- Дата и час: 22 Ное 2024, 01:14 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
- малко смях........ Vol. 2
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
Re: - малко смях........ Vol. 2
А сега, гледайте какви лоши червени шапчици има, пък
- nk7702n
- Старши потребител
Friendship is the rainbow between two hearts sharing seven colors: feelings, love, sadness, happiness, truth, faith, secret & respect
-
andrea - Активен потребител
Carthago delenda est.
- emilgrigorov
- Активен потребител
Как позна какъв ми е дертът точно!? Ама, още по- трудно ще е сигурно да се сменя гума, май.
Иначе, вече мога да отварям капака и да гледам разните течности там вътре. Хич не ми е интересно, обаче,и много е тежък тоя капак, значи. Защо ни карат да го вдигаме, да се мъчим.
....
Уважаема редакция,
Нужен ми е съвет. Благодаря ви предварително.
От известно време заподозрях гаджето ми, че кръшка. Както обикновено.
Ако вдигна аз телефона - затварят. Взе често да се среща с "приятелки", а като я питам с кой е била, казва, че не ги познавам.
Взех да гледам през прозореца кога ще пристигне с такси, а тя идва зад ъгъла и не мога да разбера с каква кола е дошла.
Както и да е, никога не бих я разпитвал за такива работи, но когато снощи късно пак тръгна на някаде, не се сдържах.
Слязох до моята кола, залегнах зад нея и започнах да наблюдавам какво ще стане.
И гледам - ужас! Долните тампони на амортисьорите станали на нищо!
Как мислите, дали ще мине само със смяна на тампоните или ще трябва да се изръся и за амортисьори?
Иначе, вече мога да отварям капака и да гледам разните течности там вътре. Хич не ми е интересно, обаче,и много е тежък тоя капак, значи. Защо ни карат да го вдигаме, да се мъчим.
....
Уважаема редакция,
Нужен ми е съвет. Благодаря ви предварително.
От известно време заподозрях гаджето ми, че кръшка. Както обикновено.
Ако вдигна аз телефона - затварят. Взе често да се среща с "приятелки", а като я питам с кой е била, казва, че не ги познавам.
Взех да гледам през прозореца кога ще пристигне с такси, а тя идва зад ъгъла и не мога да разбера с каква кола е дошла.
Както и да е, никога не бих я разпитвал за такива работи, но когато снощи късно пак тръгна на някаде, не се сдържах.
Слязох до моята кола, залегнах зад нея и започнах да наблюдавам какво ще стане.
И гледам - ужас! Долните тампони на амортисьорите станали на нищо!
Как мислите, дали ще мине само със смяна на тампоните или ще трябва да се изръся и за амортисьори?
- nk7702n
- Старши потребител
Carthago delenda est.
- emilgrigorov
- Активен потребител
Перник. Среща след интернет запознанство.
Ден първи: Хотел, бой, секс ... цигара на балкона.
Ден втори: Хотел, бой, секс ... цигара на балкона.
Ден трети: Хотел, бой ... цигара на балкона. "Ейиии, тоа ше изУезне свестен" - помисли си тя.
Ден първи: Хотел, бой, секс ... цигара на балкона.
Ден втори: Хотел, бой, секс ... цигара на балкона.
Ден трети: Хотел, бой ... цигара на балкона. "Ейиии, тоа ше изУезне свестен" - помисли си тя.
Carthago delenda est.
- emilgrigorov
- Активен потребител
Carthago delenda est.
- emilgrigorov
- Активен потребител
Нещо веселко от планината:
- Наскоро при нас в планината, един орел отнесе от стадото черен козел и след половин час се върна и донесе бял козел. Какво ли означава това?
- Нищо особено, просто орелът играе шах с пастира.
- nk7702n
- Старши потребител
А сега, най - веселите идеи за имена на новородени:
http://www.vij-me.com/lyubopitno/4341,0 ... 2012_.html
http://www.vij-me.com/lyubopitno/4341,0 ... 2012_.html
- nk7702n
- Старши потребител
Ах, каква красавица! Погледнете! Погледнете тази стройна линия, тези божествени извивки, тези огромни... тези... Направо е неустоима! - дивеше се Бойко Борисов, докато разглеждаше проекта за нова автомагистрала...
- nk7702n
- Старши потребител
sunnyset написа:Хората се побъркаха от тази песен
http://tv.eurosport.bg/watts/tv-videos_vid257329.shtml
По тая, или по производната и, а именно :
https://www.youtube.com/watch?feature=p ... mbedded&v=
- nk7702n
- Старши потребител
|
|