Доскоро работех във фирма където правата на хората системно се нарушават. Договорите не отговаряха на получаването заплащане , почивни и празнични дни не се взимаха в предвид , както и нощен и извънреден труд, да не говорим , че за 1 година командировка в друг град, не съм получил нито един път дневни командировачни.
Естествено в крайна сметка си подадох молбата за напускане , отивам днес да си взема документите и ме чака изненада. Задържат ми трудовата книжка и ме заплашват с дисциплинарно уволнение , ако не подпиша молба за отпуска със задна дата , за да не ми я изплатят ....
Утре отивам пак да се разправям в опит да си взема трудовата книжка , която ми трябва за понеделник , защото започвам нова работа тогава.
- Дата и час: 23 Ное 2024, 12:13 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Отказване , за изплащане на отпуска след напускане.
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
2 мнения
• Страница 1 от 1
Re: Отказване , за изплащане на отпуска след напускане.
Забравих в крайна сметка да си задам въпроса.
Как в България мога да си потърся правата ?
Как в България мога да си потърся правата ?
- dreamkeeper
- Нов потребител
2 мнения
• Страница 1 от 1
|
|