начало

След пет отвода, ВСС прекрати „безвремието“, т.е. конкурса за търговските отделения на апелативните съдилища След пет отвода, ВСС прекрати „безвремието“, т.е. конкурса за търговските отделения на апелативните съдилища

Родителски права и издръжка

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Родителски права и издръжка

Мнениеот Мончо » 06 Ное 2004, 00:52

Здравейте,
Искам да Ви попитам има ли такова нещо, че когато съм подал дело за родителски права и за издръжка мога ли да си взема освен издъжката , която има да ми се дава за 6 месеца и лихви, които мога да взема плус тези пари. Въпросът мие съществува ли такова нещо, като вземане на лихви за издръжка. пкус самата издъжка? И може ли същото да се практикува и за детските надбавки ?
Мончо

Re: Родителски права и издръжка

Мнениеот lu » 06 Ное 2004, 22:41

Лихви за издръжка, мисля да. За детските надбавки /от държавата/ има специален ред. Заявление в срок и на основание. Попитай конкретно.
lu

Назад към Семейни казуси