- Дата и час: 22 Ное 2024, 01:42 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Страстбург
|
|
7 мнения
• Страница 1 от 1
Re: Страстбург
Ami purvo trqbva sudebnia spor da e prikluchil w Bulgaria s reshenie na WKS i sled tova se podawa w strasburg
- polinaelenkova_
Е, Поли! Не е задължително да е приключил спора във ВКС. Ами ако производството е двуинстанционно? Или, например, въобще се прекрати в първа инстанция по наказателен казус? Необходимо е да са изчерпани всички правни възможности. Пише се кратко писмо до секретаря на съда; може заедно с писмото да се изпрати и жалбата. Ако се пусне само писмото, секретарят на съда ще Ви изпрати бланката на жалбата. В ЕСПЧ се изпращат само копия на документите. За повече подробности - 0889 644 763; спокойно, пари няма да искам за консултацията (вероятно защото знам, че ще ми дадете).
- bgjurist
- Потребител
Ох, аз пък искам само СТРАСТ, без "бург" :))
И то от една определена мацка, ама де да видим.....
Дано да ми пусне рано или късно.....
Иначе гледайте да изпускате второто " т " в "Страстбург" :)
И то от една определена мацка, ама де да видим.....
Дано да ми пусне рано или късно.....
Иначе гледайте да изпускате второто " т " в "Страстбург" :)
- gov. employee
Брей, някои хора, дето работят за едната заплата, само с мисли за секс живеят.
- marlow
Кореспонденцията със съда във връзка с подаването и разглаждането на жалбата се извършва чрез секретаря му
The Register
European Court
of Human Rights
Council of Europe
F-67075 STRASBOURG CEDEX
жалбата трябва да има реквизитите по чл.47 от правилника на ЕС по правата на човека
The Register
European Court
of Human Rights
Council of Europe
F-67075 STRASBOURG CEDEX
жалбата трябва да има реквизитите по чл.47 от правилника на ЕС по правата на човека
- донна2
Между другото формуляр съдържащ задължителните реквизити на жалбата придружен с указания има в може да се намери в PDF
http://www.echr.coe.int
http://www.echr.coe.int
- донна2
7 мнения
• Страница 1 от 1
|
|