- Дата и час: 22 Ное 2024, 18:15 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Младши инспектор в Агенция Митници-конкурс vol. 2
|
|
Re: Младши инспектор в Агенция Митници-конкурс vol. 2
Някой случайно да има информация за Югозападна, десет дни минаха, още нищо не се чува!
- rrubov
- Младши потребител
И аз чакам за Югозападна.Нямам никакво инфо ако разберете нещо пишете.А ако бройм съботите и неделите минаха вече 13 дни.
- krisi80
- Младши потребител
nov4ovek написа:maria__simova написа:Искам да пожелая успех на всички успешно класирали се за интервюто, утре и удругиден независимо по какъв начин са се класирали!Желая ви най-искрено успех!
Едно си знае баба, едно си бае! Чак да те ожали човек
Намери си рамо на което да поплачеш, че тук май всичко подгизна.
Казвам го за твое добро. Спасявай се Овреме!
nov4ovek- аз наистина желая успех на тези които са одобрени за интервюто!Нито завиждам, нито искам да обвинявам някого! Който както се е уредил!Аз не съм Господ, че да съдя някого!Сега са такива времената!Аз гледам напред и гледам да се развивам!Имам няколко предложения за работа така че добре ги обмислям!А не стоя цял ден по форуми и се чудя какво да пиша!Ето направих 1 тема за конкурси за Русе и Варна за 1 институция!Би трябвало в тези форуми хората да си помагат а не да се обиждат.
- maria__simova
- Младши потребител
alpina написа:Здравейте,
бях от първите които минаха интервюто във Варна. На тези които им предстои, въпросите са от законите, в повечето случай сами насочвате комисията какво да Ви пита, напр. хващат се за дума или термин казан от Вас. Комисията е само от жени, генералът присъства като надзираващ и контролиращ. Общо взето всички са добронамерени, даже подсказват важно е да се концентрирате върху въпросите и да не се панирате.
alpina- не ви ли обясниха как ще ви оценяват на интервюто!Колко точки трябва да съберете, за сте минали успешно интервюто!Аз мисля че кандидатите трябва да имат право да знаят как ще ги оценяват и колко е минимума точки трябва да съберат за да са минали успешно интервюто!
- maria__simova
- Младши потребител
maria__simova написа:alpina написа:Здравейте,
бях от първите които минаха интервюто във Варна. На тези които им предстои, въпросите са от законите, в повечето случай сами насочвате комисията какво да Ви пита, напр. хващат се за дума или термин казан от Вас. Комисията е само от жени, генералът присъства като надзираващ и контролиращ. Общо взето всички са добронамерени, даже подсказват важно е да се концентрирате върху въпросите и да не се панирате.
alpina- не ви ли обясниха как ще ви оценяват на интервюто!Колко точки трябва да съберете, за сте минали успешно интервюто!Аз мисля че кандидатите трябва да имат право да знаят как ще ги оценяват и колко е минимума точки трябва да съберат за да са минали успешно интервюто!
На интервюто кандидата се оценява по няколко критерия. Общата оценка, която е сбор от оценките на всеки член от комисията по всеки критерии, трябва да бъде над 4.00
- vaness
- Потребител
sarracenia написа:miglene написа:Някой знае ли на кой телефон трябва да се звъни за резултатите от Пловдив? В София или Пловдив?
Току-що звънях на софийския телефон за резултатите от Пловдив и ми казаха, че нашите тестове все още се проверяват.
Привет, днес и аз звъннах и ми казаха, че в понеделник ще са готови резултатите, т.е. ще са приключили с проверката на тестовете от Пловдив. Такаче не остана
- miglene
- Младши потребител
miglene написа:
Привет, днес и аз звъннах и ми казаха, че в понеделник ще са готови резултатите, т.е. ще са приключили с проверката на тестовете от Пловдив. Такаче не остана
Дано, че това чакане ми омръзна вече! Благодаря!
- sarracenia
- Нов потребител
А дали има вече назначени русенци?! Тези, които се похвалиха, че са поканени на интервю, се покриха......
- zda_1978
- Младши потребител
тука съм:-)лично на мен никой не ми е звънял,не знам какво точно да напиша за да не се изтълкува погрешно-за мен не съм доволен от интервюто си(можеше повече да знам),а от самите интервюиращи на кантар ,нещата за който питаха са елементарни за човек работещ в тази сфера.Но винаги съм смятал ,че човек в нова област се учи много по добре ако е tabula rasa особено ако позицията на която започваш е възможно най ниската в йерархията на фирмата.
Защо съм стигнал до интервю не мога да кажа,или по точно не съм ползвал джокери ,занимавам се в съвсем друга област,но от една година разбрах ,че успехите ми в моята област не зависят изключително и само от мен, а от ред други необясними за мен фактори,затова искам за започна наново.
Факт е два пъти съм ходил на тестове и втори път отивам на интервю,за хората който си мислят ,че повторно и т.н участие дава предимство,да си помислят как биха отговорили на въпроса цитирам" Кажете нещо за себе си за втори или трети път като ти си си все същият и знаеш , че не са харесали вече отговора ти,а за съжаление ти не можеш да лъжеш.
Има необясними неща и за мен,относно провеждането на интервюто,чувам всякакви слухове,знам ,че повечето мислят ,че друго щях да говоря ако не бях класиран на интервю,знам че и аз може би не бих говорил така ако класирането ми не беше факт,но затова е този форум всеки да си вади сам изводите,а моя съвет към участниците му е бъдете максимално искрени ,и по малко злобни-не помага но не вреди на другите.
