krisi80 написа:Здравей.Резултатите от теста излизат до 10-на дни. Успех желая.
Една вметка: Резултатите от теста излизат до 10-на дни, но само ако не сте от Варна
Тук вече 20-ти ден чакаме и нищо...
|
|
krisi80 написа:Здравей.Резултатите от теста излизат до 10-на дни. Успех желая.
ani_fer написа:krisi80 написа:Здравей.Резултатите от теста излизат до 10-на дни. Успех желая.
Една вметка: Резултатите от теста излизат до 10-на дни, но само ако не сте от Варна
Тук вече 20-ти ден чакаме и нищо...
tatqna11111 написа:"detektiv" ако ти си от масата хора, който си седят в къщи пред компютъра и пишат коментари под някакво измислено име и треперят от страх да дадат гласност на това което мислят си е твой проблем. Като цяло следя коментарите ти и не виждам ясно изразена позиция от твоя страна. Видях, че terra_s дава доста компетентни отговори на участниците, за което я поздравявам и затова реших да задам и своите. Не мислех, че ще я затрудня чак толкова, че да напише последния си пост, но понякога така се получава като няма какво да се каже по - добре с достойнство да си напусне форума no comment. Макар, че често ще и се наложи да си "изтерясва" като чете коментари no comment ... Единственото което искам да знам е за каква прозрачност на този конкурс говорим ? Къде са правата на участниците - да се прочете внимателно Закона за държавния служител важи за настоящи, а не бъдещи! Нали не си мислиш, че съм от хората които си седят пред компютъра и нареждат другите, трябва да съм доста повърхностна ако постъпвам така. А и ако бях толкова простоватичка нямаше да си издържа теста no comment. Смятам, че съм достатъчно добър опонент да го направя очи в очи, а и по този начин давам право на защита на съответната страна ще помисля, ако аз съм страната. ЖЕЛАЯ ТИ УСПЕХ И МАЛКО ПО - УВЕРЕНО ПОДХОЖДАЙ Харесвам участничката Мария Симова а ми ако и тя те харесва се взвмете. Аз няма да се меся поради факта, че колкото и да е нападате изказва и устоява пише се отстоява своето си мнение каквото и да е то за разлика от теб. Моето мнение е ,че някой хора трябва редовно да си вземат илачите, особено розовите
krisi80 написа:Ами не не кандидатствам за там,аз съм за МЮгозападна и на нас психоложката ни каза до 10 дни ще излязат резултатите,но ние сме по-малко от вас(367 кандидата)
detektiv написа:tatqna11111 написа:"detektiv" ако ти си от масата хора, който си седят в къщи пред компютъра и пишат коментари под някакво измислено име и треперят от страх да дадат гласност на това което мислят си е твой проблем. Като цяло следя коментарите ти и не виждам ясно изразена позиция от твоя страна. Видях, че terra_s дава доста компетентни отговори на участниците, за което я поздравявам и затова реших да задам и своите. Не мислех, че ще я затрудня чак толкова, че да напише последния си пост, но понякога така се получава като няма какво да се каже по - добре с достойнство да си напусне форума no comment. Макар, че често ще и се наложи да си "изтерясва" като чете коментари no comment ... Единственото което искам да знам е за каква прозрачност на този конкурс говорим ? Къде са правата на участниците - да се прочете внимателно Закона за държавния служител важи за настоящи, а не бъдещи! Нали не си мислиш, че съм от хората които си седят пред компютъра и нареждат другите, трябва да съм доста повърхностна ако постъпвам така. А и ако бях толкова простоватичка нямаше да си издържа теста no comment. Смятам, че съм достатъчно добър опонент да го направя очи в очи, а и по този начин давам право на защита на съответната страна ще помисля, ако аз съм страната. ЖЕЛАЯ ТИ УСПЕХ И МАЛКО ПО - УВЕРЕНО ПОДХОЖДАЙ :D Харесвам участничката Мария Симова а ми ако и тя те харесва се взвмете. Аз няма да се меся поради факта, че колкото и да е нападате изказва и устоява пише се отстоява своето си мнение каквото и да е то за разлика от теб. Моето мнение е ,че някой хора трябва редовно да си вземат илачите, особено розовите
* - за интересуващите се: наброските в червено бяха направени от мен детектив
оригиналният текст може да намерите на стр. 28
