начало

Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров

Търся правна литература

В този форум можете да търсите и предоставяте лекции и др. материали

Търся правна литература

Мнениеот Михов » 15 Ное 2001, 02:46

Търся да закупя следните заглавия: Венелин Ганев, Систематичен курс по несъстоятелността, София, 1926г. Петър Джидров, Коментар на търговския закон- том 5 /фототипно издание/ или томове 5 и 6 от изданието 1930г. Н.Д. Селвели, За несъстоятелността и банкрутството Любен Диков, Курс по търговско право 1935 или по- късни издания Иван В. Иванов Търговска несъстоятелност. Варна, ТедИна, 1994. Валентина Попова, Коментар на Търговския закон; част четвърта: Несъстоятелност. С, Нова звезда, 1996. Д. Силяновски, Гражданско съдопроизводство 1-ви и 2-ри том, София, 1941г. П.Абрашев, Гражданско съдопроизводство 1-ви и 2-ри том Външният вид на книгите не ме вълнува. С удоволствие ще коментирам всяка предложена цена
Михов

RE: Търся правна литература

Мнениеот Свилен » 16 Ное 2001, 22:30

Хм, виждам несъстоятелност Ви вълнува. Да не пишете някое по-обширно изследване? Погледнахте ли в уеб-каталога на lex юридически издания? Там има линкове към доста издателства. Някои нови издания на цитираните трудове съм виждал в юридическата книжарница на Съюза на юристите. Другите, обаче, ми се струва, че трудно ще откриете. Успех!
Свилен

RE: Търся правна литература

Мнениеот Жожи » 16 Ное 2001, 22:33

Помолете някой студент от университета да ги вземе от библиотеката на юридическия факултет за няколко месеца. Така ще си свършите работа.
Жожи

Назад към Лекции и материали