- Дата и час: 23 Ное 2024, 04:56 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Проблеми с работодател, съвет?
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
3 мнения
• Страница 1 от 1
Проблеми с работодател, съвет?
Здравейте, работя от близо 3 месеца в една охранителна фирма. Но от почти самото начало имам проблеми с един от шефовете. Непрекъснато съм му черен в очите. Убижда ме и ме прави на боклук. Казва ми непрекъснато че нищо не става от мен. Нарича ме шушомига. Преди време си пуснах малка брадичка, и от известно време ме тормози да се избръсна. А други колеги ходят с бради, нз какъв му е проблема. Даже ме заплаши днес че ако съм излезел в тоя вид на някое от нивата в мола щял да ме нарита. Знам че по закон имам право на малка уформена брада. Днес имахме скандал държа се с мен като пълен боклук, че не съм искал да се избръсна. А тя дори не е голяма и е добре уформена, косата ми е къса. Всичко ми е изрядно, най-веротно ще ме местят. Даже ме кара да подпиша документ за неплатен отпуск, заради неподчинение но аз не го направих. И каза че щял да се подпише вместо мен. Но исках да попитам по принцип по закон дали има някакъв член доказващ това че имам право на брада. Писна ми да се подиграва с мен, да ми се бърка в личното пространство. Не искам да му ходя по гайдата на тоя разглезен задник. Дори най-главния шеф не ми е правил никакви проблеми. Не ме интересува толкова тая брада, но той после ще се заяде за друго ако направя това, което ме кара. Просто не искам да му ходя по гайдата на това копеле. Моля дайте ми съвет как бих могъл да постъпя, и да докажа правото си. За да му натрия носа, защото вече месеци го търпя боклука. По принцип не мисля още дълго да работя в тая сфера, мисля скоро да я напускам. Но сега парите са ми мн. необходими.
- alex88
- Нов потребител
Re: Проблеми с работодател, съвет?
Ако в личната карта си с брада, нищо не може да ти каже.
А тия неща, с отпуски, подписвания и прочие, ще си ги прави колкото си иска, защото си траете, а и защото са изгодни за "най-главния шеф", също и за по-главните от него.
П.П. Главните шефове си наемат малки шефчета, за да им вършат мръсната работа. Затова недей да лежиш на тая кълка, че "най-главния" не ти казва нищо.
А тия неща, с отпуски, подписвания и прочие, ще си ги прави колкото си иска, защото си траете, а и защото са изгодни за "най-главния шеф", също и за по-главните от него.
П.П. Главните шефове си наемат малки шефчета, за да им вършат мръсната работа. Затова недей да лежиш на тая кълка, че "най-главния" не ти казва нищо.
ПРЕД НАЙ-ВАЖНИТЕ ПЪТИЩА НЯМА УКАЗАТЕЛНИ ТАБЕЛИ ...
http://vbox7.com/play:7d23a9b5&r=emb
Простичко е: http://gramatika-bg.com/pravopis/koga-pishem-pi6em-i-i-koga-j.html
http://vbox7.com/play:7d23a9b5&r=emb
Простичко е: http://gramatika-bg.com/pravopis/koga-pishem-pi6em-i-i-koga-j.html
-
doc03 - Активен потребител
Re: Проблеми с работодател, съвет?
На мен това ми е ясно, но тоя задник няма никакво право да ми се бърка в личния живот и да ме заплашва. Затова нищо няма да подпиша, колкото и да ми цвили като разгонена свиня.
- alex88
- Нов потребител
3 мнения
• Страница 1 от 1
|
|