- Дата и час: 23 Ное 2024, 08:43 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Младши инспектор в Агенция Митници-конкурс vol. 2
|
|
Re: Младши инспектор в Агенция Митници-конкурс vol. 2
А на мен ми е любопитно дали предпочитат млади, току-що завършили кадри, или такива, с опит в определена област.
- impeks_g
- Младши потребител
Интересно ми е защо, след като са им трябвали 40 бр. за столична митница не направиха един конкурс и тези които сега бяха допуснати до интервю да ги класират по низходящ ред на бала до тези 40 бр., що за практика е това да се правят нон стоп конкурси ?
- vesisp
- Нов потребител
хм.. според г-жата от ЧР, оценката ми в списъка, който предоставят е финалната.
- 12000m
- Младши потребител
mania10, отключи си ЛС, за да мога да ти отговоря
- vaness
- Потребител
vesisp написа:Интересно ми е защо, след като са им трябвали 40 бр. за столична митница не направиха един конкурс и тези които сега бяха допуснати до интервю да ги класират по низходящ ред на бала до тези 40 бр., що за практика е това да се правят нон стоп конкурси ?
Защото има определена минимална оценка от комисията според НПКДС и затова тези, чиято оценка е под 4.00 се считат за неуспешно издържали!
12000m, може би при вас е друг протокола. Аз получих протокол с оценките от интервюто на всички , които са били на интервю
- vaness
- Потребител
impeks_g написа:А на мен ми е любопитно дали предпочитат млади, току-що завършили кадри, или такива, с опит в определена област.
Не поне аз не видях да има тенденция към новозавършили - аз съм с диплома от далечната 2000г, но пък иначе още съм си млад
- bbboxxx
- Младши потребител
12000m написа:хм.. според г-жата от ЧР, оценката ми в списъка, който предоставят е финалната.
И според мен е по-логично тези оценки да са финални, т.е. Тест Х 3 + Интервю Х 5
Защото ако са само от интервюто каква роля ще играе финалния бал. Нали все пак на базата на финалната оценка е класирането на кандидатите.
Следователно е напълно възможно човек да се е представил блестящо на интервюто, но на теста просто да е минал както се казва "на косъм" и това да доведе до по-ниска обща оценка. Вярно е, че интервюто има значително по-голяма тежест, но при двама кандидати, които са се представили еднакво добре на интервюто, предимство има този с по-доброто представяне на теста.
- ani_fer
- Потребител
vaness написа:vesisp написа:Интересно ми е защо, след като са им трябвали 40 бр. за столична митница не направиха един конкурс и тези които сега бяха допуснати до интервю да ги класират по низходящ ред на бала до тези 40 бр., що за практика е това да се правят нон стоп конкурси ?
Защото има определена минимална оценка от комисията според НПКДС и затова тези, чиято оценка е под 4.00 се считат за неуспешно издържали!
12000m, може би при вас е друг протокола. Аз получих протокол с оценките от интервюто на всички , които са били на интервю
Така е! Комисията ви дава протокол с оценките на всички който сте били на интервю, защото се счита, че сте издържали теста, но не са ви класирали заради интервюто. А на класираните се дава списък с подредба по общ сборен бал(тест +интервю).
- bbboxxx
- Младши потребител
ani_fer написа:12000m написа:хм.. според г-жата от ЧР, оценката ми в списъка, който предоставят е финалната.
И според мен е по-логично тези оценки да са финални, т.е. Тест Х 3 + Интервю Х 5
Защото ако са само от интервюто каква роля ще играе финалния бал. Нали все пак на базата на финалната оценка е класирането на кандидатите.
Следователно е напълно възможно човек да се е представил блестящо на интервюто, но на теста просто да е минал както се казва "на косъм" и това да доведе до по-ниска обща оценка. Вярно е, че интервюто има значително по-голяма тежест, но при двама кандидати, които са се представили еднакво добре на интервюто, предимство има този с по-доброто представяне на теста.
Да, съгласна съм, че така е логично. Но аз получих само тази оценка от интервюто. Но не съм и питала за резултатите от теста Някой питал ли е и предоставили ли са му ги?
bbboxxx , мерси за пояснението
- vaness
- Потребител
Здравейте, аз съм от Русе и току що ми се обадиха, че съм допусната до интервю! Не очаквах, просто отидох на изпит почти неподготвена, има ли други от Русе, на които са се обадили?
