начало

Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров

Лекции

В този форум можете да търсите и предоставяте лекции и др. материали

Лекции

Мнениеот Стефан З. » 17 Ное 2003, 17:45

Полицай съм и имам курсове по Наказателно и наказателно-процесуално право. Лекторите са пълна нула, затова си търся помагала. Ако знаете от къде мога да изтегля лекции от интернет - помогнете! Предварително благодаря!
Стефан З.

Re: Лекции

Мнениеот :-) » 17 Ное 2003, 18:12

Лекции по НП и НПП, изтеглени от Интернет?
Хмм, не съм чувал за такава опция - може само от частно лице да си ги купиш, но понеже няма как да си сигурен в качеството им-т.е. дали са добри и стават за учене от тях или не - ти препоръчвам (все пак) някой от учебниците (поне що се отнася за наказателното право) - като за теб и твоите нужди - най-много ще те устрои Ал. Стойнов (по НП) като, че ли...
....по нак. процес - някой юрист от практиката (а не тия, дето само четат НПП в университетите -като Трендафилова или Чинова напр. - не, че имам нещо против тях, но процеса е преди всичко практиката, а не само теорията)-напр. лекциите на доц. Бойко Рашков (като бивш следовател и бивш шеф на НСлС) - добри са (защото съм учил от тях) и вършат перфектна работа! Иначе и учебника на акад. Павлов е добър, но остарял вече...т.е. несъобразен с действащото в момента законодателство
:-)

Мнениеот мики маус » 17 Ное 2003, 18:31

Доколкото си спомням от самата Чинова, тя е бивш прокурор.Може и да греша.
мики маус

Мнениеот :-) » 17 Ное 2003, 18:32

Къдя и за колко време?

Мнениеот desiva » 17 Ное 2003, 20:32

Да, и аз така си спомням и при това беше един от поносимите лектори в СУ, за разлика от някои настоящи министри:))
desiva
Младши потребител

Мнениеот momo » 25 Ное 2003, 20:08

Mejdu drugoto az mnogo se kefq na vsi4kite si lektori -mnogo sa zabavni .Vqrno e ,4e vseki si ima svoite strannosti , no pak sa dobri profesionalisti i moje da se nau4i mnogo ot tiah !
momo
Нов потребител

Назад към Лекции и материали