- Дата и час: 22 Ное 2024, 23:54 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Младши инспектор в Агенция Митници-конкурс vol. 2
|
|
Re: Младши инспектор в Агенция Митници-конкурс vol. 2
В сайта на митницата има обява за Столична и Свиленград,дано и за Варна излезе )))Може би е глупав въпроса ми,но дали всичко наново ще започне или ще се обадят на хора, които не са им достигнали малко точки.На мен за съжаление не ми се обадиха,ще следя за нови обяви,евентуално
- frenchi
- Младши потребител
frenchi написа:В сайта на митницата има обява за Столична и Свиленград,дано и за Варна излезе )))Може би е глупав въпроса ми,но дали всичко наново ще започне или ще се обадят на хора, които не са им достигнали малко точки.На мен за съжаление не ми се обадиха,ще следя за нови обяви,евентуално
Мисля, че ще има нов конкурс Но това са само предположения. А може следващия път да се представиш много по-добре, така че не се притеснявай
- vaness
- Потребител
И аз четох статията. По мое мнение заглавието е некоректно към настоящия момент.
Предполагам, че може все пак скоро да се появи обява за Варна, като се има в предвид казаното от ведомството, че "търсят хора до запълване на освободените 250 места, но конкурсите се обявяват постепенно заради липсата на логистичен и експертен капацитет за едновременно обучение на всички новопостъпили".
frenchi , ако пуснат нова обява за Варна, ще има нов конкурс / както е в момента с новата обява за Столична и Свиленград /
Предполагам, че може все пак скоро да се появи обява за Варна, като се има в предвид казаното от ведомството, че "търсят хора до запълване на освободените 250 места, но конкурсите се обявяват постепенно заради липсата на логистичен и експертен капацитет за едновременно обучение на всички новопостъпили".
frenchi , ако пуснат нова обява за Варна, ще има нов конкурс / както е в момента с новата обява за Столична и Свиленград /
- frangolita
- Младши потребител
Ей, никой от Русе не иска да се похвали как е минало интервюто..........
- zda_1978
- Младши потребител
Всички сме още стресирани
- koronis
- Нов потребител
Успех на поканените на интервю във Варна Аз не съм сред тях, защото оценката ми от теста за професионална пригодност и интегритет е ВИСОКА .....
- boy1963
- Младши потребител
А сега за Русе:
Събрали се приятелките и разпитват младоженката след първата брачна нощ: "Разказвай! Как мина? Какво стана?....."
"Нищо различно, както преди."- отговорила им тя.
Превод за блондинките- Пак сме от е...... страна.
Е тук АМ търпи вече критика. Оптимизация на процеса? Всичко може да се реши с едно обиновено заявление , което да се прикрепи към вече подавани веднъж документи. Е има и изключения / ако са настъпили промени- но това е толкова рядко явление или НОВИ търсачи на усещания/.
Събрали се приятелките и разпитват младоженката след първата брачна нощ: "Разказвай! Как мина? Какво стана?....."
"Нищо различно, както преди."- отговорила им тя.
Превод за блондинките- Пак сме от е...... страна.
bbboxxx написа:vladimirova76 написа::lol: Здравейте колеги съфорумци!Отдавна не бях влизала тук,но повода по който искам да ви занимавам е все пак важен-поне за кандидатите за Митница Столична и Свиленград.На 23.08.2012 са обявени нови конкурси за 20 бр-Столична и 15-Свиленград.Документи се приемат до 5.09.12г.Ако някой има инфо каква е причината за новите конкурси,моля да сподели тук,лично аз съм много учудена
Причината почти никога не е съвсем ясна, но това няма и голямо значение!
Важното е, че на хората от София и Свиленград им се отваря още една възможност (пък може и на други). Така че тези който искат пак да пробват да действат и да не чакат последният момент, че в Столична започва да става хаос. Има само 2 служителки за прием на документи и за вече издържалите, и за тези който подават за новият конкурс. Обстановката се изнервя доста на моменти (особено около обедната почивка ) и работата започва да върви доста бавно. Освен това за хората одобрени от конкурса със заповедта от 21.08.2012 няма кой да разясни нищо независимо какво питате (не е ясен дори крайният срок за подаване на документите за назначаване и датата на започване на курса на обучение. За справка се афишира само стац.тел. номер на г-жа Германова, но тя е на "турне" във Варна и Русе във връзка с интервютата там. Та дерзайте смело и упорито ....и по-отрано, че си има доста врътня....
