- Дата и час: 22 Ное 2024, 02:06 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Младши съдии и прокурори - випуск 2010-2011- да се запознаем
|
|
73 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
Младши съдии и прокурори - випуск 2010-2011- да се запознаем
Здравейте! Пускам темата, за да не разводняваме излишно другата за конкурса. Който иска, нека напише нещо за себе си.
Аз съм Зорница Езекиева, на почти 30 , младши съдия в СГС.
Преди това бях съдебен помощник в СГС, занимавах се с абсолютно всякакви дела. Това беше безценно обучение за мен.Винаги ще съм благодарна на моите ментори за подкрупата и разбирането!
И сега- кой е за среща след началото на обучението в НИП?
Предлагам сбирка на младшите съдии и прокурори, да спретнем един купон, да се опознаем...
Аз съм Зорница Езекиева, на почти 30 , младши съдия в СГС.
Преди това бях съдебен помощник в СГС, занимавах се с абсолютно всякакви дела. Това беше безценно обучение за мен.Винаги ще съм благодарна на моите ментори за подкрупата и разбирането!
И сега- кой е за среща след началото на обучението в НИП?
Предлагам сбирка на младшите съдии и прокурори, да спретнем един купон, да се опознаем...
- zangelova
- Младши потребител
Re: Младши съдии и прокурори - випуск 2010-2011- да се запознаем
Аз съм категорично за...моята визитка е далеч по-безинтересна, поради което ще я спестя на аудиторията
Радвам се,че това от което в университети ни лишиха ( най-общо с една дума: СПЛОТЕНОСТ) ще имаме шанса да го постигнем тук или поне да се опитаме да го постигнем...
Радвам се,че това от което в университети ни лишиха ( най-общо с една дума: СПЛОТЕНОСТ) ще имаме шанса да го постигнем тук или поне да се опитаме да го постигнем...
Последна промяна bluelake на 06 Окт 2010, 11:16, променена общо 1 път
- bluelake
- Младши потребител
bluelake написа:Аз съм категорично за...моята визитка е далеч по-безинтересна, поради което ще е спестя на аудиторията
Не съм съвсем сигурен, че визитката ти е безинтересна.....Но съм сигурен, че стилът ти ми е много познат!
- lawyers1
- Младши потребител
lawyers1 написа:bluelake написа:Аз съм категорично за...моята визитка е далеч по-безинтересна, поради което ще е спестя на аудиторията
Не съм съвсем сигурен, че визитката ти е безинтересна.....Но съм сигурен, че стилът ти ми е много познат!
хихи
все пак, напишете по нещо, да ни е по- лесно, като се видим наживо
- zangelova
- Младши потребител
Re: Младши съдии и прокурори - випуск 2010-2011- да се запоз
.
Последна промяна mishi_83 на 17 Ное 2011, 20:31, променена общо 1 път
Присъдите на съдбата не подлежат на обжалване!!!
В. Коняхин
В. Коняхин
- mishi_83
- Потребител
Здр, колеги, Николяй Стоянов, мл.съдия във Варненски окръжен съд; професионален опит - нямам, но ще компенсирам с мерак , особено по отношение началното парти
- nicky_stoyanov
- Младши потребител
Здравейте, колеги. Аз съм Ивайло Илиев. Почти на 29 години. Гласуван съм за мл. прокурор в Кюстендил. Имам известен опит в разследването по наказателни дела.
Отдавна чета форума, но от скоро пиша, главно поради обстоятелството, че се запознах индиректно с някои от гласуваните кандидати и съм впечатлен от колегиалното им поведение. Идеята да се опознаем преди обучението е добра, но се надявам комуникацията помежду ни да не се ограничи само във форума, защото от опит знам, че е много полезно да поддържаш връзка с колеги в цялата страна - много по-лесносе работи ако има на кой да звъннеш по телефона, вместо да си комуникирате писмено.
Отдавна чета форума, но от скоро пиша, главно поради обстоятелството, че се запознах индиректно с някои от гласуваните кандидати и съм впечатлен от колегиалното им поведение. Идеята да се опознаем преди обучението е добра, но се надявам комуникацията помежду ни да не се ограничи само във форума, защото от опит знам, че е много полезно да поддържаш връзка с колеги в цялата страна - много по-лесносе работи ако има на кой да звъннеш по телефона, вместо да си комуникирате писмено.
- heavymetal
- Младши потребител
Хубаво казано и вярно, колега!
Сега забелязах, какво интересно име имам ..
- nicky_stoyanov
- Младши потребител
налиnicky_stoyanov написа:
- ralitsarbg
- Потребител
Ивчо, напълно съм съгласна с теб!
На престрашилите се- радвам се да се запознаем!Добре дошли и браво за конкурса!
На престрашилите се- радвам се да се запознаем!Добре дошли и браво за конкурса!
- zangelova
- Младши потребител
ralitsarbg написа:налиnicky_stoyanov написа:
Николяй, кат' гуляй, бре Ники, айде със здраве
- bluelake
- Младши потребител
Дал Бог добро
Делян Дилков, младши съдия в СГС.
Професионалната ми история е повече от скромна, но казват, че това било поправимо...
