани.
От това което видях - са гледали да организират всичко максимално прозрачно.
Както написах самия начин на водене на интервюто е по различен от това в частния сектор- все едно си на държавен изпит по тия закони , а не на как да кажа на "нормално" интервю. Отдавам това на факта ,че чрез тестовете са придобили информация за кандидата+подадените документи.
Благодаря много за изчерпателния отговор!
- maria__simova
- Младши потребител
bel_ami Вие на кой телефон звъняхте за Русе.
- gancho_
- Младши потребител
gancho_ написа:bel_ami Вие на кой телефон звъняхте за Русе.
Попитах на место още в петък. Портиера ми каза, че всичко приключи и да чакаме писма.
- bel_ami
- Нов потребител
Здравейте,инфо за Пловдив някои да има?
- vanci86
- Младши потребител
bel_ami написа:gancho_ написа:bel_ami Вие на кой телефон звъняхте за Русе.[/quote
Попитах на место още в петък. Портиера ми каза, че всичко приключи и да чакаме писма.
Колко според вас може да е надеждна информация предадена от портиер, след като аз звънях в събота на обяд и същия ми отговори със заспал или пиян глас не знам, че резултатите са готови, обадили са се на успешно миналите и им е изпратен имейл, тоест, това е отговор за предното ниво!!!
Моля, някой ако има по надежда информация от тази на портиера в АМ Русе, нека да сподели, напрежението е голямо за да си създаваме допълнително такова! Има ли назначени Русенци вече, а може би и Варненци? Моля пишете ако имате инфо- Надеждно!!!
А колко надежден е резултат от изпит, който е обработен в рамките на часове, и в рамките на часове са изпратени писма по пощата с обратна разписка при това, безумно ме учудва силната организацията на ЧР в АМ Русе или може би са си подготвили всичко още преди интервюто, така ли!!????
- megan_lb
- Младши потребител
Малко инфо за Пловдив:
Проверени са тестовете но не се е събрала комисията за да отворят пликовете с личните данни, а по номер на плик не дават информация. Тези дни ще се съберат. Пак ще чакаме
Проверени са тестовете но не се е събрала комисията за да отворят пликовете с личните данни, а по номер на плик не дават информация. Тези дни ще се съберат. Пак ще чакаме
- miglene
- Младши потребител
miglene написа:Малко инфо за Пловдив:
Благодаря ти!
- sarracenia
- Нов потребител
Първо да кажа , защото имаше мнения относно прозрачността за този конкурс - мисля съм го писал и в първата тема - аз нямам връзки , нямам познати и съм кандидатствал както предполагам и всички останали.
Одобрен съм за АМ- Варна.
Както някой каза с този конкурс нищо не свършва , предполагам възможности ще има , а опита който всички са придобили от явяването си на този конкурс със сигурност няма да е излишен.
Успех на всички и се надявам повече да се похвалят .
п.п. Извинявам се за това че не отговарям на ЛС .
Както някой каза с този конкурс нищо не свършва , предполагам възможности ще има , а опита който всички са придобили от явяването си на този конкурс със сигурност няма да е излишен.
- treks5
- Младши потребител
treks5 написа:Първо да кажа , защото имаше мнения относно прозрачността за този конкурс - мисля съм го писал и в първата тема - аз нямам връзки , нямам познати и съм кандидатствал както предполагам и всички останали.
Честито назначение "treks5" , за пореден път казвам, ти заслужено си получи назначението, много се радвам за теб, хора като теб ми вдъхват надежда, че все пак нищо не е загубено !!!
Ако е удобно искам да ти задам два въпроса, ако искаш ми отговори на лични.
1. С какво образование си и в какво направление е трудовия ти стаж, питам защото искам да разбера дали е от значение в каква област си работил до момента!?
2. Вторият ми въпрос е, на 100% ли отговори на всички професионални и от обща култура въпроси на интервюто, имаше ли моменти в които не успя да отговориш на 100% ?
Благодаря предварително , надявам се да ми отговориш!
Желая ти много професионални успехи !
Аз вярвах на 100% в теб!
- megan_lb
- Младши потребител
Честито и от мен, treks5!!! Желая ти УСПЕХ във всичко!
- 22071974
- Младши потребител
treks5 написа:Първо да кажа , защото имаше мнения относно прозрачността за този конкурс - мисля съм го писал и в първата тема - аз нямам връзки , нямам познати и съм кандидатствал както предполагам и всички останали.
Честито и от мен!Много успехи ти желая!
- maria__simova
- Младши потребител
treks5 Честито и от мен, успехи по-нататък!
Имаш ли идея дали са звъннали на всички назначени ?!
- alpina
- Младши потребител
alpina написа:treks5 Честито и от мен, успехи по-нататък!
Нямам идея .
Желая Ви успех и утре е ден , дано да имате добри новини .
п.п. Благодаря на всички , желая Ви успех на всички !
Тук Всеки може да изложи своята гледна точка, дали световната конспирация е виновна за неуспеха или някой връзкар , дори и да не бях сред избраните- смятам че самия тест и проверка е добра база всеки да си направи някакви изводи за представянето си. Дори за себе си смятам че можех да се представя и по-добре на интервюто... а и все още не съм напълно наясно със себе си и дали ще приема назначението.
- treks5
- Младши потребител
|
|