bategenko написа:dundy123 написа:bategenko написа:Привет на всички участници в този форум.Явих се на конкурса за Митниц Столична,и разбира се не получих нито имейл,нито обаждане.Днес реших да звънна в Човешки ресурси,и от там ми отговориха,че на теста за интелигентност и на теста за професионална компетентност съм получил много добри и отлични резултати.На теста за интегритет,лоялност или както там му викат онези психотропни същества психолозите съм получил негативни резултати,какво ли значи това.Явно съм ненормален,може и да съм с болен мозък,защото отговорих на всички въпроси(90 на брой),това,което лично АЗ мисля,а не това кето някой иска да чуе,или което трябва да мисля.Прост пример,Имше въпрос дали като ученик съм бягал от час,отговорите бяха(никога,1-2 пъти,3-4 пъти,7-8 пъти нещо от този род),отговора ми беше 7-8 пъти.Сигурен съм,че всеки нормален човек,който е ходил на училище 11 или 12 г,е избягал от час поне няколко пъти,защо дасе правя на светец и да лъжа.Да,да ама не,както казваше великия Петко Бочаров лек му пръст.Явно съм тъпо копел,може и да съм психопат,може да съм различен,не знам вече.Утре е изпита за Митница Аерогара София.Разочарован съм,чудя се дали да отида.Ако отида,може да ми се подиграят още веднъж,а може пък да се окаже,че съм по тъп,отколкото е прието.Обръщам се с 1 молба към тези,които бяха поканени на интервю,ако имат малко кураж,нека да споделят какво отговориха те на въпроса за бягството от час,или ккв биха отговорили.Ще им бъда благодарен,а и на всички тук,които ще добавят коментар към моите психологически разсъждения.
Първо ти пожелавам успех утре.
На въпроса и аз съм отговорила като теб. А помниш ли какво отговори на въпроса какъв процент от политиците в БГ смяташ за корумпирани?
По телефона ли ти дадоха информацията за резултатите? Аз им писах мейл на които отговор не получих и щях да ходя лично.
Да,по телефона м,и дадоха информацията,и то доста бързо,буквално за секунди.Мисля че няма смисъл да се разхождаш до там.А на въпроса за корумпираните политици мисля че бях дал отговор 20-40%.
Благодаря!