начало

Пленумът на ВСС стартира втора процедура за избор на шеф на ВАС Пленумът на ВСС стартира втора процедура за избор на шеф на ВАС

Младши инспектор в Агенция Митници-конкурс vol. 2

Дискусионен форум, посветен на конкурсите за магистрати

Re: Младши инспектор в Агенция Митници-конкурс vol. 2

Мнениеот elimarty » 05 Сеп 2012, 14:24

bbboxxx написа:Здравейте колеги съфорумци!
От доста време не се включвах във форума, но днес ме сюрпризираха с резултатите от теста за Аерогарата.
Проблема не е в това, че са излезли, а в това че съм издържал и този. :mrgreen: Сюблимен е момента обаче с явяването на интервю там. :roll: Има ли и други които са се сблъсквали с този проблем. Ще се радвам ако някой сподели мнения!
Късмет на всички на които предстои интервю независимо къде! :wink:

Със коя буква ти започва името? Просто питам за аерогара, защото разбрах, че звънят вече?
elimarty
Нов потребител

Мнениеот dundy123 » 05 Сеп 2012, 14:40

Здравейте и от мен.
Днес получих обаждане за Аерогара. Интервюто ми е в понеделник. Името ми започва с буква Д.
И аз се включвам в редиците на хората без никакви връзки и познанства в митниците. :D
Успех на всички преминали първото сито. :wink:
dundy123
Младши потребител

Мнениеот bbbboxxxx » 05 Сеп 2012, 15:10

bbboxxx написа:
vesisp написа:Искам да попитам на тези които са им се обадили, че са одобрени директно ли са им казали това по телефона, или са ги извикали да си вземат документа. И какво ще се случи, ако хора одобрени за Столична митница са кандидатствали и за Аерогара София и изберат Аерогара София. Няма ли да се освободят места в Столична митница ?

Хората кандидатствали и за Столична и Аерогарата е редно да направят избор на този етап - да наистина това не е съвсем в полза на кандидатстващите, но пък и АМ не ви е обещала, че можете да си избирате къде да постъпите, а само ви е предложила възможност да кандидатствате където решите!
Тази дилема стоеше и пред мен! :mrgreen:
Но помнете притчата за птичето и орела или двата стола... :wink:
А тези които са уверени в себе си....нека бъдат търпеливи за своя звезден момент! :D

Де да можеше всичко да помним :shock:
bbbboxxxx
Нов потребител

Мнениеот xaxoxixi » 05 Сеп 2012, 15:44

Получих обаждане от Аерогарата към 15ч. - одобрена за интервю :) успех на всички, които продължават напред :)
xaxoxixi
Нов потребител

Мнениеот bbboxxx » 05 Сеп 2012, 16:19

bbbboxxxx написа:
bbboxxx написа:
vesisp написа:Искам да попитам на тези които са им се обадили, че са одобрени директно ли са им казали това по телефона, или са ги извикали да си вземат документа. И какво ще се случи, ако хора одобрени за Столична митница са кандидатствали и за Аерогара София и изберат Аерогара София. Няма ли да се освободят места в Столична митница ?

Хората кандидатствали и за Столична и Аерогарата е редно да направят избор на този етап - да наистина това не е съвсем в полза на кандидатстващите, но пък и АМ не ви е обещала, че можете да си избирате къде да постъпите, а само ви е предложила възможност да кандидатствате където решите!
Тази дилема стоеше и пред мен! :mrgreen:
Но помнете притчата за птичето и орела или двата стола... :wink:
А тези които са уверени в себе си....нека бъдат търпеливи за своя звезден момент! :D

Де да можеше всичко да помним :shock:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Е какво да се прави, човек има само един акъл!
Но благодаря, това ми помогна в избора ми! :wink:
bbboxxx
Младши потребител

