начало

Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й

Младши инспектор в Агенция Митници-конкурс vol. 2

Дискусионен форум, посветен на конкурсите за магистрати

Re: Младши инспектор в Агенция Митници-конкурс vol. 2

Мнениеот ani_fer » 21 Авг 2012, 16:13

krisi80 написа:Здравей.Резултатите от теста излизат до 10-на дни. :D Успех желая.

Една вметка: Резултатите от теста излизат до 10-на дни, но само ако не сте от Варна :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Тук вече 20-ти ден чакаме и нищо...
ani_fer
Потребител

Мнениеот krisi80 » 21 Авг 2012, 16:17

ani_fer написа:
krisi80 написа:Здравей.Резултатите от теста излизат до 10-на дни. :D Успех желая.

Една вметка: Резултатите от теста излизат до 10-на дни, но само ако не сте от Варна :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Тук вече 20-ти ден чакаме и нищо...

Ами не не кандидатствам за там,аз съм за МЮгозападна и на нас психоложката ни каза до 10 дни ще излязат резултатите,но ние сме по-малко от вас(367 кандидата) :lol:
krisi80
Младши потребител

Мнениеот detektiv » 21 Авг 2012, 16:20

tatqna11111 написа:"detektiv" ако ти си от масата хора, който си седят в къщи пред компютъра и пишат коментари под някакво измислено име и треперят от страх да дадат гласност на това което мислят си е твой проблем. Като цяло следя коментарите ти и не виждам ясно изразена позиция от твоя страна. Видях, че terra_s дава доста компетентни отговори на участниците, за което я поздравявам и затова реших да задам и своите. Не мислех, че ще я затрудня чак толкова, че да напише последния си пост, но понякога така се получава като няма какво да се каже по - добре с достойнство да си напусне форума no comment. Макар, че често ще и се наложи да си "изтерясва" като чете коментари no comment ... Единственото което искам да знам е за каква прозрачност на този конкурс говорим ? Къде са правата на участниците - да се прочете внимателно Закона за държавния служител важи за настоящи, а не бъдещи! Нали не си мислиш, че съм от хората които си седят пред компютъра и нареждат другите, трябва да съм доста повърхностна ако постъпвам така. А и ако бях толкова простоватичка нямаше да си издържа теста no comment. Смятам, че съм достатъчно добър опонент да го направя очи в очи, а и по този начин давам право на защита на съответната страна ще помисля, ако аз съм страната. ЖЕЛАЯ ТИ УСПЕХ И МАЛКО ПО - УВЕРЕНО ПОДХОЖДАЙ :mrgreen: :D Харесвам участничката Мария Симова а ми ако и тя те харесва се взвмете. Аз няма да се меся поради факта, че колкото и да е нападате изказва и устоява пише се отстоява своето си мнение каквото и да е то за разлика от теб. Моето мнение е ,че някой хора трябва редовно да си вземат илачите, особено розовите

* - за интересуващите се: наброските в червено бяха направени от мен детектив
оригиналният текст може да намерите на стр. 28
Последна промяна detektiv на 21 Авг 2012, 16:27, променена общо 1 път
detektiv
Младши потребител

Мнениеот ani_fer » 21 Авг 2012, 16:26

krisi80 написа:Ами не не кандидатствам за там,аз съм за МЮгозападна и на нас психоложката ни каза до 10 дни ще излязат резултатите,но ние сме по-малко от вас(367 кандидата) :lol:

Разбрах, но го написах в кръга на шегата... за да разведря малко обстановката :mrgreen: Успех!
ani_fer
Потребител

