начало

Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров

Сблъсък между даржавата и гражданското общество

В този форум можете да търсите и предоставяте лекции и др. материали

Сблъсък между даржавата и гражданското общество

Мнениеот ZIZU » 18 Апр 2003, 14:10

Търся помощ относно темата за писане на реферат
Все пак аз не сам юрист а икономист пък и сам блондинка.......

от Мария
ZIZU
Младши потребител

Re: Сблъсък между даржавата и гражданското общество

Мнениеот bgjurist » 18 Апр 2003, 15:59

089 644 763 - 3,00 лв./стр. Предплата - 50% от заявката. Заглавна и библиография не се плащат. Приемате ли офертата? Ако да, посочете докога Ви трябва и ми дайте Вашите данни - трите имена, факултетен номер, кой ВУЗ, колко страници, евентуално - пред кой преподавател ще се защитава и др.подобни. Приемаме и рекламация.
P.S.: Услугите ми са ползвани от член от форума и от нейна колежка; оценени са с 6,00 от професор.
bgjurist
Потребител

Мнениеот remo » 19 Апр 2003, 02:53

Уважаема ZIZU,

ако ще наемате bgjurist, то следете форума - да не го наемете след Lex-среща! ;-))))
А относно темата - тя не е ли по-скоро в сферата на политологията и философията, отколкото на правото?!
remo

Мнениеот bgjurist » 19 Апр 2003, 10:25

Remo, близо 2 и половина години се прехранван и с този бизнес. адвокат съм отскоро, но си поддържам бизнеса. Някои от дипломните работи, които съм писал, са: "Епикриза на рак на млечната жлеза", "Детска церебрална парализа", "Валутен съвет", "Еврото", "Антифашистката борба на Гърция", "Втората Световна война", "Режимът на Мао", "Бизнес-план за производство на фазани", "Бизнес-план за реконструкция на общинска болница", "Фройд и Юнг", "НАТО и ЕС", "Интернет-търговията", "Консерватизмът" и т.н. Иначе е правилна забележката ти относно подаването на заявка след lex-среща... ;-)
bgjurist
Потребител

Мнениеот mery g » 20 Апр 2003, 15:13

estestveno che e v sferata na politologiata no na men mi triabva nesto po sredata v unss ne gledat da sa mnogo tochni otnosno sadarganieto na temata
a na bgjurist niamate li snimka remo написа:
>
> >
mery g

Мнениеот karfi4ka » 20 Апр 2003, 23:46

Не само снимката му имаме, цяла страничка си е стъкмил той....ама, както се пее в една детска песен - "нема се пуашиш" :-)))
"Нема се пуашиш", че толкова взима на страница де.....;-))
karfi4ka
Младши потребител

Мнениеот bgjurist » 21 Апр 2003, 11:56

Е, има известни трудности със снимането ми. От мене се излъчва светлина, която осветявала фотоматериалите и не излизам много добре. Обикновено слагат всички филтри на обектива на фотоапаратите, но това създава грешно впечатление относно тена ми. ;-) А относно стойността на страниците, бих могъл да взимам и повече, но се опасявам от нелоялна конкуренция зад гърба ми. ;-$
bgjurist
Потребител

Назад към Лекции и материали