начало

Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й

Младши инспектор в Агенция Митници-конкурс vol. 2

Дискусионен форум, посветен на конкурсите за магистрати

Re: Младши инспектор в Агенция Митници-конкурс vol. 2

Мнениеот terra_s » 21 Авг 2012, 10:35

22071974 написа:Някой, който е бил на интервю за Митница Столична дали е получил обаждане :?: Мисля, че одобрените кандидати след интервютата за Столична трябва да научат резултата днес, защото утре 21.08 е теста за Аерогара. Terra_s, имаш ли мнение по въпроса :?: ....

Имам 22071974, но ще предпочета да го запазя за себе си, както и цялата информация, с която разполагам... :)
За съжаление, колкото и да не ми се искаше да се съглася, Impressed го е написал повече от точно...Аз само ще се подпиша под думите му и това ще бъде последният ми пост в тази тема:

impressed написа:Извинявайте, че се намесвам в разговора, но една част от пишещите в темата са се вкарали в страхотни филми :roll: В началото, докато четях vol.1, се радвах на ентусиазма на кандидатите, защото именно това е правилната нагласа за участие в конкурс, независимо по какъв повод се провежда такъв. След това нещата много рязко преминаха в недоверие, а накрая в откровена истерия. Истинска детска градина! :shock: Осъзнайте се! Прочетете отново vol.1 и vol. 2 и вижте какви неземни глупости са изписани. При това от хора, които имат реална възможност скоро да влязат в роля на контролен орган.
Естествено, че темата се чете от служители на агенцията. Но от чист интерес какви хора предстои да бъдат назначени. Лично аз се плаша от прочетеното тук.
В първата тема се опитах да помогна с информация дотолкова, доколкото считам, че това, което пиша няма да опорочи конкурса или мотивацията на кандидатите. Мненията си изтрих, защото в един по-късен етап разбрах, че пишещите тук реално не искат информация, а просто трибуна, за да изтерясват публично и да да получат възможност да обвинят Световната конспирация за неуспеха си.
И понеже осъзнавам, че не всички разбират от намеци, ще го кажа направо: "Върнете се назад в темата и прочетете отново мненията си. Гордеете ли се с тях? - Ако отговорът е "не", то тогава ги редактирайте."

В този ред на мисли успех на всички, за които пресявката тепърва предстои, както и да научават резултатите от нея. На останалите, приятно истерясване и вяра, че Световната конспирация и тъмните сили са им виновни за неуспеха...
Късмет... :)
terra_s
Младши потребител

Мнениеот frenchi » 21 Авг 2012, 10:41

impressed

Абсолютно съм съгласна с теб!:)
frenchi
Младши потребител

Мнениеот megan_lb » 21 Авг 2012, 10:47

frangolita написа:Варна, Русе с обаждане или e-mail няма ли кой да се похвали?

От АМ Русе казаха, че все още няма готови резултати, но се очаква тази седмица да са готови и да започнат да звънят на одобрените кандидати, интервютата ще бъдат следващата седмица в Русе! Гответе се Русенци :D :!:
megan_lb
Младши потребител

Мнениеот vanci86 » 21 Авг 2012, 11:08

terra_s написа:
22071974 написа:Някой, който е бил на интервю за Митница Столична дали е получил обаждане :?: Мисля, че одобрените кандидати след интервютата за Столична трябва да научат резултата днес, защото утре 21.08 е теста за Аерогара. Terra_s, имаш ли мнение по въпроса :?: ....

Имам 22071974, но ще предпочета да го запазя за себе си, както и цялата информация, с която разполагам... :)
За съжаление, колкото и да не ми се искаше да се съглася, Impressed го е написал повече от точно...Аз само ще се подпиша под думите му и това ще бъде последният ми пост в тази тема:

impressed написа:Извинявайте, че се намесвам в разговора, но една част от пишещите в темата са се вкарали в страхотни филми :roll: В началото, докато четях vol.1, се радвах на ентусиазма на кандидатите, защото именно това е правилната нагласа за участие в конкурс, независимо по какъв повод се провежда такъв. След това нещата много рязко преминаха в недоверие, а накрая в откровена истерия. Истинска детска градина! :shock: Осъзнайте се! Прочетете отново vol.1 и vol. 2 и вижте какви неземни глупости са изписани. При това от хора, които имат реална възможност скоро да влязат в роля на контролен орган.
Естествено, че темата се чете от служители на агенцията. Но от чист интерес какви хора предстои да бъдат назначени. Лично аз се плаша от прочетеното тук.
В първата тема се опитах да помогна с информация дотолкова, доколкото считам, че това, което пиша няма да опорочи конкурса или мотивацията на кандидатите. Мненията си изтрих, защото в един по-късен етап разбрах, че пишещите тук реално не искат информация, а просто трибуна, за да изтерясват публично и да да получат възможност да обвинят Световната конспирация за неуспеха си.
И понеже осъзнавам, че не всички разбират от намеци, ще го кажа направо: "Върнете се назад в темата и прочетете отново мненията си. Гордеете ли се с тях? - Ако отговорът е "не", то тогава ги редактирайте."

