начало

ВСС прие, че именити преподаватели не са специалисти по гражданско право ВСС прие, че именити преподаватели не са специалисти по гражданско право

Отправена рекламация

Казуси по търговско право. Търговска регистрация
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Отправена рекламация

Мнениеот chinchilla » 03 Окт 2012, 13:28

Купих фритюрник преди два месеца близо. На петото пускане му изгоря някакво реле. Занесох го , направих рекламация, в рамките на 14 дни ми беше върнат отремонтиран. Взех го, прибрах се и започнах да пържа. На втората кошничка картофки, същото реле изгоря отново. Де факто, фритюрника беше точно 1 час при мен и обратно в магазина. Там приеха втората рекламация , като изрично подчертах графата ,че искам да ми се върнат парите, или да се замени уреда. Днес ми звънят .... на 18-тия ден от второто даване и точно на 31-вия ден от първото даване, че нямало да ми върнат парите, или да го заменят с нов, бил отново отремонтиран и да съм идел да си го взема. Няма ли буква в закона ,която изрично да задължава търговеца, да смени дадената стока, при поява на един и същ дефект повече от веднъж ? Защото така , ако продължаваме, то на този фритюрник никога няма да му изтече гаранцията и вечно ще си стои в сервиза?

Едит : Днес - преди 1 час ходих да ми го върнат отново уреда, отремонтиран... Работи точно 20 минути. Дайте съвет, какво да правя ,какви искания да отправям? И в последната рекламация беше записано, че искам да ми се възтановят парите, или да се смени уреда. Нямало издадена такава нота от сервиза.
snooker, chinchillas, STARGATE & Alfa Romeo
Аватар
chinchilla
Потребител

Назад към Търговско право