начало

Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й

Студентски стаж и трудов договор едновременно?

Трудовоправни казуси
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Студентски стаж и трудов договор едновременно?

Мнениеот dessislavapopova » 19 Юли 2013, 21:19

Здравейте,

Пускам темата, защото съм одобрена за стажант в маркетинг отдела на фирма, а от 3 години съм на трудов договор в друга фирма. Възможно ли е законово да стажувам, докато продължавам да си работя при постоянния работодател?
Виждам, че трудовото законодателство в България не включва кой знае какво, свързано със стажовете, така че се наложи да пусна тема тук.
Тъй като проектът, свързан със стажа ми е към МОН, няма как да се мине "под масата" и да се измислят разни законови заобикалки.

Предварително благодаря за отговора.
dessislavapopova
Нов потребител

Re: Студентски стаж и трудов договор едновременно?

Мнениеот REPLAY » 31 Юли 2013, 13:57

Ще има ли стажантски договор?Според мен няма никаква пречка.
REPLAY
Младши потребител

Назад към Трудово право