В този ред на мисли успех на всички, за които пресявката тепърва предстои, както и да научават резултатите от нея. На останалите, приятно истерясване и вяра, че Световната конспирация и тъмните сили са им виновни за неуспеха...
Късмет... :)

terra_s,може ли да ми изпратиш на ЛС информацията,с която разполагаш за Столичка?
Благодаря!
vanci86
Младши потребител

Мнениеот detektiv » 21 Авг 2012, 11:16

impressed написа:И понеже осъзнавам, че не всички разбират от намеци, ще го кажа направо: "Върнете се назад в темата и прочетете отново мненията си. Гордеете ли се с тях? - Ако отговорът е "не", то тогава ги редактирайте."

Е, с това пък изобщо не съм съгласна :!: Дори си мисля, че не трябва да се дава възможност за промяна. Чудех се, защо някои умни глави цитират по няколко поста , а то ето защо било. Значи променяме си мнението след време(когато ни дойде акъла в главата ) и изглеждаме кристално чисти- БРАВО! :mrgreen: А коментиращите НЕРВНИТЕ НИ ИЗБЛИЦИ са до уши в л.... :lol: :lol: :lol:
А какво да кажем за тези, дето си забравили паролата си и защо няма опция забравена парола :?:
ДАВАЙ НАРОДЕ! Връщайт се непрекъснато назад и четете, четете - може да откриете след време кой какво е искал да сподели, защото сега на момента наистина е трудно да вникнеш в онези дълбоки мисли за които думите не стигат :!:
Приятен ден на всички и приятно четене и не пробваите промяна във Vol.1
impossible - read only
detektiv
Младши потребител

Мнениеот detektiv » 21 Авг 2012, 11:21

megan_lb написа: Гответе се Русенци :D :!:

Печени на фурна до изгаря и полети със студена вода или пък вартени на шиш до премалявае :roll:
detektiv
Младши потребител

Мнениеот detektiv » 21 Авг 2012, 12:16

vanci86 написа: terra_s,може ли да ми изпратиш на ЛС информацията,с която разполагаш за Столичка?
Благодаря!

terra_s,може ли да ми изпратиш на ЛС информацията,с която разполагаш - ЦЯЛАТА? :?:
Благодаря!
detektiv
Младши потребител

Мнениеот zda_1978 » 21 Авг 2012, 12:17

megan_lb написа:
frangolita написа:Варна, Русе с обаждане или e-mail няма ли кой да се похвали?

От АМ Русе казаха, че все още няма готови резултати, но се очаква тази седмица да са готови и да започнат да звънят на одобрените кандидати, интервютата ще бъдат следващата седмица в Русе! Гответе се Русенци :D :!:

Мерси за инфото :wink:
zda_1978
Младши потребител

Мнениеот lexyyyy » 21 Авг 2012, 12:34

Щом другата седмица са във Русе, това значи ли, че тази седмица се провеждат интервютата във Варна? Някой има си представа?
lexyyyy
Нов потребител

Мнениеот ani_fer » 21 Авг 2012, 12:42

lexyyyy написа:Щом другата седмица са във Русе, това значи ли, че тази седмица се провеждат интервютата във Варна? Някой има си представа?

