- Дата и час: 22 Ное 2024, 00:24 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Ще има ли тази година конкурс за първоначално назначаване?
|
|
7 мнения
• Страница 1 от 1
Ще има ли тази година конкурс за първоначално назначаване?
Това ми е въпроса, ще се спазили ЗСВ?
-
alexandar25 - Потребител
Re: Ще има ли тази година конкурс за първоначално назначаван
Мисля, че ще се спази.
- svrahdoznatel
- Младши потребител
Колеги, а има ли обявените бройки, за първоначално назначаване?
- ozzo_123
- Младши потребител
ozzo_123 написа:Колеги, а има ли обявените бройки, за първоначално назначаване?
Ето тук може да следиш всичко за конкурсите обявено от ВСС - http://www.justice.bg/bg/start.htm
- swetoslaw
- Младши потребител
Благодаря Ви, Александър25! Аз отдавна не бях следял заседанията на Висшия съдебен съвет, за това попитах, да не би да съм изтървал нещо. Може би след като конституират новия ВСС, тогава да ги обявят...... Но предни години в началото на годината обявяваха свободните места и бройките, дори и за първоначалното назначаване. Тази година не са го направили, доколкото гледах в протоколите на ВСС, а са длъжни да ги обявяват в началото на календарната година.
- ozzo_123
- Младши потребител
И да има колега не се хаби,ако не си син,любовник или просто връзкар нямаш шанс.Всичко е предрешено, а конкурсите са само за парлама,току се яви некой във форума и напише "Аз влязох сам,щом мога значи е възможно"
Възможно е на сън
Според мен единствения вариант за държавна работа по специалноста нак. право е в полицията ,като дознател.
Мазните и престижни служби са резерве,само тия дето са трудни,даже бих казал непосилни,физически са фрйй,нека да работиме това балъците като ни е мерак ,някой трябва и да работи мамицата му.
Хората се чудят що няма ефект в съдебната система,отговора е прост,защото всичко е "наши хора",дали са кадърни или не няма значение.
Това е като оня виц - един искали да го сложат консул във Франция и той казал - ама аз не знам френски
,а назначаващите му казали " нищо,по-добре"
Възможно е на сън
Според мен единствения вариант за държавна работа по специалноста нак. право е в полицията ,като дознател.
Мазните и престижни служби са резерве,само тия дето са трудни,даже бих казал непосилни,физически са фрйй,нека да работиме това балъците като ни е мерак ,някой трябва и да работи мамицата му.
Хората се чудят що няма ефект в съдебната система,отговора е прост,защото всичко е "наши хора",дали са кадърни или не няма значение.
Това е като оня виц - един искали да го сложат консул във Франция и той казал - ама аз не знам френски
,а назначаващите му казали " нищо,по-добре"
Най-доброто отмъщение е да живееш щастливо
-
u3mamhukaa - Потребител
7 мнения
• Страница 1 от 1
|
|