начало

Пленумът на ВСС стартира втора процедура за избор на шеф на ВАС Пленумът на ВСС стартира втора процедура за избор на шеф на ВАС

Ипотечен кредит

Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Ипотечен кредит

Мнениеот poli_74 » 12 Ное 2009, 16:22

Имам ипотечен кредит в банка, който от няколко месеца не успявам да плащам изцяло, а частично. Директорът на банката обаче, който е един измамник в града и всички го знаят, ме заплашва, че ще намери клиенти да купят къщата на цената, на която е остатъка от кредита, дори без кредита да е станал съдебен и т.н. Може ли да го направи, ще е редно ли без да е спазил цялата процедура да ни изхвърли на улицата, както всъщност направи той самият с мен? Остави ме без работа преди около 6 месеца, знаейки, че с моята заплата се изплаща ипотеката и предпочете да съкрати мен - сама жена с дете на 15 години, а не друг колега, който беше в много по - добро социално положение.
Благодаря предварително

Пишете на кирилица! Следващ Ваш пост, написан на латиница, ще бъде изтрит!
Линк за транслитерация:

http://www.kredor.com/lat2bg
zodiac
poli_74
Младши потребител

Re: Ипотечен кредит

Мнениеот usra_ovcova » 12 Ное 2009, 19:20

може да се продаде дълг.
usra_ovcova
Потребител

Назад към Ипотека