- Дата и час: 22 Ное 2024, 22:45 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Младши инспектор в Агенция Митници-конкурс vol. 2
|
|
Re: Младши инспектор в Агенция Митници-конкурс vol. 2
За да разсея съмненията на някой от присъстващите тук какво е заплащането на държавният служител - то се състои от минимална база определена със закон (ЗДС) + регламентирани надбавки (ЗДС). А ето таблица какво се дължи като данъци (гр.4)
http://www.bgstuff.net/zakoni-i-normati ... D0%B5-2012
Надявам се, да съм бил полезен и да разсея съмненията и притесненията на известна част от съфорумците!
http://www.bgstuff.net/zakoni-i-normati ... D0%B5-2012
Надявам се, да съм бил полезен и да разсея съмненията и притесненията на известна част от съфорумците!
- bbboxxx
- Младши потребител
krisi80 написа:sarracenia написа:boy1963 написа:bbboxxx
Не исках да обидя някого, от колегите. Просто на мене въпросният женски глас ми отговори много възпитано, че съм постигнала много висок резултат на третия тест и затова отпадам от класирането т.е не им трябват почтени хора
Мисля, че високия резултат на теста за интегритет и лоялност НЕ е хубава новина!
http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=573350
Аз чакам включване за Пловдив, но за сега нищо....
АЗ ЧАКАМ ЗА ЮГОЗАПАДНА,НО ЗАСЕГА НИЩО.АКО НА НЯКОГО СА ЗВЪННАЛИ НЕКА ПИШЕ
Югозападна се проверява още.
- drakoveca
- Нов потребител
Нов чиляк - включи личните де! Как да отговоря!
- bbboxxx
- Младши потребител
Някои да разполага с инфо за Пловдив?
- vanci86
- Младши потребител
Искам да пожелая успех на всички успешно класирали се за интервюто, утре и удругиден независимо по какъв начин са се класирали!Желая ви най-искрено успех!
- maria__simova
- Младши потребител
vanci86 написа:Някои да разполага с инфо за Пловдив?
Не. Но смятам утре да звъня и да питам. Да видим до къде са я докарали с нашите тестове.
- sarracenia
- Нов потребител
maria__simova написа:Искам да пожелая успех на всички успешно класирали се за интервюто, утре и удругиден независимо по какъв начин са се класирали!Желая ви най-искрено успех!
Едно си знае баба, едно си бае! Чак да те ожали човек
Намери си рамо на което да поплачеш, че тук май всичко подгизна.
Казвам го за твое добро. Спасявай се Овреме!
- nov4ovek
- Младши потребител
Здравейте на всички, успех днес на Варненци! Русенци, как се представихте!??
Моля, ако някой знае телефона за проверка на оценката от изпита за АМ Русе, нека го сподели. Вчера ходих лично до АМ Русе да си проверя резултата, но охраната въобще не ме допусна да вляза , каза че нямало още готови резултати, били готови само на преминалите успешно изпита, което звучи смешно
Моля, ако някой знае телефона за проверка на оценката от изпита за АМ Русе, нека го сподели. Вчера ходих лично до АМ Русе да си проверя резултата, но охраната въобще не ме допусна да вляза , каза че нямало още готови резултати, били готови само на преминалите успешно изпита, което звучи смешно
- megan_lb
- Младши потребител
Последна промяна elimarty на 02 Сеп 2012, 22:10, променена общо 1 път
- elimarty
- Нов потребител
megan_lb написа:Здравейте на всички, успех днес на Варненци! Русенци, как се представихте!??
