начало

Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров

АПИС или СИЕЛА

В този форум можете да търсите и предоставяте лекции и др. материали

АПИС или СИЕЛА

Мнениеот КОЛЕВА » 19 Май 2004, 11:14

КОЯ ПРАВНО-ИНФОРМАЦИОННА СИСТЕМА Е ПО-ДОБРА АПИС ИЛИ СИЕЛА?
КОЯ Е НА ПО-ИЗГОДНА ЦЕНА И ДАЛИ МОГА ДА СИ Я НАМЕРЯ НЕЛЕГАЛНО?
КОЛЕВА

Re: АПИС или СИЕЛА

Мнениеот Гери » 19 Май 2004, 11:20

апис, но няма как да стане нелегално!
Гери

LEX-online :))))))))

Мнениеот Anastassia Terzieva » 19 Май 2004, 13:59

az lichno imam i ciela i lexonline i opredeleno predpochitam vtorata- tia e i po evtina i se obnoviava sled vseki DV i poluchavash polzvash i samia DV
kolkoto do apic- ima tozi plyus che na mnogo mesta v durj.administracia v sada i v prokuraturata polzvat neia
Anastassia Terzieva

Мнениеот Гери » 19 Май 2004, 14:21

и Сиела ОнЛайн позволява достъп до последният брой на Държавен вестник (обновяването става на същият ден), съдебна практика (много богата). Аз съм също и със Сиела ОнЛайн и съм много доволна!
Гери

Мнениеот donna 2 » 19 Май 2004, 15:08

апис също може да се обновява по интернет , при мене се обновява на няколко дни не съм обръщала внимание точно колко така е поръчена и аз съм доволна ползвам освен законите и процедурите ,финанси ,регистър ,глобус и време и страшно съм доволна , допълнително имам и една норма ,тя е по-бедна но е локална и ако се скапи интернета преминавам към нея
donna 2

Мнениеот 444 » 19 Май 2004, 15:46

Честно казано, Сиелката е доста посредствена....
444

Мнениеот 132 » 19 Май 2004, 15:51

Срамота е, че искате да намерите нещо нелегално. Т.е. Да крадете от труда на другите. Срамота, че и сте юрист.
132

Мнениеот Отчаяна » 19 Май 2004, 15:52

Kolejke na koeto i da se sprete moga da vi uredq nelegalno vklju4vane na po-izgodna ot predlaganata oficialna cena. Po princip Ciela e po-eftina.
Mogete da mi pishete na e-mail:
velevatanya@hotmail.com
ili da mi se obadite na telefon
9267326
Отчаяна

Мнениеот moron » 19 Май 2004, 15:53

Сиела е по-добрата, колежке. Ориентирайте се.
moron

Мнениеот Potrebitel22 » 19 Май 2004, 19:34

АПИС!!! ВСИЧКО ПРАВИ САМ! САМО ДА МУ ПОДСКАЖЕШ КАКВО ИСКАШ И ТИ СЕ ПОДНАСЯ ЦЯЛАТА ИНФОРМАЦИЯ - ПРАВИ ЕДНО, ПРАВИ ДВЕ .... Ако искаш да разбереш какво мисли ВКС по даден казус - нама начин да не намериш поне две решения по абсолютно същия случай като твоя !
Пък и не сме толкова богати, че да купуваме евтини неща. Цената на Апис не е толкова висока, а ако се обедините с колеги и си направите абонамент за няколко работни места става съвсем поносимо. Не помня точно, но аз плащам като второ място за Апис и Апис-процедури и за година това е някъде около 400 лв. Освен това има промоции по различни празници и дават отстъпки за адвокати, нотариуси и т.н.
Potrebitel22

Мнениеот куна » 20 Май 2004, 10:15

колега 132, ти в кой свят живееш?
куна

Мнениеот куна » 20 Май 2004, 10:18

а колко струва абонамент за апис за един потребител, знае ли някой?Има ли дискове на апис,каквито имат сиела? За апис-процедури отделно ли се плаща?Предварително благодаря за информацията.
куна

Мнениеот cleo » 20 Май 2004, 11:24

predimstwata na apis pred ciela sa procedurite, w apis razrabotkata e po po-drobna s poweche primerni obrazci
praktikata i na dwete mesta ne e pylna i ne e aktualizira, w towa otnoshenie norma e nai-dobra
Аватар
cleo
Потребител

Мнениеот 444 » 20 Май 2004, 14:11

Oh, maiko mila....
444

Мнениеот Отчаяна » 20 Май 2004, 14:24

abonamenta za Apis e 400 lv., ima otdelno i za proceduri, vij http://www.apis.bg. Apis nqma siskove samo Ciela ima
Na 4erno abonamenta e napolovina
Отчаяна

Мнениеот куна » 20 Май 2004, 14:38

къде мога да си намеря апис на черно? дайте някакви координати
куна

Мнениеот senies » 20 Май 2004, 15:43

Апис е по добра, харесва ми, а що се отнася до това дали може да се намери нелегално, то ние сме безсилни, всичко може и то лесно без усилия, заштото някои вече са положили достатъчно.
senies
Нов потребител

Мнениеот Toshko » 20 Май 2004, 16:03

SAMO NORMA!!!!!
Toshko

Мнениеот Dizhela » 20 Май 2004, 20:08

samo free softuer
Dizhela

Мнениеот hariman » 20 Май 2004, 21:58

БТК поддържа много добър юриди4ески сайт http://www.infotel.bg/juen актуализира се по няколко пъти на ден има държавен вестник от 1993 до последния брой. Цената е около 100лв. на година. Доколкото знам се ползва от Конституционния съд
hariman
Потребител

Следваща

Назад към Лекции и материали