начало

Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й

Неизплатена заплата

Трудовоправни казуси
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Неизплатена заплата

Мнениеот nikirusev » 20 Юни 2014, 19:39

Здравейте, ако може някой адвокат да са ангажира с моя заплетен казус. Миналата година 2013г. от м. август до м. декември бях назначен на работа в Българска фирма с трудов договор, като изпълнението бе в чужбина но мисля че това не е отразено в трудовия договор. Работната заплата по трудовия договор е 500лв. другата договорка бе за 1000 евро заплата, която се изплащаше по банков път, въпреки и закъсненията. От м. март 2014г. договора ми със същата фирма е прекратен, но остона неизплатена заплата за м. декември 2013г. въпреки уверенията на собственика че заплатата ми ще бъде изплатена до тозе момент не е, в момента съм на работа пак в чужбина, след разговор по телефона със собственика на фирмата длъжник, той ми обеща след подписване на някакви документи да ми изплати пак по банков път дължимото възнаграждение, изпрати ми по мейл фишовете за заплатите за целия период, да ги разпечатам, подпиша сканирам и изпратя отново, съответно в тези фишове фигурират двойно по големи заплати дори от тези 1000 евро. Какво да правя, да се съдим ли или да ме ги подпиша като ми изплати 500 евро за м. декември той не е пълен и по мой сметки трябва да са 700 евро. Моля за помощ от някой адвокат оставям и мейл за връзска nikirusev@abv.bg имам и скайп но това ще стане впоследствие аз през м. септември ще си бъдъ в България за 1 месец така че ако имам шанс за дело може и да направим среща и да се уговорим сава въпрос от София добре би било да зная и хонорара който ще дължа и други разноски .Благодаря предварително.
nikirusev
Младши потребител

Назад към Трудово право