Благодаря много!
![Embarassed :oops:](./images/smilies/icon_redface.gif)
|
|
milenaaa написа:Здравейте!За съжаление нямам представа що за университет е Русенския и не мога да ви кажа какви теми са се падали там през годините.Що се отнася до тестовете по езикова култура,няма смисъл да ги търсите тук-има достатъчно много примерни тестове по книжарниците,които са доста надеждни.Аз лично ви препоръчват да си купите и най-новия правописен речник и да се опитате да го изчетете,тъй като промените през последните 4-5 години са доста.
Преди да кандидатстваш можеш да влезеш в сайта на министерството на образованието и да провериш дали университета и по точно факултета имат акредитация,ако имат ОК.Аз лично не разбирам защо сте избрали точно Русенския университет,но вие си знаете най-добре.
Успех на изпитите!
Влезте в сайта на университета, ще намерите информация. В Юридическия факултет има доста известни на правната наука имена. Ако Ви приемат, дали ще станете добър юрист, или не си зависи само от Вас.danipapazyan написа:Искам да кандидатствам в Юридическия факултет на Русенски университет. Моля кажете ми мнение за качеството на обучение и всичко друго, което има значение за един студент-задочник. Ако някой знае какви теми са се падали на изпита по история през последните 6-7 години да ми напише /знам за 2005 и 2006 г./. Ако някой има примерни тестове по български език, моля да ми изпрати.
Благодаря много!
danipapazyan@abv.bg
Правилно, както навсякъде.advokat_nikolov написа:
Качество на обучението е такова,каквото Вие си го направите.
Предлагат Вие се база,лекци,упражнения,литература.А вече какво ще научите -зависи само от Вас.
advokat_nikolov написа:Не знам там как работите,но Русенския пред ЮЗУ,СУ,ПУ,ВТУ не върви![]()
Този университет е ТЕХНИЧЕСКИ(е от скоро не е)
РУ не може създаде средата,която трябва да съществува за студентите юристи и още повече няма юридическа духовност,която да те накара да се почувстваш студент по право
sarbijanac написа:advokat_nikolov написа:Не знам там как работите,но Русенския пред ЮЗУ,СУ,ПУ,ВТУ не върви![]()
Този университет е ТЕХНИЧЕСКИ(е от скоро не е)
РУ не може създаде средата,която трябва да съществува за студентите юристи и още повече няма юридическа духовност,която да те накара да се почувстваш студент по право
Глупости,и то пълни.Познавам колеги,които са учили там и в момента са на много добро ниво-и като реализация,и като ниво на подготовка.
Но пак казвам,това не се дължи на университета,а на самите тях.Юрист се става не в университета /пък ,който и да е той/,ами от практиката.
Аз само един път съм посещавал Благоевград и също така не установих каквато и да е "юридическа духовност,която да те накара да се почувствуваш студент по право".Доста сбутано градче,от нашия Шумен по зле ми се видя.
За себе си мога да кажа,че съм учил в чяастен институт-ВСУ,къдзето по преценката на бъдещият ми /след 6 години в най-добрия случай/ колега също няма "юр.духовност".Може и да има,може и да няма-не съм се замислял.Но така или иначе след дипломиране съм успял да намеря някаква възможност за реализация.
milenaaa написа:advokat_nikolov имам следния въпрос към Вас-как бихте коментирали че срещу 1 500лв. получаваш завършен 3 курс и с/у още 3 000 лв.завършваш юридическо си образование в ЮЗУ???Не искам никого да обиждам или да подронвам авторитета на ЮЗУ,просто ме интересува как бихте отговорили на това.
|
|
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 21 госта