начало

Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров

Преустройство на гараж ?

Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Преустройство на гараж ?

Мнениеот ramsey » 30 Ное 2010, 02:04

Здравейте,
Използвам един гараж за фитнес (за лично ползване, но не с търговска цел). Имотът е собственост на родителите ми и те са ми го предоставили. Но собственикът на имота над гаража е събрал подписка срещу мен и иска да освободя гаража с мотивите, че системно се вдига шум след 10 часа вечерта (но по това време гаража е празен), че собствениците на жилища в блока не са информирани за преустройството на имота и че: "гаражът е гараж и не може да приема други функции". Заплашва, че ако до няколко дни не го освободя ще отнесе подписката до общината и ще извика полиция ако ме види в гаража "без кола".
Има ли от какво да се притеснявам? Благодаря предварително.
ramsey
Нов потребител

Re: Преустройство на гараж ?

Мнениеот toni_sf » 30 Ное 2010, 08:30

:D Това е несериозно,но нека след 22ч да си вика полиция и да се установи нарушение.
Задължение на българският гражданин е да зачита правата и законните интереси на другите
toni_sf
Активен потребител

Мнениеот ramsey » 30 Ное 2010, 17:07

А трябва ли да се притеснявам от подписката, защото заплашва, че ако не освободя гаража доброволно, ще занесе подписката в общината и "те щели да ме накарат да напусна"?
ramsey
Нов потребител

Мнениеот Melly » 30 Ное 2010, 17:16

ramsey написа:А трябва ли да се притеснявам от подписката, защото заплашва, че ако не освободя гаража доброволно, ще занесе подписката в общината и "те щели да ме накарат да напусна"?

Само да ви предупредя, че далият отговор е един бърборко, комуто не трябва да се осланяте. :!:

П.П. Като си отвори устата прави само течение. :D
"Понякога седя и си мисля...а понякога просто си седя."
http://vbox7.com/play:68f9c028
Аватар
Melly
Старши потребител

Мнениеот toni_sf » 30 Ное 2010, 17:55

до-ramsey Ако искате адвокатски съвет блондинката е насреща, но не виждам от какво трябва да се притеснявате.
Задължение на българският гражданин е да зачита правата и законните интереси на другите
toni_sf
Активен потребител

Назад към Етажна собственост