Здравейте,
Имам заведение в Смолян. Искам да го промотирам като съм намерил човек, който се съгласи да носи реклама от типа на две пана отпред и отзад.На тях ще има снимки на заведението и къде се намира например. Той ще им го препорачва горещо и тем подобни. Така той на възлова точка ще се разхожда и ще промотира моето заведение. Практически ще е ходеща реклама.Това е много популярно на Запад. Въпросите са ми следните:
1. Имали този човек нужда от трудов договор да извършва това?
2. Някакви други законови норми трябва ли да спазя за да не бъда санкциониран от множеството контролни органи?
Благодаря много на всеки който ми даде някаква насока къде да търся и разбера, разбира се ако неможе да ми отговори веднага.
- Дата и час: 23 Ное 2024, 00:08 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Ходеща реклама човек нужен ли е трудов договор?
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
2 мнения
• Страница 1 от 1
Re: Ходеща реклама човек нужен ли е трудов договор?
Що за въпрос - ти наемаш човек, който ще полага труда си при фиксирано от закона и в договора работно време, място и характер на работата.
Най-простия принцип е - за конкретен вид работа - трудов, за конкретен обем - граждански.
Най-простия принцип е - за конкретен вид работа - трудов, за конкретен обем - граждански.
- jhoro
- Активен потребител
2 мнения
• Страница 1 от 1
|
|