Здравейте,
Имам един интересен казус, за който не можах да намеря информация.
На безсрочен трудов договор съм. Взех решение да напусна. В момента съм в едномесечно предизвестие. Наближава последния ден в който по договор трябва да ми изплатят заплата. Има ли възможност докато съм в предизвестие и заплатата ми не бъде изплатена в договорния срок да напусна по чл. 327?
Благодаря ви предварително
- Дата и час: 23 Ное 2024, 00:10 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Важи ли чл.327 по време на предизвестие
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
5 мнения
• Страница 1 от 1
Re: Важи ли чл.327 по време на предизвестие
Може - по чл .327, ал. 1, т. 2 КТ
- jimi66
- Младши потребител
Предизвестието от твоя страна към работодателя ли е или от страна на работодателя към теб ?
- y_yordanov2000
- Младши потребител
От мен е предизвестието.
- bleki1
- Нов потребител
Някой знае ли наистина отговора или пък да ми препоръча добър юрист?
Благодаря предварително!
Благодаря предварително!
- bleki1
- Нов потребител
5 мнения
• Страница 1 от 1
|
|