Единственото което знам е ,че ще почерпя ,ако ми се обадят с положителен отговор,и не защото ще стана митничар а защото ще имам шанс да започна отначало.
Лек уикенд на всички.
Защо съм стигнал до интервю не мога да кажа,или по точно не съм ползвал джокери ,занимавам се в съвсем друга област,но от една година разбрах ,че успехите ми в моята област не зависят изключително и само от мен, а от ред други необясними за мен фактори,затова искам за започна наново.
Факт е два пъти съм ходил на тестове и втори път отивам на интервю,за хората който си мислят ,че повторно и т.н участие дава предимство,да си помислят как биха отговорили на въпроса цитирам" Кажете нещо за себе си за втори или трети път като ти си си все същият и знаеш , че не са харесали вече отговора ти,а за съжаление ти не можеш да лъжеш.
Има необясними неща и за мен,относно провеждането на интервюто,чувам всякакви слухове,знам ,че повечето мислят ,че друго щях да говоря ако не бях класиран на интервю,знам че и аз може би не бих говорил така ако класирането ми не беше факт,но затова е този форум всеки да си вади сам изводите,а моя съвет към участниците му е бъдете максимално искрени ,и по малко злобни-не помага но не вреди на другите.
Единственото което знам е ,че ще почерпя ,ако ми се обадят с положителен отговор,и не защото ще стана митничар а защото ще имам шанс да започна отначало.
Лек уикенд на всички.
- gancho_
- Младши потребител
vaness написа:maria__simova написа:alpina написа:Здравейте,
На интервюто кандидата се оценява по няколко критерия. Общата оценка, която е сбор от оценките на всеки член от комисията по всеки критерии, трябва да бъде над 4.00
Ванес благодаря за отгоовра!
- maria__simova
- Младши потребител
В четвъртък са се обадили на преминалите успешно интервю русенци, за мое съжаление аз не съм от тях. Разбрах случайно, че одобрените са само 19, за останалите непопълнене бройки ще има пак конкурс.
- bel_ami
- Нов потребител
gancho_ написа:тука съм:-)лично на мен никой не ми е звънял,не знам какво точно да напиша за да не се изтълкува погрешно-за мен не съм доволен от интервюто си(можеше повече да знам),а от самите интервюиращи на кантар ,нещата за който питаха са елементарни за човек работещ в тази сфера.Но винаги съм смятал ,че човек в нова област се учи много по добре ако е tabula rasa особено ако позицията на която започваш е възможно най ниската в йерархията на фирмата.
Лек уикенд на всички.
Благодаря, че сподели!
Лек уикенд на всички и от мен!
- zda_1978
- Младши потребител
bel_ami написа:В четвъртък са се обадили на преминалите успешно интервю русенци, за мое съжаление аз не съм от тях. Разбрах случайно, че одобрените са само 19, за останалите непопълнене бройки ще има пак конкурс.
Здравейте bel_ami, ако е удобно бихте ли казали от къде имате тази информация? Имате ли някой познат който вече е назначен!?? / ако искате пишете на лични съобщения/ Благодаря!
- megan_lb
- Младши потребител
Има ли назначени Русенци????
- megan_lb
- Младши потребител
megan_lb написа:bel_ami написа:В четвъртък са се обадили на преминалите успешно интервю русенци, за мое съжаление аз не съм от тях. Разбрах случайно, че одобрените са само 19, за останалите непопълнене бройки ще има пак конкурс.
Здравейте bel_ami, ако е удобно бихте ли казали от къде имате тази информация? Имате ли някой познат който вече е назначен!?? / ако искате пишете на лични съобщения/ Благодаря![/qu
Познавам едно момиче, на което са се обадили, то е с юридическо образование и не е имала проблем с въпросите относно законите, а и лично проверих в митницата. От там ми казаха, че вече са приключили и даже са изпратили писма с обратна разписка на неудобрените.
- bel_ami
- Нов потребител
Куца работа:-)))))и точно събота сутринта ли го казахте,можеше да си поживеем още малко с надеждата,по лесно по имейла да бяха писали.
- gancho_
- Младши потребител
bel_ami написа:megan_lb написа:bel_ami написа:В четвъртък са се обадили на преминалите успешно интервю русенци, за мое съжаление аз не съм от тях. Разбрах случайно, че одобрените са само 19, за останалите непопълнене бройки ще има пак конкурс.
Здравейте bel_ami, ако е удобно бихте ли казали от къде имате тази информация? Имате ли някой познат който вече е назначен!?? / ако искате пишете на лични съобщения/ Благодаря![/qu
Познавам едно момиче, на което са се обадили, то е с юридическо образование и не е имала проблем с въпросите относно законите, а и лично проверих в митницата. От там ми казаха, че вече са приключили и даже са изпратили писма с обратна разписка на неудобрените.
Много лоша работа , интересно колко бързо са се организирали и са приключили с всичко? В другите градове позвъняванията за назначаванията са след 5 - тия ден, а в Русе, буквално часове след последния интервюиран кандидат???
- megan_lb
- Младши потребител
bbboxxx написа:Нов чиляк - включи личните де!
И скайпа!
- nov4ovek
- Младши потребител
До mak_ondo без да включиш личните си съобщения няма как да ти пратя отговор
- bbboxxx
- Младши потребител
Варненци, вас днес не ви ли назначиха???
- megan_lb
- Младши потребител
|
|