начало

След пет отвода, ВСС прекрати „безвремието“, т.е. конкурса за търговските отделения на апелативните съдилища След пет отвода, ВСС прекрати „безвремието“, т.е. конкурса за търговските отделения на апелативните съдилища

Допълнително осигуряване като земеделски производител

Дискусии и казуси в областта на данъчното право
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Допълнително осигуряване като земеделски производител

Мнениеот maya4 » 03 Сеп 2008, 01:51

Здравейте! Работя на основен трудов договор с месечно възнаграждение 415 лв. С оглед на предстояща бременност -мога ли да се регистрирам като земеделски производител и осигурявам за определения срок с цел получаване на майчинство? Благодаря.
maya4
Нов потребител

Мнениеот prnedev » 03 Сеп 2008, 08:59

Стига да произвеждате земеделска продукция, защо да не се регистрирате. Надявам се имате възстановени земеделски земи, или има от кого да вземете под наем, за да я обработвате. Разбира се, можете да отглеждате и животни. Доколкото съм запознат за животновъдите режима е същият като на земеделските производители...

... или вие питате как да източите повечко НОИ? Приятелю Лютий, ако не се лъжа време е за нещо от твоите дългите 8)
prnedev
Активен потребител

Благодаря!

Мнениеот maya4 » 03 Сеп 2008, 21:19

Благодаря много. Семейството ми и аз имаме собствена земя, която обработваме. Не знаех дали мода да получа обежтетение за майчинство, като земеделски производител, тъй кото имам трудов договор.
Благодаря!
maya4
Нов потребител

Мнениеот prnedev » 04 Сеп 2008, 12:42

Ако питате, дали можете да се осигурявате по свой избор за всички осигурени социални рискове без трудова злополука и професионална болест и безработица, можете, като осигурителната ви база се увеличава
prnedev
Активен потребител

Мнениеот maya4 » 08 Сеп 2008, 21:22

Благодаря ви! Не успях да отговоря веднага поради отсъствие. Такова беше намерението ми. До края на седмицата ще се регистрирам.
maya4
Нов потребител

Назад към Данъчно право