- Дата и час: 23 Ное 2024, 00:32 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Ликвидация фирма .. Бременност
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
1 мнение
• Страница 1 от 1
Ликвидация фирма .. Бременност
Здравейте отново, имам следния казус който за мен лично е доста объркващ с скромните ми познания, а може би съм и малко паникьосан.Съпругата ми ми сподели преди 10 дни, че чакаме отроче.. тук нещата са доста сериозни защото имаме 2 лоши спомена, отиде на консултация казаха и че трябва да влезе в болница.. от там и казаха, че няма смисъл и трябва да си седи в къщи и да не ходи на работа. До тук добре, уведомихме работодателите по телефона .. получихме разбиране от тях и трябваше да предадем болничния днес.. но днес ни казаха от клиниката, че имали проблем със системата и болничния бил пуснат с дата 16/12 "БИЛ ЗАВЕДЕН" при което пак до фирмата да им съобщим, че няма болничен и ще го представим идния понеделник. От тук вече започва и казуса.. от там ни връчват предизвестие с дата 1/12 с предлога, че от 1/1/2015 фирмата няма да съществува и всички отиват на борсата. Ако приемем, че всичко е чиста монета и фирмата е пред фалит.. можем ли нещо да направим? Нещото което и предлагат от фирмата е да бъде прехвърлена в др. фирма документално където фективно да се води на работа и да си плаща здравните осигуровки на някаква база .. а др. щяло да бъде поето от държавата. Моля за съвет, как да процедираме занапред?
- activex
- Нов потребител
1 мнение
• Страница 1 от 1
|
|