начало

Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров

Kolegi,molia pomognete

В този форум можете да търсите и предоставяте лекции и др. материали

Kolegi,molia pomognete

Мнениеот annna » 01 Ное 2002, 22:34

Zdraveite kolegi!
Speshno se nujdaia ot pomoshta vi po sledniat vapros:
Zaela sam se s referat na tema "Prezident na Francia",no materialite mi sa savsem oskadni,a triabva da razgledam obstoino vsichko svarzano s tozi post,vremeto napredna, a vse oshte az ne sam gotova.
Molia,ako niakoi ima predstava i znae kade se sadarja poveche informazia(po vazmojnost na BG ezik)na tazi tema,to neka mi pishe.
Predvaritelno podnasiam nai-iskrenite si blagodarnosti!
annna

Re: Kolegi,molia pomognete

Мнениеот karmel » 02 Ное 2002, 02:40

Ami kolega Annna,zaeli ste se s tvarde kalpava tema makar i na prav pogled dosta interesna!Kakto i da e!Kato Vi jelaya uspeh v nachinanieto Vi predlagam da posetite Frenskiya kulturno-informatcionen tcentar nahodyasht se v totalna blizost do ploshtad "Slaveikov" - prodaljenieto na "Solunska" sled kato presechete "Grafa"-vlyavo!
Mislya che tam shte mogat pone da Vi nasochat po-konkretno oshte poveche che dori i da ne namerite neshto ,to po diagonal na samiyat ploshtad se namira sgradata na Sofiiska gradska biblioteka kadeto ima nemalko info po razlichni temi!A i dostatachno kvalifitcirani i otzivchivi slujiteli!Ili pone az imam takiva spomeni ot vremeto na kandidatstudentskata mi kampaniya!
Jelaya vi uspeh!
karmel

Мнениеот bgjurist » 02 Ное 2002, 12:08

Ако имаш интернет, отвори на http://www.google.com. Има и друг начин - познавам едни хора, които се занимават професионално с разработването на всякакви теми, есета, реферати, дипломни и курсови работи. Доколкото си спомням, взимаха по 3,00 лв/стр. Само им задаваш зглавието на темата, казваш колко страници искаш да бъде, предплащаш половината, а другата половина - на предаването. Моят gsm е 098 369 482, но звъни по-упорито - операторът отвреме-навреме "издъхва".
bgjurist
Потребител

Мнениеот annna » 02 Ное 2002, 12:14

Sardechno blagodaria,za barzite i korektni otgovori!!!!bgjurist написа:
>
> Ако имаш интернет, отвори на http://www.google.com. Има и друг начин
> - познавам едни хора, които се занимават професионално с
> разработването на всякакви теми, есета, реферати, дипломни и
> курсови работи. Доколкото си спомням, взимаха по 3,00 лв/стр.
> Само им задаваш зглавието на темата, казваш колко страници
> искаш да бъде, предплащаш половината, а другата половина - на
> предаването. Моят gsm е 098 369 482, но звъни по-упорито -
> операторът отвреме-навреме "издъхва".
annna

Мнениеот bgjurist » 10 Ное 2002, 11:29

Анна,
готови сте и с двете теми. Твоята е 9 стр, а другата - 8 стр. Но не ме търсете при Жоро Фотев, а в Студентската организация.
bgjurist
Потребител

Назад към Лекции и материали