начало

Пленумът на ВСС стартира втора процедура за избор на шеф на ВАС Пленумът на ВСС стартира втора процедура за избор на шеф на ВАС

Декларация от лице за контакт

Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Декларация от лице за контакт

Мнениеот warna_sofi » 23 Яну 2018, 18:56

Финансов център.....................................
.................................банка, гр....................
ДЕКЛАРАЦИЯ ОТ ЛИЦЕ ЗА КОНТАКТ
Долуподписаният(ата)...........................(трите имена)
Адрес: гр. .................................. ж.к. .............................................
Ул. ........................................................... N …..бл. ........ вх. .......... ет. .......... ап. ..........
Стационарен телефон............., мобилен телефом....................
Служебен телефон .............................., e-mail адрес......................................
Връзка с кредитоискателя.............................................
С настоящото декларирам, че горепосочените ми лични данни са верни и точни и че съм съгласен те да бъдат използвани от ............................банк АД за осъществяване на контакт с мен във връзка с кандидатстване, отпускане и последващо обслужване на кредити от ..................банк АД на :
1. .....................(трите имена на кредитоискателя), ЕГН ...................
2. .....................(трите имена на кредитоискателя), ЕГН ...................
Давам съгласието си банката да обработва посочената от мен по-горе информация, представляваща лични данни по смисъла на ЗЗЛД , както и да я предоставя на други лица/ дружества (включително за събиране и/или при прехвърляне на вземания към горепосочения кредитоискател/ съкредитоискател), за гореописаните цели. Уведомен съм за доброволния характер на предоставяне на данните, както и че имам право на достъп и право на коригиране на личните си данни, които мога да упражня по реда на чл.29 от ЗЗЛД чрез всеки финансов център на .................банк АД.
Декларатор:..........................(подпис)
Дата:..............................

Попълнената информация е сверена с предоставен документ за самоличност.
Име на служителя:......................................Подпис:.................................Дата:....................

Ако подпиша такава декларация, какви са ми задълженията по нея, могат ли евентуално колекторски фирми да ме безпокоят не само за информация за задълженото лице, но и финансово
warna_sofi
Нов потребител

Назад към Ипотека