Ами някой преди време беше писал, че е звънял в Човешки ресурси и са казали, че до края на миналата седмица или тази ще има резултати и за Варненци, но още нищо... или поне никой не се е похвалил. Много странно :roll:
ani_fer
Потребител

Мнениеот lexyyyy » 21 Авг 2012, 12:44

Да. Аз бях звъняла и днес отново звънях, но този път никой не ми вдигна :)
lexyyyy
Нов потребител

Мнениеот pp123 » 21 Авг 2012, 13:07

здравейте, явно за Варна ще ни е нужно доста поооооовече търпение
pp123
Младши потребител

Мнениеот angelhelp » 21 Авг 2012, 14:49

Мина конкурса и за Аерогарата. Нищо ново за добавяне. Падна се втори вариант, но беше различен, разбира се, от този 2-ри, който беше за Столична. Отново 70% нужни на първите две части и т.н.
angelhelp
Младши потребител

Мнениеот tatqna11111 » 21 Авг 2012, 15:07

detektiv написа:
tatqna11111 написа:
maria__simova написа:Не знам доколко ще бъде възприета моята идея но защо от всички градове не се съберем участващите в този конкурс и да направим 1 публичен диалог, да присъстват медии всички регионални директори на АМ и изпълнителния директор на АМ и не им зададем въпросите си за да се изяснят съмненията!Не мисля че трябва да мълчим!

Поздравления МАРИЯ, и аз това предложих на terra_s с нетърпение очаквам отговора, наистина има какво да кажа :D

Вярно е , че terra_s даде много отговори, но защо си мислиш че знае ВСИЧКИ отговори. Пък като има толкова какво да кажеш давай тук. Нали този форум се чете и от АМ и Журналисти.

"detektiv" ако ти си от масата хора, който си седят в къщи пред компютъра и пишат коментари под някакво измислено име и треперят от страх да дадат гласност на това което мислят си е твой проблем. Като цяло следя коментарите ти и не виждам ясно изразена позиция от твоя страна. Видях, че terra_s дава доста компетентни отговори на участниците, за което я поздравявам и затова реших да задам и своите. Не мислех, че ще я затрудня чак толкова, че да напише последния си пост, но понякога така се получава като няма какво да се каже по - добре с достойнство да се напусне форума. Сега май, ще и се наложи често да си "изтерясва" като чете за " една кака ми каза " ... Е какво да се прави явно такъв е живота като не може да се отговор на няколко прости въпроса.
Нали не си мислиш, че съм от хората които си седят пред компютъра и нареждат другите, трябва да съм доста повърхностна ако постъпвам така. А и ако бях толкова простоватичка нямаше да си издържа теста. Смятам, че съм достатъчно добър опонент да го направя очи в очи, а и по този начин давам право на защита на съответната страна. ЖЕЛАЯ ТИ УСПЕХ И МАЛКО ПО - УВЕРЕНО ПОДХОЖДАЙ :D Харесвам участничката Мария Симова поради факта, че колкото и да е нападате изказва и отстооява своето си мнение каквото и да е то.
Последна промяна tatqna11111 на 21 Авг 2012, 17:15, променена общо 7 пъти
tatqna11111
Младши потребител

Мнениеот nikos1 » 21 Авг 2012, 15:27

angelhelp написа:Мина конкурса и за Аерогарата. Нищо ново за добавяне. Падна се втори вариант, но беше различен, разбира се, от този 2-ри, който беше за Столична. Отново 70% нужни на първите две части и т.н.

за Пловдив вчера казаха, че се изисква 50% на теста за интелигентност и 70 % на професионалния
nikos1
Нов потребител

Мнениеот ozi_ozburn » 21 Авг 2012, 15:38

Случайно някои да е получил обаждане или email след интервюто за Столична???
ozi_ozburn
Нов потребител

Мнениеот vanci86 » 21 Авг 2012, 15:57

ozi_ozburn написа:Случайно някои да е получил обаждане или email след интервюто за Столична???

и аз това се питам,но никои не иска да сподели,може би е рано,или?
vanci86
Младши потребител

Мнениеот miglene » 21 Авг 2012, 16:01

';равейте! Има ли някой от Пловдив? Вчера на теста казаха ли кога ще има резултат? Защо на теста за лоялност имаше 90 въпроса? И последен въпрос понеже не следя форума колко време след теста звънят ако си одобрен или съответно не ?
miglene
Младши потребител

Мнениеот krisi80 » 21 Авг 2012, 16:05

miglene написа:';равейте! Има ли някой от Пловдив? Вчера на теста казаха ли кога ще има резултат? Защо на теста за лоялност имаше 90 въпроса? И последен въпрос понеже не следя форума колко време след теста звънят ако си одобрен или съответно не ?

Здравей.Резултатите от теста излизат до 10-на дни. :D Успех желая.
krisi80
Младши потребител

Мнениеот miglene » 21 Авг 2012, 16:09

Благодаря и на теб! :D
miglene
Младши потребител

ПредишнаСледваща

Назад към Конкурси, изпити