- bel_ami
- Нов потребител
vaness написа:
vaness, след като си получила оценките от интервютата само, как разбра къде точно си в крайното класиране. Нали все пак теста и интервюто имат определена тежест в образуването на крайната оценка и подредбата на участниците по оценки от интервюто със сигурност няма да е идентична с подредбата по крайни оценки. Много странно
На вас не ви ли казаха, че крайната оценка се формира от Тест Х 3 + Интервю Х 5
Защото това, че са ви дали протоколи с оценки от интервюто не означава нищо... би означавало ако няма значение с какъв резултат е преминат теста а само дали е преминат и след това интервюто класира кандидатите.
Но пак не би било логично в различните градове да бъде толкова различна процедурата.
Хм? Много странно
- ani_fer
- Потребител
12000m написа:Здравейте
Ето че, се задава ново изпитание, обаче с риск да се изложа, моята глупава специалност незнам дали ще я одобрят за икономическа /туризъм-бях в стопански факултет, изучавали сме икономически дисциплини/.
На одобрените честито и само напред
Прегледай линка http://www.minedu.government.bg/opencms ... r_napr.pdf
Ако си с шифър 3 - означава ДА
- nov4ovek
- Младши потребител
bel_ami написа:Здравейте, аз съм от Русе и току що ми се обадиха, че съм допусната до интервю! Не очаквах, просто отидох на изпит почти неподготвена, има ли други от Русе, на които са се обадили?
Браво, Успех на интервюто! А то за кога е... просто да си направим сметка ние от Варна колко още ще чакаме
- ani_fer
- Потребител
bel_ami написа:Здравейте, аз съм от Русе и току що ми се обадиха, че съм допусната до интервю! Не очаквах, просто отидох на изпит почти неподготвена, има ли други от Русе, на които са се обадили?
Айде дойде и ред на Русе ... явно Варна ще има да чака още доста
- treks5
- Младши потребител
nov4ovek написа:12000m написа:Здравейте
Ето че, се задава ново изпитание, обаче с риск да се изложа, моята глупава специалност незнам дали ще я одобрят за икономическа /туризъм-бях в стопански факултет, изучавали сме икономически дисциплини/.
Благодаря за линка
шифър - 3.9
п.с изпратих и запитване до ЧР, да видим
- 12000m
- Младши потребител
ani_fer написа:vaness написа:
vaness, след като си получила оценките от интервютата само, как разбра къде точно си в крайното класиране. Нали все пак теста и интервюто имат определена тежест в образуването на крайната оценка и подредбата на участниците по оценки от интервюто със сигурност няма да е идентична с подредбата по крайни оценки. Много странно
На вас не ви ли казаха, че крайната оценка се формира от Тест Х 3 + Интервю Х 5
Защото това, че са ви дали протоколи с оценки от интервюто не означава нищо... би означавало ако няма значение с какъв резултат е преминат теста а само дали е преминат и след това интервюто класира кандидатите.
Но пак не би било логично в различните градове да бъде толкова различна процедурата.
Хм? Много странно
Ами да ти кажа честно, не съм се интересувала изобщо каква е оценката от теста. След като не ми се обадиха, че съм одобрена честно казано не ми се занимаваше, да отделям време и да отсъствам от работа, за да ходя до митницата да питам. Няколко дни след това получих препоръчано писмо от тях, в който беше само списък с оценките от интервюто на всички преминали теста. И там пише, че минималната оценка от интервюто е 4.00. Моята е под 4.00 и затова не съм проверявала повече
А за крайната оценка ни казаха, че се формира като сбор от Тест Х 3 + Интервю Х 5
- vaness
- Потребител
12000m написа:nov4ovek написа:12000m написа:Здравейте
Благодаря за линка
шифър - 3.9
п.с изпратих и запитване до ЧР, да видим
Аз съм завършила ПР /Връзки с обществеността/ и според този класификатор ми се струва, че съм 3.5. Моля, бихте ли посочили подходящо ли е образованието ми за новия конкурс?
- angelhelp
- Младши потребител
vaness, сега видях, че bbboxxx е разяснил/а малко по-нагоре защо на някои е даден списък с крайните оценки, а на други само от интервюто
- ani_fer
- Потребител
Здравейте отново и от мен,
Потвърждавам за Русе. Обадиха ми се преди час да ме поканят на интервю и де факто ме свариха по долни гащи, изобщо не очаквах. Викат ме във вторник; варненци вероятно искат да ви оставят баш за десерт.
bel_ami, ти за кой ден си?
Потвърждавам за Русе. Обадиха ми се преди час да ме поканят на интервю и де факто ме свариха по долни гащи, изобщо не очаквах. Викат ме във вторник; варненци вероятно искат да ви оставят баш за десерт.
- koronis
- Нов потребител
koronis написа:Здравейте отново и от мен,
Здравейте, само да попитам от какъв номер (ако все още го пазите) се обаждат от митница Русе? , тъй като имам няколко неприети повиквания...
- euvisit
- Нов потребител
|
|