начало

Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров

Лекции по данъчно право

В този форум можете да търсите и предоставяте лекции и др. материали

Лекции по данъчно право

Мнениеот Студент » 15 Май 2002, 20:23

Може ли някой да ми изпрати лекции по данъчно право от тази година? Много ще съм благодарен-)
Студент

RE: Лекции по данъчно право

Мнениеот tosh » 16 Май 2002, 09:07

Postupvash malko nekorektno.Njakoi se buxtjat kato xodjat na lektsii, a ti aide nagotovo i to s pretentsii (ot tazi godina). Ja vzemi se stegni malko i xodi po redovno. I na men mi trjabvat no ne prosja, a namiram! USPEX
tosh

Мнениеот Студент » 16 Май 2002, 20:27

Аз също намерих и даже вече си ги преснимах. Пък и си мисля, че това някой да ти помогне, като ти даде лекции не е срамно. Аз не търся някой да ми вземе изпита. Слава богу има колежки, които нямат против че не съм ходил и ми ги дадоха.
Студент

Мнениеот alfa » 20 Май 2002, 10:47

Здравейте, а какво ще кажете, нямаше ли да е супер в LEX.BG да има база с разработени от студенти теми за изпитите и всеки който обогати базата със свои теми да може да ползва всички останали? Естествено авторските права на авторите колкото и да са млади и неизвестни трябва да бъдат напълни зачетени. Та това ще са първите им публикации :))) Освен това има и немалко асистенти които са си разработили материала МНОГО добре. Техните материали за известност и слава също могат да се публикуват в LEX.BG и да са едно тяхно блестящо представяне пред много по-широка аудитория. Така те ще бъдат ползвани и хвалени :)))) от студенти от други ВУЗ-ове.
alfa
Младши потребител

Назад към Лекции и материали