начало

ВАС отхвърли жалба на прокурорка, опитала да стане съдия чрез външен конкурс ВАС отхвърли жалба на прокурорка, опитала да стане съдия чрез външен конкурс

Работа като охрана след реабилитация

Трудовоправни казуси
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Работа като охрана след реабилитация

Мнениеот simo53 » 11 Дек 2014, 17:10

Здравейте, имам оферта за работа в охранителна фирма, съден съм преди 3 години за крадена кола, дадохами условно, сега съм се реабилитирал. Но главния въпрос ми е, бил съм 3 дни в НСС, дали ще има проблем с документа от там и от окръжната прокуратура, свидетелството за съдемост е чисто. Благодаря Ви
simo53
Нов потребител

Re: Работа като охрана след реабилитация

Мнениеот kiril_bg » 12 Дек 2014, 01:58

Първо един въпрос: Защо точно охрана? Можеш да работиш много други неща много по- интересни, това според мен не е работа за млад човек. По въпроса ти, за съжаление не можеш да работиш в МВР, охрана, счетоводител, касиер, военен и т.н.т. Ти си реабилитиран и можеш всичко друго да работиш без проблем, но за тези работи искат документи който ти споменаваш, свидетелството за съдимост е основно, искат го на всякъде, другите са по- специални. В бележката от НСС е дали в момента имаш досъдебни производства, демек дали чакаш за дело, а от кръжната прокуратура е дали пак имаш чакащи дела и дали някога е си имал такива. Интересно е защо след реабитация остават, но простият отговор е, че се презастраховат и за това искат толкова много документи. Моят съвет е да не си правиш труда и да се даваш пари за документи, ще си намериш по- добра работа, където ще ти искат само свидетелството за съдимост. Желая ти успех :)
kiril_bg
Нов потребител

Назад към Трудово право