Мнениеот tea_1988 » 21 Авг 2012, 16:27

detektiv написа:
tatqna11111 написа:"detektiv" ако ти си от масата хора, който си седят в къщи пред компютъра и пишат коментари под някакво измислено име и треперят от страх да дадат гласност на това което мислят си е твой проблем. Като цяло следя коментарите ти и не виждам ясно изразена позиция от твоя страна. Видях, че terra_s дава доста компетентни отговори на участниците, за което я поздравявам и затова реших да задам и своите. Не мислех, че ще я затрудня чак толкова, че да напише последния си пост, но понякога така се получава като няма какво да се каже по - добре с достойнство да си напусне форума no comment. Макар, че често ще и се наложи да си "изтерясва" като чете коментари no comment ... Единственото което искам да знам е за каква прозрачност на този конкурс говорим ? Къде са правата на участниците - да се прочете внимателно Закона за държавния служител важи за настоящи, а не бъдещи! Нали не си мислиш, че съм от хората които си седят пред компютъра и нареждат другите, трябва да съм доста повърхностна ако постъпвам така. А и ако бях толкова простоватичка нямаше да си издържа теста no comment. Смятам, че съм достатъчно добър опонент да го направя очи в очи, а и по този начин давам право на защита на съответната страна ще помисля, ако аз съм страната. ЖЕЛАЯ ТИ УСПЕХ И МАЛКО ПО - УВЕРЕНО ПОДХОЖДАЙ :D Харесвам участничката Мария Симова а ми ако и тя те харесва се взвмете. Аз няма да се меся поради факта, че колкото и да е нападате изказва и устоява пише се отстоява своето си мнение каквото и да е то за разлика от теб. Моето мнение е ,че някой хора трябва редовно да си вземат илачите, особено розовите

хахаха умее тактично да нарежда това момиче :mrgreen:
tea_1988
Младши потребител

Мнениеот tatqna11111 » 21 Авг 2012, 16:31

detektiv написа:
tatqna11111 написа:"detektiv" ако ти си от масата хора, който си седят в къщи пред компютъра и пишат коментари под някакво измислено име и треперят от страх да дадат гласност на това което мислят си е твой проблем. Като цяло следя коментарите ти и не виждам ясно изразена позиция от твоя страна. Видях, че terra_s дава доста компетентни отговори на участниците, за което я поздравявам и затова реших да задам и своите. Не мислех, че ще я затрудня чак толкова, че да напише последния си пост, но понякога така се получава като няма какво да се каже по - добре с достойнство да си напусне форума no comment. Макар, че често ще и се наложи да си "изтерясва" като чете коментари no comment ... Единственото което искам да знам е за каква прозрачност на този конкурс говорим ? Къде са правата на участниците - да се прочете внимателно Закона за държавния служител важи за настоящи, а не бъдещи! Нали не си мислиш, че съм от хората които си седят пред компютъра и нареждат другите, трябва да съм доста повърхностна ако постъпвам така. А и ако бях толкова простоватичка нямаше да си издържа теста no comment. Смятам, че съм достатъчно добър опонент да го направя очи в очи, а и по този начин давам право на защита на съответната страна ще помисля, ако аз съм страната. ЖЕЛАЯ ТИ УСПЕХ И МАЛКО ПО - УВЕРЕНО ПОДХОЖДАЙ :mrgreen: :D Харесвам участничката Мария Симова а ми ако и тя те харесва се взвмете. Аз няма да се меся поради факта, че колкото и да е нападате изказва и устоява пише се отстоява своето си мнение каквото и да е то за разлика от теб. Моето мнение е ,че някой хора трябва редовно да си вземат илачите, особено розовите

вземи прочети за конкурсите как се провеждат в Закона за държавния служител преди да се изкажеш отново неподготвен и не ме карай да ти вадя хронологиите понеже ти си с най-много правописни грешки от всички участници. Успех и има още върху какво да поработиш :mrgreen:
Последна промяна tatqna11111 на 21 Авг 2012, 16:35, променена общо 2 пъти
tatqna11111
Младши потребител

Мнениеот vaness » 21 Авг 2012, 16:33

tea_1988, какво се случва с теб? ти не беше ли от Бургас? одобриха ли те след интервюто?
Не са ти включени ЛС и затова те питам тук :)
vaness
Потребител

Мнениеот tea_1988 » 21 Авг 2012, 16:44

dedektiv tova e glupavo koeto si napisal za zakona za darjavniq slujitel :D
vaness, ne sam prieta rezultata mi ne e dostata4en, no tq rabotata si be6e qsna :D ne pi6a mnogo v foruma poneje ne vijdam smisal ot zaqjdane i hora, koito sqka6 imat 4uvali na glavite
tea_1988
Младши потребител