detektiv написа:tatqna11111 написа:"detektiv" ако ти си от масата хора, който си седят в къщи пред компютъра и пишат коментари под някакво измислено име и треперят от страх да дадат гласност на това което мислят си е твой проблем. Като цяло следя коментарите ти и не виждам ясно изразена позиция от твоя страна. Видях, че terra_s дава доста компетентни отговори на участниците, за което я поздравявам и затова реших да задам и своите. Не мислех, че ще я затрудня чак толкова, че да напише последния си пост, но понякога така се получава като няма какво да се каже по - добре с достойнство да си напусне форума no comment. Макар, че често ще и се наложи да си "изтерясва" като чете коментари no comment ... Единственото което искам да знам е за каква прозрачност на този конкурс говорим ? Къде са правата на участниците - да се прочете внимателно Закона за държавния служител важи за настоящи, а не бъдещи! Нали не си мислиш, че съм от хората които си седят пред компютъра и нареждат другите, трябва да съм доста повърхностна ако постъпвам така. А и ако бях толкова простоватичка нямаше да си издържа теста no comment. Смятам, че съм достатъчно добър опонент да го направя очи в очи, а и по този начин давам право на защита на съответната страна ще помисля, ако аз съм страната. ЖЕЛАЯ ТИ УСПЕХ И МАЛКО ПО - УВЕРЕНО ПОДХОЖДАЙ Харесвам участничката Мария Симова а ми ако и тя те харесва се взвмете. Аз няма да се меся поради факта, че колкото и да е нападате изказва и устоява пише се отстоява своето си мнение каквото и да е то за разлика от теб. Моето мнение е ,че някой хора трябва редовно да си вземат илачите, особено розовите
tea_1988 написа:dedektiv tova e glupavo koeto si napisal za zakona za darjavniq slujitel
vaness, ne sam prieta rezultata mi ne e dostata4en, no tq rabotata si be6e qsna ne pi6a mnogo v foruma poneje ne vijdam smisal ot zaqjdane i hora, koito sqka6 imat 4uvali na glavite
vaness написа:tea_1988 написа:dedektiv tova e glupavo koeto si napisal za zakona za darjavniq slujitel
vaness, ne sam prieta rezultata mi ne e dostata4en, no tq rabotata si be6e qsna ne pi6a mnogo v foruma poneje ne vijdam smisal ot zaqjdane i hora, koito sqka6 imat 4uvali na glavite
Съжалявам, ако наистина много си искала да започеш работа в АМ! Но живота продължава с или без АМ А колкото до форума-всеки може да си пише своето мнение и да си защитава тезите Защо толкова се впрягат и драматизират много от тях не мога да разбера
tatqna11111 написа:detektiv написа:tatqna11111 написа:"detektiv" ако ти си от масата хора, който си седят в къщи пред компютъра и пишат коментари под някакво измислено име и треперят от страх да дадат гласност на това което мислят си е твой проблем. Като цяло следя коментарите ти и не виждам ясно изразена позиция от твоя страна. Видях, че terra_s дава доста компетентни отговори на участниците, за което я поздравявам и затова реших да задам и своите. Не мислех, че ще я затрудня чак толкова, че да напише последния си пост, но понякога така се получава като няма какво да се каже по - добре с достойнство да си напусне форума no comment. Макар, че често ще и се наложи да си "изтерясва" като чете коментари no comment ... Единственото което искам да знам е за каква прозрачност на този конкурс говорим ? Къде са правата на участниците - да се прочете внимателно Закона за държавния служител важи за настоящи, а не бъдещи! Нали не си мислиш, че съм от хората които си седят пред компютъра и нареждат другите, трябва да съм доста повърхностна ако постъпвам така. А и ако бях толкова простоватичка нямаше да си издържа теста no comment. Смятам, че съм достатъчно добър опонент да го направя очи в очи, а и по този начин давам право на защита на съответната страна ще помисля, ако аз съм страната. ЖЕЛАЯ ТИ УСПЕХ И МАЛКО ПО - УВЕРЕНО ПОДХОЖДАЙ Харесвам участничката Мария Симова а ми ако и тя те харесва се взвмете. Аз няма да се меся поради факта, че колкото и да е нападате изказва и отстооява пише се отстоява своето си мнение каквото и да е то за разлика от теб. Моето мнение е ,че някой хора трябва редовно да си вземат илачите, особено розовите
вземи прочети за конкурсите как се провеждат в Закона за държавния служител преди да се изкажеш отново неподготвен и не ме карай да ти вадя хронологиите понеже ти си с най-много правописни грешки от всички участници. Успех и има още върху какво да поработиш
ozi_ozburn написа:Аз не мога да разбера защо са всичките забележки .... и т.н. Дразним се взаимно и ставаме типичните държавни служители Кисели и Вечно намусени, а уж все се възмущаваме от тях. Нали идеята на самия конкурс е да назначи нови хора без "ОБРЕМЕНЕНО МИСЛЕНЕ" , специалисти в дадена област, а всъщност не се държим като такива. Детска работа!
tea_1988 написа:ozi_ozburn написа:Аз не мога да разбера защо са всичките забележки .... и т.н. Дразним се взаимно и ставаме типичните държавни служители Кисели и Вечно намусени, а уж все се възмущаваме от тях. Нали идеята на самия конкурс е да назначи нови хора без "ОБРЕМЕНЕНО МИСЛЕНЕ" , специалисти в дадена област, а всъщност не се държим като такива. Детска работа!
просто си позволих да направя забележка понеже наистина е права Татяна че се изказа неподготвен а и тука никой не носи на майтап
|
|
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 15 госта