Мнениеот the_only_one » 05 Сеп 2012, 16:34

Здравейте,
Искам и аз да споделя своите за съжаление негативни наблюдения от подбора в Пловдив и за съжаление напук на някои от коментарите за справедливост тук да заявя,че до момента знам за двама души,за които е въпрос на време да бъдат назначени или поне близките им така твърдят,а само времето ще покаже дали е така.Единият е син на колега на майка ми,като този колега твърди с увереност че вече всичко е уредено с неговия син,а другият човек е дъщерята на колежка на моя настоящ работодател, майка й споделила с моя началник,че дори вече си били платили ,за да назначат дъщеря й.Аз не познавам лично нито един от тях двамата, но се учудвам с каква лекота разбирам за тези неща.Освен това да наистина могат да одобрят много хора за интервю ,но нещата са така уредени,че назначаването да зависи основно от оценката от интервюто,която както всички знаем може да бъде доста субективна. До последно таях надежди,че може пък нещата да са се оправили,но явно съм прекалено наивна.Освен това на самия изпит се запознах с една жена,която ми обясни,че имала познат,който работи в митницата,с течение на времето от разговора се разбра,че и той преди да бъде назначен имал доста познати в митницата.Явно основно всички там са връзки.В крайна сметка май нещата там няма да се оправят скоро.Все пак успех на всички,успели да влязат по честен начин,надявам се наистина да има и такива,въпреки че ще им е доста трудно да работят с такава работна среда!
the_only_one
Нов потребител

Мнениеот vanci86 » 05 Сеп 2012, 16:48

Здравейте,искам да попитам дали всички одобрени за Пловдив са получили emial(тъй като и на мен ми се обадиха и казаха,че до краят на работния ден ще получа и съобщение,а все още нямам)?
Благодаря!
vanci86
Младши потребител

Мнениеот nov4ovek » 05 Сеп 2012, 17:16

bbboxxx написа:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Е какво да се прави, човек има само един акъл!
Но благодаря, това ми помогна в избора ми! :wink:

А пък аз разбрах, че вече си избрал и нямаш право на 2-ри избор
nov4ovek
Младши потребител

Мнениеот march_rabbit » 05 Сеп 2012, 18:46

От доста време не се включвах във форума, но днес ме сюрпризираха с резултатите от теста за Аерогарата.
Проблема не е в това, че са излезли, а в това че съм издържал и този. :mrgreen: Сюблимен е момента обаче с явяването на интервю там. :roll: Има ли и други които са се сблъсквали с този проблем. Ще се радвам ако някой сподели мнения!

Здравейте пак и от мен.
Аз съм пред същата дилема. И на мен ми се обадиха днес за интервю, а дотогава ще е започнало обучението ни за Столична. Зададох въпроса на дамата, която ми се обади, за да ме уведоми, че съм издържала теста за Летище и тя ми даде телефонен номер. Разбира се, цял следобед никой не отговори на него.
Според мен, при наличието на няколко такива случая, ще трябва да се вземе някакво централно решение, за да не бъде първият по ред, пръв по право. Но това ще се разбере, предполагам, в понеделник.

Още веднъж - успех на всички кандидати!

Поздрави!
march_rabbit
Нов потребител

Мнениеот bromelia » 05 Сеп 2012, 19:09

Искам да ви предоставя едно видео , за това как протичат така прослувутите интервюта :D :D :D .
http://www.youtube.com/watch?v=QHsSh1HwkOo Дано ви хареса! :wink:
bromelia
Нов потребител

Мнениеот alexandarveliki » 05 Сеп 2012, 21:34

Здравейте!
Явно наистина допуснатите до интервю от Пловдив са доста и аз за мой късмет съм един от тях... Не виждам резон в това, освен ако в Пловдив кандидатите са били по-подготвени или са по-умни по природа :mrgreen: Това в кръга на шегата естествено.Ако някой желае на лични може да се уговорим да пътуваме заедно.
Пожелавам успех на всички!
alexandarveliki
Нов потребител