Мнениеот treks5 » 21 Авг 2012, 16:52

terra_s , impressed обръщам се защото ми прави впечатление това Ваше мнение- не е редно да се поставят всички под един знаменател независимо за къде става дума. Сигурно за Вас като служители на една структура също не Ви е приятно да Ви слагат под един знаменател с тези които компрометират тази структура !?
Не искам да се съглася и с още едно нещо от написаното от impressed "........и вижте какви неземни глупости са изписани. При това от хора, които имат реална възможност скоро да влязат в роля на контролен орган......" - лично мое мнение е че нямат "реална възможност"- иначе колегите Ви от човешки ресурси трябва да си изхвърлят дипломите.
Имаше въпроси на потребители за които Вашата информация беше много ценна и може би решаваща за техния избор дали да продължат или не тази процедура - от тяхно и от мое име мога да кажа само едно голямо БЛАГОДАРЯ !
Форумът е свободно място за изява , тук ВСЕКИ може да влезе и да коментира независимо дали го засяга или не темата- а както се вижда хора и интереси всякакви. Всеки нормално интелигентен човек вижда и плявата вижда и съществените неща написани от някой с цел да помогне с информация на тези на които им предстои подобно изживяване. И както и навсякъде и тук си има нервни,интриганти или комплексари -имаше и такива които разпространиха мнения написани тук в други сайтове, всички те са малко по-смели изхождайки от презумпцията за анонимност. Явно някои не разбират че мястото на което изказват мнение е частна собственост и си има собствени правила, които ме съмнява и 10% от пишещите да са прочели , но това не им пречи да са се съгласили с тях за да могат да дадат публичност на мнението си. От моя скромен опит като администратор на форуми с голям брой потребители Ви казвам че не е толкова анонимно колкото някои си мислят - просто въпрос на желание,ресурси и време.

п.п. За тези които са ми дразнители , отдавна съм спрял да им обръщам внимание, достатъчни са ми онези които са оценили написаното - което и ме кара да се съмнявам дали бих издържал теста на психолозите :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Надявам се , да се похвалят повече хора с успех тук !
/колкото и да е странно ,че подобна дискусия не е предвидено да се води в сайта на АМ /
treks5
Младши потребител

Мнениеот vaness » 21 Авг 2012, 16:54

tea_1988 написа:dedektiv tova e glupavo koeto si napisal za zakona za darjavniq slujitel :D
vaness, ne sam prieta rezultata mi ne e dostata4en, no tq rabotata si be6e qsna :D ne pi6a mnogo v foruma poneje ne vijdam smisal ot zaqjdane i hora, koito sqka6 imat 4uvali na glavite

Съжалявам, ако наистина много си искала да започеш работа в АМ! Но живота продължава с или без АМ :) А колкото до форума-всеки може да си пише своето мнение и да си защитава тезите :) Защо толкова се впрягат и драматизират много от тях не мога да разбера :mrgreen: :mrgreen:
vaness
Потребител

Мнениеот tea_1988 » 21 Авг 2012, 17:00

vaness написа:
tea_1988 написа:dedektiv tova e glupavo koeto si napisal za zakona za darjavniq slujitel :D

Съжалявам, ако наистина много си искала да започеш работа в АМ! Но живота продължава с или без АМ :) А колкото до форума-всеки може да си пише своето мнение и да си защитава тезите :) Защо толкова се впрягат и драматизират много от тях не мога да разбера :mrgreen: :mrgreen:

Не не съм искала чак толкова много, исках да си сверя часовника с теста за интелигентност в АМ и съм доволна от резултата си, аз също работя като теб на държавна работа така че не е фатално че не съм сред избраните :)
tea_1988
Младши потребител

Мнениеот tatqna11111 » 21 Авг 2012, 17:13

tatqna11111 написа:
detektiv написа:
tatqna11111 написа:"detektiv" ако ти си от масата хора, който си седят в къщи пред компютъра и пишат коментари под някакво измислено име и треперят от страх да дадат гласност на това което мислят си е твой проблем. Като цяло следя коментарите ти и не виждам ясно изразена позиция от твоя страна. Видях, че terra_s дава доста компетентни отговори на участниците, за което я поздравявам и затова реших да задам и своите. Не мислех, че ще я затрудня чак толкова, че да напише последния си пост, но понякога така се получава като няма какво да се каже по - добре с достойнство да си напусне форума no comment. Макар, че често ще и се наложи да си "изтерясва" като чете коментари no comment ... Единственото което искам да знам е за каква прозрачност на този конкурс говорим ? Къде са правата на участниците - да се прочете внимателно Закона за държавния служител важи за настоящи, а не бъдещи! Нали не си мислиш, че съм от хората които си седят пред компютъра и нареждат другите, трябва да съм доста повърхностна ако постъпвам така. А и ако бях толкова простоватичка нямаше да си издържа теста no comment. Смятам, че съм достатъчно добър опонент да го направя очи в очи, а и по този начин давам право на защита на съответната страна ще помисля, ако аз съм страната. ЖЕЛАЯ ТИ УСПЕХ И МАЛКО ПО - УВЕРЕНО ПОДХОЖДАЙ :mrgreen: :D Харесвам участничката Мария Симова а ми ако и тя те харесва се взвмете. Аз няма да се меся поради факта, че колкото и да е нападате изказва и отстооява пише се отстоява своето си мнение каквото и да е то за разлика от теб. Моето мнение е ,че някой хора трябва редовно да си вземат илачите, особено розовите