Идеята за културно мероприятие на 25.10 е повече от добра. Аз съм на линия!
Делян Дилков, младши съдия в СГС.
Професионалната ми история е повече от скромна, но казват, че това било поправимо...
Идеята за културно мероприятие на 25.10 е повече от добра. Аз съм на линия!
- delyandilkov
- Младши потребител
bluelake написа:ralitsarbg написа:
nicky_stoyanov написа:
Сега забелязах, какво интересно име имам .. нали
Николяй, кат' гуляй, бре Ники, айде със здраве
Хах, хвана ме, за какво съм мислил Д:
Пр. ми е да се запознаем с "нововключилите се"
- nicky_stoyanov
- Младши потребител
Здравейте, всички!
Дино, поздравления за успеха... много се радвам за теб
За протокола: аз съм Ралица Райчева - назначена съм за младши прокурор към Районна прокуратура - Търговище...
Имам стаж четири години и малко отгоре като юрисконсулт в Банка, със специализация искови производства, изпълнителни производства и напоследък несъстоятелност.
МОЯТА ГОЛЯМА ЛЮБОВ са наказателното право и процес, като Миро, и за мен успехът в този конкурс е сбъдната мечта
Благодаря и аз на всички колеги, които подадоха заявление за отказ от участие в класирането за младши прокурори поради успеха им в конкурса за младши съдии.
Дино, поздравления за успеха... много се радвам за теб
За протокола: аз съм Ралица Райчева - назначена съм за младши прокурор към Районна прокуратура - Търговище...
Имам стаж четири години и малко отгоре като юрисконсулт в Банка, със специализация искови производства, изпълнителни производства и напоследък несъстоятелност.
МОЯТА ГОЛЯМА ЛЮБОВ са наказателното право и процес, като Миро, и за мен успехът в този конкурс е сбъдната мечта
Благодаря и аз на всички колеги, които подадоха заявление за отказ от участие в класирането за младши прокурори поради успеха им в конкурса за младши съдии.
- ralitsarbg
- Потребител
bluelake написа:Аз съм категорично за...моята визитка е далеч по-безинтересна, поради което ще я спестя на аудиторията
Колега, споделете поне име и дестинация, та да се разпознаем на обучението. Иначе опитът е нещо относително, а и вече печелите тежък конкурс, така че не може визитката Ви да е толкова скромна.
- heavymetal
- Младши потребител
Добре дошли на всички, които се осмелиха.
За протокола- обмислям организиране на сбирка на випуска- и на съдии, и на прокурори, на 29- ти октомври, тоест след началото на обучението, в ресторанта на Съюза на юристите, който се намира на "Пиротска".
Когато започнем обучението, ще ви дам повече информация!
За протокола- обмислям организиране на сбирка на випуска- и на съдии, и на прокурори, на 29- ти октомври, тоест след началото на обучението, в ресторанта на Съюза на юристите, който се намира на "Пиротска".
Когато започнем обучението, ще ви дам повече информация!
- zangelova
- Младши потребител
Зорница, от къде си толкова сигурна, че обучението ще започне на 26.10.2010г. Въпреки задоволителните обяснения на колегите, аз все още разчитам на логиката и си мисля, че обучението не може да започне преди 08.11.2010г., като считам, че най-вероятно поради тази причина точката за определяне на датата за започване на обучението беше оттеглена от дневния ред за 06.10.2010г.
Иначе съм твърдо ЗА събирането.
Иначе съм твърдо ЗА събирането.
- heavymetal
- Младши потребител
heavymetal написа:Зорница, от къде си толкова сигурна, че обучението ще започне на 26.10.2010г. Въпреки задоволителните обяснения на колегите, аз все още разчитам на логиката и си мисля, че обучението не може да започне преди 08.11.2010г., като считам, че най-вероятно поради тази причина точката за определяне на датата за започване на обучението беше оттеглена от дневния ред за 06.10.2010г.
Нека тези въпроси ги обсъждаме в другата тема - "Нов конкурс за младши магистрати"...дата ще бъде гласувана другата седмица...
- bluelake
- Младши потребител
Толкова Ви се радвам: затова, че успяхте, затова, че "проходихте" оттук, че ще бъдете заедно... И след това ще дойдете, за да "рефрешнете" системата по най-чудесния начин... Успешно начало Ви желая. Банално е, но трудното ще започне едва след като излезете от НИП. Сега ... .. ще разказвате после
- sunshine_75
- Потребител
Здравейте и поздравления на Зори Езекиева за чудесната идея. Аз съм Бойко Василев- мл.прокурор в РП-гр.Ловеч. Виждам, че повечето колеги тук имат практически опит зад гърба си, но аз по подобие на Ники Стоянов нямам такъв. Въпреки това не се отчайвам, защото макар опита да е безценен помощник, вярвам, че с много труд и желание човек може да навакса. От момента, когато кандидатствах в университета( В.Търново) до сега винаги съм се водил от тази максима и вярвам в нея. Поздравявам всички колеги спечелили магистратско място и им желая бляскава кариера. А за събирането- твърдо съм "за". Ще следя тук за новини относно организацията на важното мероприятие
- bobi_vasilev
- Потребител
73 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
|
|