начало

ВКС даде „зелена светлина“ на младшите магистрати да водят дела за законовия размер на заплатите си ВКС даде „зелена светлина“ на младшите магистрати да водят дела за законовия размер на заплатите си

Закупено МПС което е било заложено в банка

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Закупено МПС което е било заложено в банка

Мнениеот lyuben69 » 09 Юли 2018, 14:23

Онзи ден получих призовка за дело в което се оказва , че закупеното от мен "селскостопанско МПС" е заложено в банка. Днес ми се обадиха от банката и ми казаха, че има два варианта или да ми изплатят сумата за която е закупено (съответно сумата е многократно по-малка от реално дадената, като се има в предвид последвалите ремонти) или длъжника да се издалжи (което е явно невъзможно). Въпроса ми е, възможно ли е да си задържа МПС-то след като при закупуването всичко необходимо от моя страна е спазено, явно обаче нотариуса не си е свършил работата с проверката... Всички необходими документи са извадени на време и е на мое име. Благодаря предварително, ако може някой да помогне или препоръча добър адвокат в тази област ( за северозападна България).
lyuben69
Нов потребител

Re: Закупено МПС което е било заложено в банка

Мнениеот boxko » 03 Юни 2019, 09:36

Няколко са вариантите.
Първо трябва да се провери кога е учреден залогът и кога вие сте купили МПС-то?
boxko
Потребител

Назад към Взаимопомощ