- Дата и час: 23 Ное 2024, 00:50 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Работа като охрана след реабилитация
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
2 мнения
• Страница 1 от 1
Работа като охрана след реабилитация
Здравейте, имам оферта за работа в охранителна фирма, съден съм преди 3 години за крадена кола, дадохами условно, сега съм се реабилитирал. Но главния въпрос ми е, бил съм 3 дни в НСС, дали ще има проблем с документа от там и от окръжната прокуратура, свидетелството за съдемост е чисто. Благодаря Ви
- simo53
- Нов потребител
Re: Работа като охрана след реабилитация
Първо един въпрос: Защо точно охрана? Можеш да работиш много други неща много по- интересни, това според мен не е работа за млад човек. По въпроса ти, за съжаление не можеш да работиш в МВР, охрана, счетоводител, касиер, военен и т.н.т. Ти си реабилитиран и можеш всичко друго да работиш без проблем, но за тези работи искат документи който ти споменаваш, свидетелството за съдимост е основно, искат го на всякъде, другите са по- специални. В бележката от НСС е дали в момента имаш досъдебни производства, демек дали чакаш за дело, а от кръжната прокуратура е дали пак имаш чакащи дела и дали някога е си имал такива. Интересно е защо след реабитация остават, но простият отговор е, че се презастраховат и за това искат толкова много документи. Моят съвет е да не си правиш труда и да се даваш пари за документи, ще си намериш по- добра работа, където ще ти искат само свидетелството за съдимост. Желая ти успех
- kiril_bg
- Нов потребител
2 мнения
• Страница 1 от 1
|
|