начало

Три пъти са се увеличили спестяванията на магистратите за 10 години Три пъти са се увеличили спестяванията на магистратите за 10 години

Продавач украинец....

Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Продавач украинец....

Мнениеот fe2_vanio » 25 Фев 2012, 12:57

Здравейте и предварително благодаря!Имам следния казус:
ЕООД със собственици английски граждани, управителя е украински гражданин.
Упавителя трябва да извърши продажба на част от актива на дружеството.Трябвт ли му някакви специфични документи за продажбата освен паспорта му, скици, данъчни оценки и т.н.?
Благодаря ви!
fe2_vanio
Младши потребител

Re: Продавач украинец....

Мнениеот Гост. » 25 Фев 2012, 15:48

:) Въпреки любезното запитване, простете, но при тези данни- остава да намерите заспал купувач и по-свободомислещ нотариус.
Едното желание на управителят да се разпореди с част от имуществото е недостатъчно.
Гост.
Старши потребител

Мнениеот fe2_vanio » 25 Фев 2012, 16:44

Простете, аз не съм дал достатъчно информация.Управителят има разпоредителни права, които са вписани в договора за управление и актуализирани в дружествения договор.Дадени са му тези права.Въпроса ми е дали само личната карта/паспорт(украинска) и съответно данъчни оценки, скици и т.н. са достатъчни?Има ли специфични документи във връзка с това, че управителя е чужденец?
fe2_vanio
Младши потребител

Мнениеот Melly » 25 Фев 2012, 17:25

fe2_vanio написа:Простете, аз не съм дал достатъчно информация.Управителят има разпоредителни права, които са вписани в договора за управление и актуализирани в дружествения договор.Дадени са му тези права.Въпроса ми е дали само личната карта/паспорт(украинска) и съответно данъчни оценки, скици и т.н. са достатъчни?Има ли специфични документи във връзка с това, че управителя е чужденец?

Ако само с питане по форумите ставаше...
"Понякога седя и си мисля...а понякога просто си седя."
http://vbox7.com/play:68f9c028
Аватар
Melly
Старши потребител

Мнениеот fe2_vanio » 25 Фев 2012, 17:39

То ми е ясно,че само с питане по форумите не става....и все пак?
fe2_vanio
Младши потребител

Мнениеот Melly » 25 Фев 2012, 17:53

fe2_vanio написа:То ми е ясно,че само с питане по форумите не става....и все пак?

Изводът ви е правилен. Остава само да предприемете следващите стъпки :arrow: да се консултирате с адвокат.
Наистина се питам защо ли трябва отново и отново да се изписват толкова очевадни неща. :roll:
Аватар
Melly
Старши потребител

Мнениеот fe2_vanio » 25 Фев 2012, 17:59

Питам тук, защото съм студент и гледам да ,,изкопча'' колкото мога повече информация.За всеки казус ако се консултирам с адвокат трябва да седя гладен.Иначе съм съгласен, редно е за правни консултации да се направи консулт с адвокат, то иначе не може да се разчита.Питането ми е за основни работи и никой не ангажирам с отговорност по дадените отговори, просто разработвам разни имотни казуси.Благодаря все пак.
fe2_vanio
Младши потребител

Мнениеот Melly » 25 Фев 2012, 18:05

Те "основните работи" се изучават в курса по Право в ЮФ. :lol: :lol: :lol:
Аватар
Melly
Старши потребител

Назад към Покупко-продажба