Е тук АМ търпи вече критика. Оптимизация на процеса? Всичко може да се реши с едно обиновено заявление , което да се прикрепи към вече подавани веднъж документи. Е има и изключения / ако са настъпили промени- но това е толкова рядко явление или НОВИ търсачи на усещания/.
Последна промяна nov4ovek на 29 Авг 2012, 19:14, променена общо 1 път
- nov4ovek
- Младши потребител
Странно!Аз имам 80т.на теста за инт.-18т.на проф.тест,скала лъжа благоприятен резултат.И на мен ми казаха,че не ми е достигнала 1т.
- iliankka
- Младши потребител
iliankka написа:Странно!Аз имам 80т.на теста за инт.-18т.на проф.тест,скала лъжа благоприятен резултат.И на мен ми казаха,че не ми е достигнала 1т.
Хм, учудващо странно....Ти видя ли си тестовете и резултатите? Ако не си ги видяла, може и да са те изменкали с резултата...
- zda_1978
- Младши потребител
За да си разбера информативно резултата на кой тел трябва да се обадя (за Варна)
- frenchi
- Младши потребител
До колкото разбрах от служителката в АМ за всички резултати от теста на тел.02/98594068
- iliankka
- Младши потребител
frenchi написа:В сайта на митницата има обява за Столична и Свиленград,дано и за Варна излезе )))Може би е глупав въпроса ми,но дали всичко наново ще започне или ще се обадят на хора, които не са им достигнали малко точки.На мен за съжаление не ми се обадиха,ще следя за нови обяви,евентуално
всичко започва наново колега,обаждах с в митница столична и сега се връщам оттам,подадох си наново документите,не може да ти прехвърлят старите,защото тази длъжност била малко по-различна от предишната
- vladimirova76
- Младши потребител
frenchi написа:За да си разбера информативно резултата на кой тел трябва да се обадя (за Варна)
frenchi и ние от Варна звъним за резултатите на тел.02/98594068
- frangolita
- Младши потребител
всичко започва наново колега,обаждах с в митница столична и сега се връщам оттам,подадох си наново документите,не може да ти прехвърлят старите,защото тази длъжност била малко по-различна от предишната[/quote]
Супер!Засега обаче само Столична и Свиленград..надявам се и за Варна да има пак!
Супер!Засега обаче само Столична и Свиленград..надявам се и за Варна да има пак!
- frenchi
- Младши потребител
frenchi написа::roll: всичко започва наново колега,обаждах с в митница столична и сега се връщам оттам,подадох си наново документите,не може да ти прехвърлят старите,защото тази длъжност била малко по-различна от предишната
Супер!Засега обаче само Столична и Свиленград..надявам се и за Варна да има пак![/quote]
смятам че ще има,особено за стратегическите митнически подразделения в по-големите градове,така че успех ти желая,аз съм доста скептично настроена,но нямам други оферти за момента и реших отново да пробвам,но всичко това наново с тестовете ми е много досадно........
- vladimirova76
- Младши потребител
Обадих се.Теста за интелигентност ме е провалил.Малко не ми е достигнало.Иначе на др съм излязла благоприятно и имам 19 точки на проф.компетентност...
- frenchi
- Младши потребител
vladimirova76 аз питах момичето което ми каза резултата каза,че засега нямат такава информация(за другите градове) Ще проверявам аз ))
- frenchi
- Младши потребител
frenchi написа:vladimirova76 аз питах момичето което ми каза резултата каза,че засега нямат такава информация(за другите градове) Ще проверявам аз ))
и на мен вчера ми казаха същото/митница столична/,теста за интелигентност много малко не ми е стигнало,100% съм решила професионалния и на психото съм се спрвила,те май на всички уж отпаднали така казват,защото на първия тест всеки е най-несигурен какво е направил,а аз смятам че съм се справила и на него,но няма как да ми кажат,тъй като веднага ще ги питам защо не съм викната на интервю,но както и да ,е не можеш да им хванеш края-от многото връзкари отпадаме ние,които съвестно сме се подготвяли и сме показали добро ниво на знания,дано да имаме късмет сега,успех на теб и на всички, които "не губят кураж за следващия тираж......"
- vladimirova76
- Младши потребител
Благодаря ти и на теб желая същото )
- frenchi
- Младши потребител
И аз смятам да се поразходя до София ида подам в Столична. Може пък там да им трябват хора с високи резултати на теста за професионална пригодност, да не се страхуват от почтени хора в редиците си за разлика от варненци
- boy1963
- Младши потребител
|
|