начало

След пет отвода, ВСС прекрати „безвремието“, т.е. конкурса за търговските отделения на апелативните съдилища След пет отвода, ВСС прекрати „безвремието“, т.е. конкурса за търговските отделения на апелативните съдилища

Фонд Защитена Инвестиция в Евро

Казуси по търговско право. Търговска регистрация
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Фонд Защитена Инвестиция в Евро

Мнениеот nex_i » 03 Юни 2014, 23:47

Здравейте,
Посетих банка с искане да открия депозит,но служителка ми предложи нов продукт- Фонд Защитена Инвестиция в Евро,който в момента предлага най добра лихва .Тъй като не съм много запозната ,се доверих и внесох парите в този фонд.
Служителката ми обясни,че има определени само 3 дни в годината ,в които могат да се изтеглят парите и информация мога да намеря в сайта на банката,но до момента нищо конкретно не намирам.Имам и регистрация онлайн на банката,но там не се вижда сумата ,която внесох,а само дебитна карта,която ми издадоха в случая без парични средства в нея .
Ще бъда много благодарна,ако някой запознат ми обясни нещо за този тип инвестиция,и дали и кога най рано мога да си изтегля парите ,ако съм направила грешен избор за инвестиция.
Извинявам се,ако съм се изразила некомпетентно.

Благодаря предварително.
nex_i
Нов потребител

Назад към Търговско право