начало

ВСС прие, че именити преподаватели не са специалисти по гражданско право ВСС прие, че именити преподаватели не са специалисти по гражданско право

ЕТ или ЕООД

Казуси по търговско право. Търговска регистрация
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

ЕТ или ЕООД

Мнениеот opakos » 28 Авг 2011, 16:51

з
Последна промяна opakos на 29 Авг 2011, 09:46, променена общо 1 път
opakos
Нов потребител

Re: ЕТ или ЕООД

Мнениеот Melly » 28 Авг 2011, 16:54

opakos написа:здравейте не зная дали това е точния раздел на форума,ако греша моля за извинение.
Аз ще отварям фирма която ще търгува в държави от ЕС и с трети страни с плодове,зеленчуци и трупно месо ,та въпросът мие фирмата ЕТ или ЕООД да е аз искам да е ЕООД но адвоката с който говорих се опита да ме убеди да регистрирам ЕТ според вас кое ще е по подходящо
благодаря за отделеното време

Определено не споделям мнението на колегата - по ред причини. Но вие си знаете най-добре какви цели преследвате.
"Понякога седя и си мисля...а понякога просто си седя."
http://vbox7.com/play:68f9c028
Аватар
Melly
Старши потребител

Мнениеот REVOLUTION » 28 Авг 2011, 16:57

EOOД категорично.
REVOLUTION
Активен потребител

Мнениеот opakos » 28 Авг 2011, 17:03

Melly написа:...
opakos написа:...
здра

ще
Последна промяна opakos на 29 Авг 2011, 09:45, променена общо 1 път
opakos
Нов потребител

Мнениеот sunshine_75 » 28 Авг 2011, 17:10

Ами то човек като е бос, си обува чорапите, и тогава обувките и след това тръгва да върви.... Вие на какъв език ще си общувате с партньорите от ЕС, щото ако разчитате на българския си, ще Ви е много трудно, струва ми се....
sunshine_75
Потребител

Мнениеот p_n_n » 29 Авг 2011, 08:44

opakos написа:здравейте не зная дали това е точния раздел на форума,ако греша моля за извинение.
Аз ще отварям фирма която ще търгува в държави от ЕС и с трети страни с плодове,зеленчуци и трупно месо ,та въпросът мие фирмата ЕТ или ЕООД да е аз искам да е ЕООД но адвоката с който говорих се опита да ме убеди да регистрирам ЕТ според вас кое ще е по подходящо
благодаря за отделеното време

Като добавим и леко дребния субективен елемент :wink: ... тая работа много не ми се вЕрва... :D

ЮЛ категорично е Вашето решение.Цялостната убусновка ще отнеме време... :P

Успех.
p_n_n
Потребител

Мнениеот bridget » 29 Авг 2011, 16:53

ЕООД категорично.
Аватар
bridget
Младши потребител

Назад към Търговско право