начало

Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров

Изисквания за автоинструктор B кат.

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Изисквания за автоинструктор B кат.

Мнениеот uya123 » 15 Сеп 2024, 16:23

Здравейте.Решил съм да уча за автоинструктор.Планирам само да обуа за категория B.Какво е нужно за да мога да си работя като автоинструктор със собственна кола.Ясно ми е,че ще ми трябва фирма и нужната кола но съм запознат до там.Сигурен съм само с нужното образованите,кола,фирма не стават нещата.Чакам вашата помощ и Ви желая хубав ден.
uya123
Нов потребител

Re: Изисквания за автоинструктор B кат.

Мнениеот nikodim77 » 15 Сеп 2024, 18:53

Здравейте,
Като начало се запознайте с това:
https://lex.bg/laws/ldoc/2135457094
И след това, ако все още имате желание да се занимавате с тази дейност и имате други въпроси, можете да ги зададете...
Успех!
nikodim77
Активен потребител

Назад към Общи дискусии