Тоест, на ВРЪЗКАРИТЕ
- zda_1978
- Младши потребител
megan_lb написа:
Абе ще се окаже, че има нещо съмнително май със резултатите, получени по телефона
А като спомена охраната - Сградите на държавната и местна администрация не са ли обществено достъпни? Имат ли право охраната да не те допускат вътре? Трябваше да кажеш, че имаш някаква друга работа и да се вмъкнеш при личен състав или там , както се казва отдела, отговарящ за резултатите от тестовете
Абе ще се окаже, че има нещо съмнително май със резултатите, получени по телефона
А като спомена охраната - Сградите на държавната и местна администрация не са ли обществено достъпни? Имат ли право охраната да не те допускат вътре? Трябваше да кажеш, че имаш някаква друга работа и да се вмъкнеш при личен състав или там , както се казва отдела, отговарящ за резултатите от тестовете
- vaness
- Потребител
АЗ да напиша само че при заплата 600 лв, чистата сума , която се взима е 600-10% от 600 или иначе казано 540 лв заплата начална стартова
- mimsie
- Нов потребител
Здравейте,
бях от първите които минаха интервюто във Варна. На тези които им предстои, въпросите са от законите, в повечето случай сами насочвате комисията какво да Ви пита, напр. хващат се за дума или термин казан от Вас. Комисията е само от жени, генералът присъства като надзираващ и контролиращ. Общо взето всички са добронамерени, даже подсказват важно е да се концентрирате върху въпросите и да не се панирате.
бях от първите които минаха интервюто във Варна. На тези които им предстои, въпросите са от законите, в повечето случай сами насочвате комисията какво да Ви пита, напр. хващат се за дума или термин казан от Вас. Комисията е само от жени, генералът присъства като надзираващ и контролиращ. Общо взето всички са добронамерени, даже подсказват важно е да се концентрирате върху въпросите и да не се панирате.
- alpina
- Младши потребител
mimsie написа:АЗ да напиша само че при заплата 600 лв, чистата сума , която се взима е 600-10% от 600 или иначе казано 540 лв заплата начална стартова
Да но не включваш допълнителните пари,който се дават за владеене на английски език ниво B2 по Общоевропейската езикова рамка(грубо около 60-70 лв) и процентите трудов стаж,които се начисляват върху 600 лв,така че по пътя на логиката чистата сума няма да е 540 лв а малко повече.
Успех желая.
- krisi80
- Младши потребител
Някой знае ли на кой телефон трябва да се звъни за резултатите от Пловдив? В София или Пловдив?
- miglene
- Младши потребител
да добавя за кандидатите които не бяха допуснати. За мен беше предизвикателство лично аз нямам познати в АМ, и съм склонен да им вярвам, че се опитват да направят един честен конкурс и подбор / ако ги нямаше номерата на пликовете на теста щеше да има по-малко въпроси/.
Определено не съм доволен от себе си на интервюто, трябва по-често да се ходи на такива, на мен ми е за първи път /като се има предвид че си и срещу 5 жени / нямах много време за четене на законите пък и това което бях прочел го забравих .
Определено не съм доволен от себе си на интервюто, трябва по-често да се ходи на такива, на мен ми е за първи път /като се има предвид че си и срещу 5 жени / нямах много време за четене на законите пък и това което бях прочел го забравих .
- alpina
- Младши потребител
krisi80 написа:mimsie написа:АЗ да напиша само че при заплата 600 лв, чистата сума , която се взима е 600-10% от 600 или иначе казано 540 лв заплата начална стартова
Да но не включваш допълнителните пари,който се дават за владеене на английски език ниво B2 по Общоевропейската езикова рамка(грубо около 60-70 лв) и процентите трудов стаж,които се начисляват върху 600 лв,така че по пътя на логиката чистата сума няма да е 540 лв а малко повече.
Успех желая.
вече няма клас от 01.07.2012 , вече е само основна заплата.
- mimsie
- Нов потребител
Доколкото знам на тримесечие има премии около 600-700 лв, дават също пари за дрехи и др.
- tutitut
- Младши потребител
miglene написа:Някой знае ли на кой телефон трябва да се звъни за резултатите от Пловдив? В София или Пловдив?
Току-що звънях на софийския телефон за резултатите от Пловдив и ми казаха, че нашите тестове все още се проверяват.
- sarracenia
- Нов потребител
Благодаря. Дано скоро има резултат
- miglene
- Младши потребител
|
|