начало

След пет отвода, ВСС прекрати „безвремието“, т.е. конкурса за търговските отделения на апелативните съдилища След пет отвода, ВСС прекрати „безвремието“, т.е. конкурса за търговските отделения на апелативните съдилища

Изключване на съдружник от Събирателно дружество

Казуси по търговско право. Търговска регистрация
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Изключване на съдружник от Събирателно дружество

Мнениеот todorov93 » 06 Май 2014, 14:46

Добър ден дами и господа, моля ви за помощ със следния казус.
Баща ми и чичо ми преди време бяха започнали бизнес, но нещата не потръгнаха и баща ми реши да напусне, за целта като съдружник стана баба ми - за да не се ликвидира дружеството. Дружеството беше пререгистрирано с 3-мата съдружници и баща ми подаде молба за напускане, но тогава те не са го пререгистрирали и сега 2 години по-късно дружеството не извършва никаква дейност и само трупа задължения. Въпросът ми е нужно ли е и 3-мата съдружници да отидат в Агенцията по вписванията (тъй като само баба ми е в България) за пререгистрирането на дружеството и какви точно документи трябва да се представят там?

Благодаря за отделеното време и весел празник.
todorov93
Нов потребител

Re: Изключване на съдружник от Събирателно дружество

Мнениеот kdkrastev1234 » 06 Май 2014, 16:42

Не е нужно да ходят и тримата, а за другото адвокат
advokat.k.krastev@gmail.com
https://justice-online.com/bg
kdkrastev1234
Потребител

Назад към Търговско право