- Дата и час: 21 Ное 2024, 21:09 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Търговия и онлайн услуги
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
3 мнения
• Страница 1 от 1
Търговия и онлайн услуги
Имам регистрирано ООД, ще се занимавам с онлайн сервиз и магазин в сферата на търговията и услугите, като търговията ще бъде през електронния магазин с доставки чрез Еконт и Спиди, а услугите ще бъдат през онлайн сервиза( консултантска и ремонтна дейност, изграждане на онлайн магазин, СЕО оптимизация и други). Въпросът ми е фирмата ми трябва ли да мине по ДДС и трябва ли ми касов апарат за услугите, тъй като за магазина Еконт и Спиди предоставят такива?
- rosirosi3
- Нов потребител
Re: Търговия и онлайн услуги
Регистрацията по ЗДДС е доброволна и задължителна. Най-общо казано, ако искате да ползвате данъчен кредит, може да се регистрирате доброволно. Задължителна регистрация се изисква за оборот над 100 000 лв. в рамките на последните 12 месеца.
За онлайн услуги не Ви трябва касов апарат.
За онлайн услуги не Ви трябва касов апарат.
Адвокат: (INFJ)
https://www.16personalities.com/infj-personality
https://www.16personalities.com/infj-personality
- kalahan2008
- Активен потребител
Re: Търговия и онлайн услуги
Касов апарат Ви трябва само ако приемате плащания в брой - независимо дали сте онлайн или не.
Ако всичко минава по банковата Ви сметка тогава няма нужда от касов апарат.
Ако всичко минава по банковата Ви сметка тогава няма нужда от касов апарат.
- hristev
- Потребител
3 мнения
• Страница 1 от 1
|
|