Мнениеот zxzxxxx » 05 Сеп 2012, 21:56

Здравейте,
Днес получих покана за интервю, за Аерогара София. Ще бъда благодарен на успешно издържалите интервюто, ако дадат съвет за по-добро представяне. Честито на назначените и успех на кандидатите за назначаване. :)
zxzxxxx
Младши потребител

Мнениеот nov4ovek » 05 Сеп 2012, 22:46

Хората до едно интервю не могат да се докопат, пък я ги виж тия :!:

march_rabbit написа:

Здравейте пак и от мен.
Аз съм пред същата дилема. И на мен ми се обадиха днес за интервю, а дотогава ще е започнало обучението ни за Столична. Зададох въпроса на дамата, която ми се обади, за да ме уведоми, че съм издържала теста за Летище и тя ми даде телефонен номер. Разбира се, цял следобед никой не отговори на него.
Според мен, при наличието на няколко такива случая, ще трябва да се вземе някакво централно решение, за да не бъде първият по ред, пръв по право. Но това ще се разбере, предполагам, в понеделник.
Още веднъж - успех на всички кандидати!
Поздрави!

Имало и такива умници. които не четат :lol: ЧЕТЕ БЕ ХОРА, ЧЕТЕТЕ И МИСЛЕТЕ, ЧЕ КАТО ИЗБЕРЕТЕ КРАЙ :!: :idea:

14 Авг 2012 01:43 am
dundy123 написа:
и понеже съм подала документи и за Летището на мен би ми било полезно да знам какви са ми резултатите.
Например ако съм се издънила на теста за лоялност просто на следващия няма да съм толкова откровена . Ако проблема е в теста за интелигентност то тогава просто няма да се явя на 22-ри защото за седмица надали ще стана по интелигента .
Пак мое мнение и не задължавам някой да го приема но ако искат да те прецакат най-лесно за манипулация е с теста за интегритет където както ни казаха верни отговори няма

от detektiv »14 Авг 2012 01:43 am
Често, от няколко дни се питам, дали има колеги, които ще издържат и двата теста и ако предпочетат Летището какво се случва- ще поканят следващия или ? А за теста за лоялност поне според мен ако си се издънила напротив- бъди по- откровена. За интелигентнтност при една седмица тренировки с правилни тестове се постигат чудеса.Казвам го със симпатия.
А що се отнася до това да споделя(към друг съфоромник), то информация от кухнята нямам, но казват , че трябвя да се засили контролната функция на митниците и ако това се отнася за превантивния и последващ контрол то ще бъдем нещо между разследващи полицаи и ченгета под прикритие.
detektiv

Явно този форум не ми е по мярка и затова смятам да се преместя при връзкарите, може там нещата да са по като за нас. ТА МНОГО МОЛЯ, АКО НЯКОЙ ИМА ЛИНКА ДА ГО ПУСНЕ :!: :!: :!: Тук никой не си признава, за това може и на лични :roll: :lol: :shock: :shock:
Оставам с надежда!
Искрено Ваш! :D :) :lol: :lol: :P :mrgreen:
nov4ovek
Младши потребител

Мнениеот nov4ovek » 05 Сеп 2012, 23:22

zxzxxxx написа:Здравейте,
И аз да споделя впечатления си от изпита за Аерогарата. Госпожицата с черната коса и сините очи, която работи в отдел човешки ресурси на ЦМУ е много хубава :D Ако ме назначат на работа ще започна да я ухажвам колегиално :D :D :D Ама дано не я преместят в Русе, че нали ще децентрализират митническата администрация :(

Е, след този пост незнам кой ще ти помогне. Господ да ти е на помощ!
1/ Обиждаш дамата, а тя не го заслужава /Аман от навлеци / :!:
2/ Ще децентрализират цялата администрация / а не митническата администрация /
3/ Какво против Русе имаш ?
Дори и да поназнайва нещо човек КАК да ти го сподели като ти дори не осъзнаваш, че интерпретираш невярно. В тази ситуация ще обвиниш добронамерения си помощник. :D :roll: :D
nov4ovek
Младши потребител

