начало

ВАС отхвърли жалба на прокурорка, опитала да стане съдия чрез външен конкурс ВАС отхвърли жалба на прокурорка, опитала да стане съдия чрез външен конкурс

граждански договор

Трудовоправни казуси
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

граждански договор

Мнениеот hohomok » 18 Фев 2015, 17:20

Здравейте!
Предстои ликвидация на предприятието , в което работя. Ще има предизвестия. Вече си търся работа. Кандидаствах на една позиция , но ми казаха , че ако бъда одобрена договорът ще бъде граждански. Въпросът ми е : Имам право на пълна борса 12 месеца. Трябва ли да съобщавам в бюрото по труда за този договор? Ще ми навреди ли този граждански договор на борсата , ако започна работа ?
hohomok
Нов потребител

Re: граждански договор

Мнениеот lacuna811 » 20 Фев 2015, 13:51

Понеже бях изправена пред подобен въпрос, имам спомени, че ако сумата по гражданския договор е до определен размер(май минимална работна заплата,но не съм сигурна) не се отразява на получването на обезщетения от борсата.
Разгледайте, с помощта на google, изскача доста инфо.
lacuna811
Младши потребител

Назад към Трудово право