начало

ВКС даде „зелена светлина“ на младшите магистрати да водят дела за законовия размер на заплатите си ВКС даде „зелена светлина“ на младшите магистрати да водят дела за законовия размер на заплатите си

Кредит с поръчител

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Кредит с поръчител

Мнениеот rusevsl » 14 Мар 2019, 17:19

Здравейте,обръщам се към вас,със следния казус....Въпросът ми е,може ли да ми отпадне дълга по давност,след като през този период банката е удържала пари от поръчителят ми?Благодаря предварително
rusevsl
Нов потребител

Re: Кредит с поръчител

Мнениеот miko_pk » 14 Мар 2019, 17:37

Разбира се! Ще отпадне целия дълг окончателно................. когато го погаси поръчителя. Нека плаща, балъка!
miko_pk
Потребител

Re: Кредит с поръчител

Мнениеот bonobo » 24 Юли 2019, 17:55

rusevsl написа:Здравейте,обръщам се към вас,със следния казус....Въпросът ми е,може ли да ми отпадне дълга по давност,след като през този период банката е удържала пари от поръчителят ми?Благодаря предварително

Не! Ти що си мислиш, че някой, който ти е направил услуга и му е побеляла косата след това, ще те остави просто така? Аман от паразити като теб. Поръчителя трябва да гони до дупка! И има право на това. Влиза в ролята на кредитор и си иска всичко до стотинка. А ти - тарикатлъка в джоба и на село да пасеш кози.
bonobo
Нов потребител

Назад към Взаимопомощ