Мнениеот zxzxxxx » 06 Сеп 2012, 00:39

nov4ovek написа:
zxzxxxx написа:Здравейте,
И аз да споделя впечатления си от изпита за Аерогарата. Госпожицата с черната коса и сините очи, която работи в отдел човешки ресурси на ЦМУ е много хубава :D Ако ме назначат на работа ще започна да я ухажвам колегиално :D :D :D Ама дано не я преместят в Русе, че нали ще децентрализират митническата администрация :(

Е, след този пост незнам кой ще ти помогне. Господ да ти е на помощ!
1/ Обиждаш дамата, а тя не го заслужава /Аман от навлеци / :!:
2/ Ще децентрализират цялата администрация / а не митническата администрация /
3/ Какво против Русе имаш ?
Дори и да поназнайва нещо човек КАК да ти го сподели като ти дори не осъзнаваш, че интерпретираш невярно. В тази ситуация ще обвиниш добронамерения си помощник. :D :roll: :D

"Боже, колко мъка има по тоя свят, боже!" - Й.Йовков :)
zxzxxxx
Младши потребител

Мнениеот nov4ovek » 06 Сеп 2012, 08:50

Честит празник на всички и по- специално на Пловдив!

zxzxxxx написа:"Боже, колко мъка има по тоя свят, боже!" - Й.Йовков :)

Ето така трябва- с верните цитати, а не с неверни интерпретации в стил свободни съчинения. Така може и да ти се получи.
УСПЕХ!
nov4ovek
Младши потребител

Мнениеот maria__simova » 06 Сеп 2012, 14:02

Здравейте Честит празник!Правя хороскопи на цена 20лв!Повече подробности на лични съобщения!
maria__simova
Младши потребител

Мнениеот miglene » 06 Сеп 2012, 14:34

Здравейте,знае ли някой колко са одобрените за интервю от Пловдив?
miglene
Младши потребител

Мнениеот zainteresovan1985 » 06 Сеп 2012, 15:15

Здравейте, искам да запитам нещо! Може би не е най-подходящото време при положение, че все още има хора, които очакват обаждане или назначение в АМ. Но въпросът ми е относно възнаграждението. Тези 600 лева основна заплата, 540 лева чисто възнаграждение, за какъв период са- за обучението, за изпитателния срок, или за неопределено време? Т.е. има ли бонуси, остават ли ДМС-тата след новите промени в Закона за държавния служител. Тези преразглеждания на заплатите във връзка с владеенето на чужд език кога се случват? И случват ли се въобще, в какъв размер са? Ако някой има информация, моля да сподели. В днешно време 540 лева не са малко, но не са и никак много. А предвид продължителното обвързване с АМ смятам, че тази информация би била полезна не само за мен, а и за голяма част от вас. Благодаря на отзовалите се! :)
zainteresovan1985
Нов потребител

Мнениеот nov4ovek » 06 Сеп 2012, 16:16

maria__simova написа:Здравейте Честит празник!Правя хороскопи на цена 20лв!Повече подробности на лични съобщения!

Свържи се с комисията им предложи фифти/фифти. Така ще имаш клиентела, а пък те ще си оптимизират кандидате и умните кандидати няма да си губят времето в четене.
Може поне да опиташ при портиепите да разлепиш съобщения.
/Съветите ми са БЕЗПЛАТНИ. Нищо лично./ :mrgreen:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
МОДЕР CONSULTANT - задействай се това си е СПАМ отвсякде !
И на маймуница разговарят предимно маймуните нали знаеш :?:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
nov4ovek
Младши потребител

ПредишнаСледваща

Назад към Конкурси, изпити