Здравейте,
Интересува ме дали трябва да се изписват остатъчните щатни бройки в поименното щатно разписание, т.е. ако има зает щат 0,5, предвидени 3 бройки дали трябва да пише, че оставащите са 2,5 щатни бройки ?
Другия ми въпрос, по който вече много време търся отговор по форуми и нет е относно организационната структура. И той е "Позицията атрибут ли е на организационната структура" т.е. при създаване на органиграма мисля, че винаги се спира до подзвената, позициите се виждат в щатното, но част ли са от организационната структура като отделен елемент, а не елемент на звено. Пример: ако работя със софтуер трябва ли в орг.стр-ра да виждам позициите като отделни елементи под звеното или са атрибут на звеното и се виждат чак при отварянето му.
Сърдечни благодарности!
- Дата и час: 26 Ное 2024, 19:06 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Поименно щатно разписание
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
2 мнения
• Страница 1 от 1
Re: Поименно щатно разписание
Не съществува нормативен документ, който да дава отговор на Вашите въпроси.
Щатното разписание не се конкретизира законово никъде.
Щатното разписание не се конкретизира законово никъде.
KAPITALISMUS MACHT FREI!
- xaoc1973
- Потребител
2 мнения
• Страница 1 от 1
|
|