начало

Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров

помощ

В този форум можете да търсите и предоставяте лекции и др. материали

помощ

Мнениеот Таня К » 24 Ное 2004, 16:30

Моля, ако някой знае нека сподели къде в мрежата мога да прочета Конституцията на САЩ на български език. И на английски ще ми свърши работа, но ми се ще да е по-лесно. И ако се сещате за нещо, което върши работа за изпит по Сравнително конституционно право в СУ ще ми е от полза. Thanks
Таня К

Re: помощ

Мнениеот Башир Насим » 24 Ное 2004, 16:38

Еее, жалко, че не мога да ти помогна за намирането й в мрежата, но аз конституцията на САЩ я имам преведена на български, в една малка книжка у нас.
Но исках да кажа нещо друго - ако изпита ти по Сравнително КП е при проф. Танчев :)) въобще не му се притеснявай :)) ще го вземеш безпроблемно и т`ва си е...
Той даже е написал човека една монография през 80-те години точно на тема, свързана с Конституцията на САЩ - предполагам, че този труд може да се намери в някоя библиотека и да се прочете за този изпит :))
Башир Насим

Назад към Лекции и материали