начало

ВСС прие, че именити преподаватели не са специалисти по гражданско право ВСС прие, че именити преподаватели не са специалисти по гражданско право

MOLQ ZA LEKZII PO GRAJDANSKO PRAVO PRI IVAN RYS4EV

В този форум можете да търсите и предоставяте лекции и др. материали

Мнениеот Гост » 05 Фев 2006, 12:05

A za tova, 4e goni nared e naistina taka. Kogato az bqh na izpit izgoni trima du6i o6te predi da po4ne izpitat. Za6to li? Koj da ti kaje, sigurno leko sa se mradnali. A po sredata na izpita pak ima6e izgoneni. Togava pak za kakvo li? Ami mnogo prosto. Trqbva6e da si ostavim knijkite na reda pred nas i v tqh da si slagame listovete. Parvo dade testa. Ima6 30 min., re6ava6 i ostavq6. Posle nqma6 pravo da go pipa6 pove4e. Posle sa6toto i s kazusa. I na edno momi4e do men 6te6e da i padne knijkata, 6toto q be6e slojilo mnogo nakraq na bankata i tq si q opravi i kakvo mislite, 4e posledva. Van!!! Taka 4e pri nego trqbva da stoi6 kato prepariran. Toj ne e normalen! Drugo ne znam kakvo da kaja za nego. Prosto nqmam dumi.
Гост

Мнениеот got » 05 Фев 2006, 12:48

О, ДЖИЗЪС! :shock: Значи за пореден път слуховете не са никакви слухове... :cry: :cry: Страх ме е като си го помисля това с изгонването...Ми извинявайте, ама примерно аз ако не съм му симпатична - винаги може да си намери повод да ме шути... :roll: Иди после доказвай, че не съм си мръднала главата...А 100 на 100 на изгонените е имал зъб според мен...
got
Младши потребител

Мнениеот maggy_b » 08 Фев 2006, 17:10

ako ima nqkoi,koito razpolaga s lekzii na Ivan Rys4ev po grajdansko pravo,molq da mi gi izprati na e-mail maggy_b@abv.bg!Blagodarq predvaritelno! :D
maggy_b
Нов потребител

Мнениеот Гост » 11 Фев 2006, 12:50

какво всички така са настръхнали срещу доц. Русчев. Аз си взех изпита от първия път при това с доста висока оценка.
Обаче не съм чела само Павлова, а и Таджер, много монографии и статии.
Освен това доц. Русчев не е чак толкова гаден. Ако види, че наистина се стараеш, винаги ще те поощри.
Повечето колеги заради него намразиха гражданското право, но на мен пък ми стана изключително интересно.
Споко, който е чел съвестно през годината ще си вземе изпита
Гост

Мнениеот Гост » 13 Фев 2006, 19:32

Напълно подкрепям колежката, която се е изказала преди мен.

Само че едно да ви кажа - по ГП трябва да се чете. Ама много. И не само да се чете, ами и да се разбира. Щото доц., а след време - и проф. Русчев, 'а те види, че не знаеш, 'а ходи по n-пъти на изпит.
Гост

Мнениеот got » 13 Фев 2006, 19:37

:shock: Ужас.Представям си ако хване някой да преписва.Ще го влачи...5 години...ако не му метне книжката през прозореца... :lol:
got
Младши потребител

имам ги

Мнениеот milka » 16 Фев 2006, 21:37

който иска лекции на Русчев да ми пише на milka_k@abv.bg
лекциите са супер и ще ги изпрату на всички, които имат интерес.
успешна подготовка,колеги
milka
Младши потребител

Мнениеот sj » 16 Фев 2006, 23:02

здравейте колеги. Аз съм действащ юрист с 3-4 години стаж и работя в сферата на гражданското право, вещното право. Скоро ми попаднаха тези лекции. Уверявам ви , не знам кой ги е препечатвал и т.н. но на мен не ми вършат работа. Има много неща, много е детайлен, но лекциите не знам кой ги пише и издава са ужасни. Ако има начин да се сдобиете с негов учебник, то това ще е наистина добре и си струва. Видях и теста от тази година в Варненския СУ- аз се затрудних, но лошото е и че с лекциите пред себе си имам затруднения... Не завиждам на изпитваните.
sj

Мнениеот got » 17 Фев 2006, 11:39

Ами,знаете ли...Проблемът е, че господинът не е издал свой учебник. :!: Иначе работата щеше да е ясна.Има едни учебници, по които уж може да се готвим...На павлова и на Таджер, но той непрекъснато им противоречи...И едва ли не не ги признава...Не ставали. :roll: И просто всеки гледа да се спасява както може...
Щом и вие се затруднявате, какво да говорим.Точ чпвек реши ли,значи 100 процента може да скъса някоко и 10 пъти...Да не говорим, че гонел и без причина още преди да е почнал изпитът по същество.... :shock:
got
Младши потребител

Мнениеот Гост » 18 Фев 2006, 17:12

Знаете ли, че за доц. Русчев не съществува един конкретен учебник, а библиотека с юридическа литература.
А за студентите от Софийския университет, които четат по лекции, казва че е срамота.
Така че налягайте си парцалките и яко да ви е дупе.
Гост

Предишна

Назад към Лекции и материали