вземи прочети за конкурсите как се провеждат в Закона за държавния служител преди да се изкажеш отново неподготвен и не ме карай да ти вадя хронологиите понеже ти си с най-много правописни грешки от всички участници. Успех и има още върху какво да поработиш :mrgreen:
tatqna11111
Младши потребител

Мнениеот tea_1988 » 21 Авг 2012, 17:22

detektiv :mrgreen: :lol: в червените ти коментари има бая грешки no comment СрАмОтА сядай да се упражняваш :roll:
tea_1988
Младши потребител

Мнениеот ozi_ozburn » 21 Авг 2012, 17:30

Аз не мога да разбера защо са всичките забележки .... и т.н. Дразним се взаимно и ставаме типичните държавни служители Кисели и Вечно намусени, а уж все се възмущаваме от тях. Нали идеята на самия конкурс е да назначи нови хора без "ОБРЕМЕНЕНО МИСЛЕНЕ" , специалисти в дадена област, а всъщност не се държим като такива. Детска работа! :|
ozi_ozburn
Нов потребител

Мнениеот tea_1988 » 21 Авг 2012, 17:34

ozi_ozburn написа:Аз не мога да разбера защо са всичките забележки .... и т.н. Дразним се взаимно и ставаме типичните държавни служители Кисели и Вечно намусени, а уж все се възмущаваме от тях. Нали идеята на самия конкурс е да назначи нови хора без "ОБРЕМЕНЕНО МИСЛЕНЕ" , специалисти в дадена област, а всъщност не се държим като такива. Детска работа! :|

просто си позволих да направя забележка :D понеже наистина е права Татяна че се изказва неподготвен :lol: а и тука никой не носи на майтап :mrgreen:
Последна промяна tea_1988 на 21 Авг 2012, 17:37, променена общо 1 път
tea_1988
Младши потребител

Мнениеот tea_1988 » 21 Авг 2012, 17:36

който има въпроси да ги задава така и така дремем тук поне да си бъдем полезни
tea_1988
Младши потребител

Мнениеот ozi_ozburn » 21 Авг 2012, 17:38

tea_1988 написа:
ozi_ozburn написа:Аз не мога да разбера защо са всичките забележки .... и т.н. Дразним се взаимно и ставаме типичните държавни служители Кисели и Вечно намусени, а уж все се възмущаваме от тях. Нали идеята на самия конкурс е да назначи нови хора без "ОБРЕМЕНЕНО МИСЛЕНЕ" , специалисти в дадена област, а всъщност не се държим като такива. Детска работа! :|

просто си позволих да направя забележка :D понеже наистина е права Татяна че се изказа неподготвен :lol: а и тука никой не носи на майтап :mrgreen:

Виж на мен не ми пука честно казано кой какво пише, всичко си е за негова сметка, но въпросът е , че покрай тези "Забежки" неможем да сме си полезни.
ozi_ozburn
Нов потребител

Мнениеот tea_1988 » 21 Авг 2012, 17:42

ако искаш нещо да питаш питай, за да ти бъдем с Ванес и Татяна полезни
tea_1988
Младши потребител

Мнениеот vaness » 21 Авг 2012, 17:44

Е, то ние с каквото можехме да сме полезни вече го споделихме :lol:
Сега е време за веселата част от програмата :mrgreen: :mrgreen:

tea_1988 ,съгласна съм :) Тук е корпусът са бързо реагиране
vaness
Потребител

Мнениеот ozi_ozburn » 21 Авг 2012, 17:47

Питах дали на някого са звънели след интервюто за Столична???
ozi_ozburn
Нов потребител

ПредишнаСледваща

Назад към Конкурси, изпити